- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.541
BEnimkinin izin kullanmasını istemiorum ya şurda eylüle ne kaldı
haklısın 6 ay kaldı akannehir
yarı sene akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın 6 ay kaldı akannehir
yarı sene akannehir
ya kıslar aşkımı arıcam ama telefonları değiştik kardeşimle numara telefondaydı kafam bi dünya tel numarasının sonunu biliyom başını unuttum nasıl bulurum bölüğün numarasını????
İNTERNETTEN BAK Bi istrsen belki bulabilrsin canım
deminden beri bakıyorum nete bulamadım ordabilmiyorumkismile
sağol canım benim
istanbulda asker zaten ne izni kullancak yaa
kullandırtmam efendim kullandırtmammm
İKNA ETMEM LAZIM AMA NASILLLakannehir
bence baskı yapma canım ne isterse onu yapsın bide bunalıma girer çekecek olan yine sen olursun akannehir
o zaman aramasını beklicen canım teline baksana arayanlara eskilerer git cevapsız aramalara bk bulunur elbet ya hemen silinmio
he valla kullanmasınlar,çabuk dönsünler onun yerine bence dea.s
tatlımm aynen bencedea.s
aslında ters söyledim hatları değiştik numarada hatta kayıtlı hem aramalarda yok biz sabitten konuşuyoruz cebe kontor dayanmıyo kii
galiba hatırladım emin olmadan aradım ama telefonu açan olmadı bu seferdekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayy allah seni aklında tut belkli odurr
şafak güzelleri bn çıkıorum abim pazar günü sözleniooo allah hepimize nasip etsn canlarım benim ii akşamlar pazartesi görüşürzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şafak güzelleri bn çıkıorum abim pazar günü sözleniooo allah hepimize nasip etsn canlarım benim ii akşamlar pazartesi görüşürzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben cok kötüyüm ya vedat beni sevmio galiba