- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.501
ya bunlar adamı sinir etmek için yaratılmışlar
noldu tatlı kıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bunlar adamı sinir etmek için yaratılmışlar
noldu tatlı kıs
canımmmmm bu harita süper olmus saol tatlım benide unutmayıp ekledigin için ellerine saglık...zemuszemusopuyorumnanaktan$afak 355
Seni sevmek ya$adigim en güzel duygu..
Nefes aldigim sürece seninleyim..
:asigim:Seni cok seviyorum kocacim..:asigim:
Yüregine iyi bak, Cünkü orada bir can daha var...
![]()
off off bn mi büyüytüorum bilmiorum ama ya kargoları önceden çaycı dağıtıomuş bni alınca bana verdiler kargo işinide bugün sabah dağıttım öğleden sonra dağıtmaya unuttum dahadoğrusu zamanım hiç yoktu işim başımdan aşkın zaten karşısında sanki 5 yaşında çocuk var bni azarladı neymiş nie dağıtmamışım sanki bn bilmiorum dağıtmayı onlar dolapta ölece kalsın die dağıtmıom sanki çaycı da orda kızla nette bişelere bakıo öle sinirlendim ki sustum hiçbişe sölemedim gitdim dağıttım bide bana dioki oraa kağıt koydum gözünün önünde bulunsun aklına geldikçe bakarsın atma dedi bnd ebi güzel aldım yırtıp çöpe attım ama varya sinirden oturup ağlıorum bu kadarda insanın üstüne gelinmezki bigün patlıcam ama ne zaman bilmiorum yani her dakika bi insan azarlanmazki senağlama
olmucak şeyde bile azarlanıorum ya çıldırıcam vallahi ya
kimsenin seni çocuk gibi azarlamaya hakkı yokolmucak şeyde bile azarlanıorum ya çıldırıcam vallahi ya
kimsenin seni çocuk gibi azarlamaya hakkı yok
orda çalışansın diye ezmeye kalkmasınlar seni
sakın izin verme hakkını herzaman savun canım
Off güne ne kadar güzel başlamıştık halbukiii =(( Neoldu şimdi yaa topik bomboşş
Dierr topiklerdee içimi kararttı :sinifsinif:
ewet canım güzel başlamıştık ama işte napıcan herkes işte işi olan yazmıo burayaaa
ben burdayım ama kimse bişi yazmıyo die kaldım ölee
slm kızlar bende kafam dağılsın diye açmıştım biraz ama siz benden beter yaa
kızlar ya profiliniz nasıl görünüyo burada
:Saruboceq:şafak 141![]()