Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

noldu tatlı kıs

off off bn mi büyüytüorum bilmiorum ama ya kargoları önceden çaycı dağıtıomuş bni alınca bana verdiler kargo işinide bugün sabah dağıttım öğleden sonra dağıtmaya unuttum dahadoğrusu zamanım hiç yoktu işim başımdan aşkın zaten karşısında sanki 5 yaşında çocuk var bni azarladı neymiş nie dağıtmamışım sanki bn bilmiorum dağıtmayı onlar dolapta ölece kalsın die dağıtmıom sanki çaycı da orda kızla nette bişelere bakıo öle sinirlendim ki sustum hiçbişe sölemedim gitdim dağıttım bide bana dioki oraa kağıt koydum gözünün önünde bulunsun aklına geldikçe bakarsın atma dedi bnd ebi güzel aldım yırtıp çöpe attım ama varya sinirden oturup ağlıorum bu kadarda insanın üstüne gelinmezki bigün patlıcam ama ne zaman bilmiorum yani her dakika bi insan azarlanmazki senağlama

$afak 355

Seni sevmek ya$adigim en güzel duygu..
Nefes aldigim sürece seninleyim..

:asigim:Seni cok seviyorum kocacim..:asigim:
Yüregine iyi bak, Cünkü orada bir can daha var...

canımmmmm bu harita süper olmus saol tatlım benide unutmayıp ekledigin için ellerine saglık...zemuszemusopuyorumnanaktan

Canımm yaa işte naparsınn patron olunca yada senn üstünn maalesefki hiçbişey diyemiyosunn.. Sen onların ağızlarına laf vermemeye bak canımm

kimsenin seni çocuk gibi azarlamaya hakkı yok
orda çalışansın diye ezmeye kalkmasınlar seni
sakın izin verme hakkını herzaman savun canım

HAKKIMI HER ZAMAN SAvunurum ama kimi zaman susmak lazım ki insanları çileden çıkaralım susunca karşındaki daha fazla sinirlenir die düşünüorummmmmm

kullanıcı kontrol panelinden,profili düzenle ye tıklıyosun arkadaşım..
avatar,profil resmi seçebiliyosun orda..

hoşgeldin bu aradaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…