• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Burda da görüyonuzdur zaten korka korka vajinismus falan olmayın yani,sonra olmuyo diye ağlar ağlar gezersiniz.

evet kesinlikle haklısın canım...
ya ben bu konuda çok bilmiş gibi konuşuyorum sanki yaşamış gibi konuşuyorm kusura bakmayın ama inanınki evlenicem die herşeyi araştırıyorum nişanlım bile söledi araştır dedi öğren bilgilen dedi ne kadar bilirsen o kadar ii olur bizim evliliğimiz falan dedi haklıda sonuçta erkeği o konuda yeterince tatmin edemezsek Allah korusun dışarıya meyillenmesi çok olanaklı bişi...araştırıyorum duyduğum herşeyi beynime kazıyorum o yüzden böleyim yani sen ne biliyonda ne konuşuyon demeyin...:kedi:

QUOTE=eduk;12063830]hehe bir fikrim var,şimdi çeyizlik alırken şöyle kurdale falan alın koyun kenara,gerdekte verirsiniz sizinkine süslesin püslesin korkmazsınız:P[/QUOTE]

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayhhhhh gülmekten karnım ağrıdı yavvvv :roflol::roflol:[

calistim ya kizlar... simdi arabadayimm.. Daha baya yol var... .
Kiz eduk ekermiyim canimmm ahhhh sende haaaaa =) telefondan girdim beaaa sizin icinnn...

Vallaha abartiyorLar insanlar.. Bende sizin gibiydim.. tabi her insan farkli.. Ama esine guveniyorsan eger ve rahat olurdan bisey olmaz.. asi agrisi ayni eduk dedigi gibi..

Kizlar korkmayin.. Askerleriniz gelsin hemen evleninnn uleynnnnnnn...... =)

calistim ya kizlar... simdi arabadayimm.. Daha baya yol var... .
Kiz eduk ekermiyim canimmm ahhhh sende haaaaa =) telefondan girdim beaaa sizin icinnn...

Vallaha abartiyorLar insanlar.. Bende sizin gibiydim.. tabi her insan farkli.. Ama esine guveniyorsan eger ve rahat olurdan bisey olmaz.. asi agrisi ayni eduk dedigi gibi..

Kizlar korkmayin.. Askerleriniz gelsin hemen evleninnn uleynnnnnnn...... =)

çabuk gel bea tek kaldım tazeciklerin arasında:)

Back
X