• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kavgada söylenir öyle şeyler,ciddiye alma..
siniri geçince,düzeltir,özür diler bence..

yokk zaten ayrılırken bile bittim ben falan diodu mutlu olamam sensiz hayatıma kimse giremez kimse senin gibi olamaz diodu ama ne bilim yaa kafamı karıstırdı bana git demesi seviosa nasıl git der :S

Selam arkadadaslar...

Ben geldim, bir yandan yemek yapiyorum bir yandan buraya takilim biraz..

Duygu.91 simdi kavgada soylenir oyle seyler denir demek istemiyorum..
cunku bana gore oyle seyler hic bir zaman soylenmez..

Ama asker oldugu icin belki sinirden yada bir anda kizgin oldugu icindir..
Nezaman gorustunuzki..? arar belki daha özur dilemek icin..

yokk zaten ayrılırken bile bittim ben falan diodu mutlu olamam sensiz hayatıma kimse giremez kimse senin gibi olamaz diodu ama ne bilim yaa kafamı karıstırdı bana git demesi seviosa nasıl git der :S

asker psikolojisyle ve anlık sinirle sarfedilmiş amacını aşan kırıcı bi söz..
özür dileyince,konuş uzun uzun,'ööle şey söölenir mi,çok kırdın beni' de..

Selam arkadadaslar...

Ben geldim, bir yandan yemek yapiyorum bir yandan buraya takilim biraz..

Duygu.91 simdi kavgada soylenir oyle seyler denir demek istemiyorum..
cunku bana gore oyle seyler hic bir zaman soylenmez..

Ama asker oldugu icin belki sinirden yada bir anda kizgin oldugu icindir..
Nezaman gorustunuzki..? arar belki daha özur dilemek icin..

ya bugün msjlaşıoduk her şey bi anda oldu bende anlamadımki ben ona güvenmiomusum geleceğimiz için en hayırlısı buymus beni düşünüomus o bana layık değilmş onun gibi ben 5 para etmez bi adamla urasmıcakmısım bana yazıkmıs o beni seviomus ama bilmem ne bilmem ne kafam karıştı insan sevdi insana nasıl öle bi güç bulupta git der ya
mafoldumbenmafoldumben

asker psikolojisyle ve anlık sinirle sarfedilmiş amacını aşan kırıcı bi söz..
özür dileyince,konuş uzun uzun,'ööle şey söölenir mi,çok kırdın beni' de..

dicem saten tmm dedim gidom hakkını helal et bu seferde şey demeye başladı nalet olsun ya git bilmem ne bida mutlu olmam senden başkası olmıcak anlamadım git dio gidom ölücem gebericem dio tmm sus kalcam diom bak ii düşün dio

ya bugün msjlaşıoduk her şey bi anda oldu bende anlamadımki ben ona güvenmiomusum geleceğimiz için en hayırlısı buymus beni düşünüomus o bana layık değilmş onun gibi ben 5 para etmez bi adamla urasmıcakmısım bana yazıkmıs o beni seviomus ama bilmem ne bilmem ne kafam karıştı insan sevdi insana nasıl öle bi güç bulupta git der ya
mafoldumbenmafoldumben

Canim bak belli asker piskolojisi..
Kendisini sana layik bulmuyo falan..

Benim e$imde diyo.. burada herseyi dusunecek cok zamanimiz var..
Hep bizi dusunuyorum.. gelecegimizi falan.. (bizimki farkli biz zaten evliyiz)

Senin askerinde hep dusunuyordur.. kendisini kotu hissediyordur..
gercekten piskoloji bu canim.. bilmeden demistir.. bir kac gune kadar duzelir bak gor.

Canim bak belli asker piskolojisi..
Kendisini sana layik bulmuyo falan..

Benim e$imde diyo.. burada herseyi dusunecek cok zamanimiz var..
Hep bizi dusunuyorum.. gelecegimizi falan.. (bizimki farkli biz zaten evliyiz)

Senin askerinde hep dusunuyordur.. kendisini kotu hissediyordur..
gercekten piskoloji bu canim.. bilmeden demistir.. bir kac gune kadar duzelir bak gor.

hay onun ben psikolojisine emi ya askere gitti benim psikolojimin içine etti valla burnumdan getirdi bune böle ya herşey o kahrolasıca kaza yüzünden offf

Ne kazasi canim hayirdir?

