• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm tmm da sonucta o sizin nişanlısınız benim sadece sevgilim yani tmm benimle çok ciddi düşünüo gerçekten istesem askerlik biter bitmes gelir istemeye ama bizim şimdi konusmamıs ne kadar uygun düşerki hem ben de çok utangacım bu konularda hafif acmaya çalıssa bile ne dicemi şaşırıorum kıpkırmızı oluorum yaa bi kere ark öle espri yaptı bunla telde konusurken bu duydu yerin dibine girmiştim sadece ona yani düşünün ki ben bu çocua daha utanmadan sarılamıorum bile çıktık ama çogu askerde telle geçti konusmamıs topu topu izinlerle birlikte 10 kere bile bulusmamızdır siz düşünün artık kızlar

canım doğru düşünüyosun çok yenisiniz,öpüşmedik bile diyosun uygun olmaz zaten şu an çok ileri şeyler konuşmanız.Ama gelsin az daha zaman geçirin alışın iice birbirinize zaten zamanla ortam da olacaktır konuşmanız için,mecbur konuşcaksınız yani.Öpüm dicek,dur elleyim dicek sen yok dicen derken konuşursunuz yani:)

canım bız nısanlanmadan önce konusmustuk bıle bunları ama bızım ılıskımız ılk gunden berı cıddı ıdı o yuzden konusmakta sakınca gormedım
ama sanada cok hak verıyorum ılıskınız hemen hemen hep telfon ıle gecmıs o askerden geldıgınde sankı hersye yenı baslıyo gııb olacak

evet o yüsden fazla yüz vermemeye çalışıorum sonucta sonumuz belli değil çevremde çogu kız benim gibi deil herşeyi yaşıolar bi o hariç nerdeyse ama ben ne bilim yaa istemiorummm zamanında diorum bu yüsden de bırakçaksa bıraksın gitsin amacı belli olur diorum vedatta saolsun çok anlayıslı gerçekten hakkını yiyemem yani çocuk elinden geleni yapıo

selam kizlar.. arabadayim halaaaaa... 1.5 saat surer daha ooof.. sizin konustugunuz konu hakkindA.. Hic korkmayin... Esinize guveniyorsaniz bisey olmaz.. Millet abartiyoooo.. Dinlemeyinnn..

haa şöyleee yaaa
aslında gercketen bende mılletın cok abarttıgına ınıyorum allahım ne laflar oluyo ınsan tabı bunları duunca evlenmekten kokruyo

tatlım bak aslında sen onla daha yenisin die böle zaman getikçe ona iice alışıcaksın ve ondan eskisi kadar korkmıcaksın onu tanıdıkça biliceksinki o sen incitmez mümkü olduğunca senin canını yakmak istemez ve şöyle düşün bak herkes evleniyo kim ölmüş ondan benim bi arkadaşım vardı çok korkuyodu ağlamış zırlamış ilk gece eşi illa olsun istemiş sinek ısırığı kadar bişi hisettim dio öle korkulcak kadar deil yani eskiden herkes bilinçsiz hareket ediyodu ve tabiri caize hayvan gibi dalıyolardı ama şimdi öle deil herkes bilinçli ve neyin nası olması gerektiğini bilio yani bu çok acıyo muhabbeti tamamen eskilerin yaşantılarından kalma bi laf şimdi böle şeyler yok artık hayatım ben onla konuştuktan sonra çoooook daha rahatladım ve ona karşı hiçbi korku yok içimde sende zamanla öle olcaksın tatalım...sen korkup kuruntu yaptıkça başka başka sorunlar çıkar Allah korusun en iisi şöle düşün herkes evleniyo ve herkes o ilk geceyi yaşıyo ama kimse ne ölüyo ne sancıdan geberiyo adet ağrısı gibi oluyomuş en fazlası oda ne kadar ağrıyoki zaten....

hımmm bak ben bunları bilmiodum çevremdeki herkez okadar abartınca ne bilim ben korktum işde haklısın karşındaki insanda önemli hiç böle düşünmemiştim :D

haa şöyleee yaaa
aslında gercketen bende mılletın cok abarttıgına ınıyorum allahım ne laflar oluyo ınsan tabı bunları duunca evlenmekten kokruyo

Kesinlikle abartıyolar yaf

valla kızlar saolun ya rahatladım vallaha heee askımm gel len evlenek hadi :Daklinialirimsmileaklinialirimsmile:asigim::asigim:

hehe bir fikrim var,şimdi çeyizlik alırken şöyle kurdale falan alın koyun kenara,gerdekte verirsiniz sizinkine süslesin püslesin korkmazsınız:P

Back
X