Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ınan artık sen her sozlenme yada evlenme lafı dedıgınde bana gulme gelıyo kaydirigubbakcemile3
malum meseleden aklinialirimsmile
ne guzel ıste sozlenın daha rahat gorusursunn daha yakın hıssedersın kendıne

ya öle deme yaaa ozaman belki bende yavaş yavaş alışırım ona ama o konuda alışcamı sannetmiom valla evlilik diince yanından kaçasım gelio yav bikere izne geldince haal kuruo sözde direk evlenmeden başladı askım evlnsek çocumuz olsaa hehe dedim bende töbe ya çocuktan başladı hemen ula daha dur anaaaaaaa

süper olur canımmm...:asigim:

gelsinde sonra yaa şimdi olmaz saten ben hem istom hem istemiom kararsızım daha onu tam tanıyamadım bile çıktık bi ay sonra askere gitti gelsin hele bi AH Bİ GELSEEEEE :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy alahh ıyılıgını versınn opuyorumnanaktan
sızın dugun hemen var demı tatlımm ??

temmuz olcak büyük ihtimal hayatım eğer yetişmezse ramazan girdiğiiçin araya eylüle kalcak ama bende nişanlımda istemiyoruuuuuzzzzz....:çok üzgünüm:
hemen evlenek yaaa yeter beş senedir...kaydirigubbakcemile2

haklısın canım sakın onu ıyıce tanımadan acele etmee a.s

heheh yettı gayrı artık dıyorsun heee aklinialirimsmile
ayy bızde gelınce hemen evlenmek ıstıyoruz ama malesef sartlar el vermıyo
once iş bulması lazımmmmmmmmmmmm :gitme:

ınan artık sen her sozlenme yada evlenme lafı dedıgınde bana gulme gelıyo kaydirigubbakcemile3
malum meseleden aklinialirimsmile
ne guzel ıste sozlenın daha rahat gorusursunn daha yakın hıssedersın kendıne
kaçık bu kız yaaaa delüüü,,,tamm ilk başta herkes azda olsa korkar benim şahsen korkum var ama öle çok deil ama o gün eminimki baya bi titricem korkudan ama evlendikten sonra genelde bayanlar yaklaşırmış herüflere ben öle duydum herkesten...kaydirigubbakcemile3

ımmmm evet tatlım yaaa sizinki baya yeniymiş yaa bizim nisanda 6 seneye gircek...hayırlısı olsun canımm...Şeniz

tatlişkomm yok öle hemen gitmem bennnnn belki bir süre uğrayamam ama kesin gelirimmm yinee daha seni tepelicezzz dimi amaaaŞeniz

heheh yettı gayrı artık dıyorsun heee aklinialirimsmile
ayy bızde gelınce hemen evlenmek ıstıyoruz ama malesef sartlar el vermıyo
once iş bulması lazımmmmmmmmmmmm :gitme:
aynen öle canım yetti gari yaww...kaydirigubbakcemile2
bende yüssükk istiyoomm sempatiksalakcinni
canım yaaa evet yüzük ister herkes ama önemli olan yüzük takmak deil be hayatım yüzük yokkende yüzük varmış gibi olabilmek....oda olucak bi gün inşallah...opuyorumnanaktan

KIZ ÜMMÜ ORAMDAN ÖPME KIZZZ ANAAA AŞKIM SATEN KISKANÇ BıDE BUNDAN KAVGA ÇIKARMASIN UYU NE OLCAK klava: AŞKIM MAŞKIM AMA SıNıR OLUOM HEE ŞUNUN BU KISKANÇLIKLARINA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…