ya bu benle çıkmadan önce bi kaza gecirmiş araba kazası çocuk ölmüş de 3 ay hapiste kalmıstı bu sonra cıkmıstı mahkemesi hala devm edio işd dio ben askerden sonra mahkemeyş kazanamassam hapse girersem ne olucak dio bende dedim benim ailem bu durumu kaldırmaz tmm ben seni biliorum ama babam işde dedim oda şey dedi sana yazık olucak dedi çıktık 15 ay beklicen gelicem mahkeme olayı okadar bana şeyler yaptın ben kendimi bıraktım seni düşünüorum dio olan sana olcak eger öle bişey olursa dedi ben sana layık değilim dio bu yüzden bende diorum sen bilinçli olarak yapmadın istemeden oldu he oldu bi namussuzluk yapmadın mahkemeye kadar bekleyelim sonucu ne olursa ona göre karar veririm dedim buda onu takıo şimdi kavga ettik ben hafif ayrılmaya dokuncak şekilde söledim konumuz oydu ama napim buda bana güvenmion madem bilmem de kazada var ilerde ayrılmamız daha beter olur dio git dio bende ihtimaller üzerine nie ayrılalım bırakmym dedim ya olmazzsa bosuna ayrlmıs olmıcakmıyız dedim ama okadar zoruma gittiki benden ayrılmak istemesi sevmio gbime geldi ya ben bukadar seyi göze alabiliorum o neden alamıo sevmiomu beni

ya bu benle çıkmadan önce bi kaza gecirmiş araba kazası çocuk ölmüş de 3 ay hapiste kalmıstı bu sonra cıkmıstı mahkemesi hala devm edio işd dio ben askerden sonra mahkemeyş kazanamassam hapse girersem ne olucak dio bende dedim benim ailem bu durumu kaldırmaz tmm ben seni biliorum ama babam işde dedim oda şey dedi sana yazık olucak dedi çıktık 15 ay beklicen gelicem mahkeme olayı okadar bana şeyler yaptın ben kendimi bıraktım seni düşünüorum dio olan sana olcak eger öle bişey olursa dedi ben sana layık değilim dio bu yüzden bende diorum sen bilinçli olarak yapmadın istemeden oldu he oldu bi namussuzluk yapmadın mahkemeye kadar bekleyelim sonucu ne olursa ona göre karar veririm dedim buda onu takıo şimdi kavga ettik ben hafif ayrılmaya dokuncak şekilde söledim konumuz oydu ama napim buda bana güvenmion madem bilmem de kazada var ilerde ayrılmamız daha beter olur dio git dio bende ihtimaller üzerine nie ayrılalım bırakmym dedim ya olmazzsa bosuna ayrlmıs olmıcakmıyız dedim ama okadar zoruma gittiki benden ayrılmak istemesi sevmio gbime geldi ya ben bukadar seyi göze alabiliorum o neden alamıo sevmiomu beni

Ay canim, cok kotu bir durum ya :(
Anliyorum simdi onu.. kendisini cok suclu goruyor.. eger sonra ailende kabul etmezse hersey bosa gidecek diye dusunuyordur.. Tabiki bilerek yapmadi.. ama genede insan kendisini cok kotu hissederbence.. bi kac gun gectikten sonra gene iyicene konusursunuz.. ya canim bir mektup yaz.. icini dök..
telefonda belki rahat konusamazsiniz.. ooof kotu bir durum ama uzulme neolur.. gececek bak gör canim...

Ay canim, cok kotu bir durum ya :(
Anliyorum simdi onu.. kendisini cok suclu goruyor.. eger sonra ailende kabul etmezse hersey bosa gidecek diye dusunuyordur.. Tabiki bilerek yapmadi.. ama genede insan kendisini cok kotu hissederbence.. bi kac gun gectikten sonra gene iyicene konusursunuz.. ya canim bir mektup yaz.. icini dök..
telefonda belki rahat konusamazsiniz.. ooof kotu bir durum ama uzulme neolur.. gececek bak gör canim...

bilmiorum ya onun böle yapması beni çok korkutuo annemle konuştum tmm dio her insanın başına gelir dio ama kızım dio hapse girerse babanı iliosun dedi kimle konussam bişey olmaz dio hapse girmez ama para cezası yer dio vedatta saten parasında değilim sadece hapse girmm dio ben senden önce duygu amacsız bi insandım dio senle herşey başladı dio bana ki bunu aileside dio bana git derken bile artık gülemem diodu bilmiorum ya çok mutsuzum okadar canım acıoki anlatamam onu bıraksam bize haksızlık olur onu seviorum okadar beklemişim oda benim için çogu şey yapmıs sevmiş biz ayrılmayı hak etmioruz gerçekten öte yandan aileme bakıorum tek çocuklarıyım vede kız bizimkiler beni dogal olrak gözünden gözüne vermio ikiside haklı bunalıma girdim resmen ya bide bana vedat dersi seni bırakamam ben bıraktımmı yapamam sensiz mafolurum diodu ki eminim ölede olur bilmiorum yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back
X