- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.561
bak şimdi!!
nerden çıkıyo o duygucuk?
bugün kavga ettik benden ayrılmak istedini söledi bende gitmiom ya dedim git istemiom dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak şimdi!!
nerden çıkıyo o duygucuk?
bugün kavga ettik benden ayrılmak istedini söledi bende gitmiom ya dedim git istemiom dedi
kavgada söylenir öyle şeyler,ciddiye alma..
siniri geçince,düzeltir,özür diler bence..
yokk zaten ayrılırken bile bittim ben falan diodu mutlu olamam sensiz hayatıma kimse giremez kimse senin gibi olamaz diodu ama ne bilim yaa kafamı karıstırdı bana git demesi seviosa nasıl git der :S
Selam arkadadaslar...
Ben geldim, bir yandan yemek yapiyorum bir yandan buraya takilim biraz..
Duygu.91 simdi kavgada soylenir oyle seyler denir demek istemiyorum..
cunku bana gore oyle seyler hic bir zaman soylenmez..
Ama asker oldugu icin belki sinirden yada bir anda kizgin oldugu icindir..
Nezaman gorustunuzki..? arar belki daha özur dilemek icin..
asker psikolojisyle ve anlık sinirle sarfedilmiş amacını aşan kırıcı bi söz..
özür dileyince,konuş uzun uzun,'ööle şey söölenir mi,çok kırdın beni' de..
ya bugün msjlaşıoduk her şey bi anda oldu bende anlamadımki ben ona güvenmiomusum geleceğimiz için en hayırlısı buymus beni düşünüomus o bana layık değilmş onun gibi ben 5 para etmez bi adamla urasmıcakmısım bana yazıkmıs o beni seviomus ama bilmem ne bilmem ne kafam karıştı insan sevdi insana nasıl öle bi güç bulupta git der ya
mafoldumbenmafoldumben
Canim bak belli asker piskolojisi..
Kendisini sana layik bulmuyo falan..
Benim e$imde diyo.. burada herseyi dusunecek cok zamanimiz var..
Hep bizi dusunuyorum.. gelecegimizi falan.. (bizimki farkli biz zaten evliyiz)
Senin askerinde hep dusunuyordur.. kendisini kotu hissediyordur..
gercekten piskoloji bu canim.. bilmeden demistir.. bir kac gune kadar duzelir bak gor.
Ne kazasi canim hayirdir?
ya bu benle çıkmadan önce bi kaza gecirmiş araba kazası çocuk ölmüş de 3 ay hapiste kalmıstı bu sonra cıkmıstı mahkemesi hala devm edio işd dio ben askerden sonra mahkemeyş kazanamassam hapse girersem ne olucak dio bende dedim benim ailem bu durumu kaldırmaz tmm ben seni biliorum ama babam işde dedim oda şey dedi sana yazık olucak dedi çıktık 15 ay beklicen gelicem mahkeme olayı okadar bana şeyler yaptın ben kendimi bıraktım seni düşünüorum dio olan sana olcak eger öle bişey olursa dedi ben sana layık değilim dio bu yüzden bende diorum sen bilinçli olarak yapmadın istemeden oldu he oldu bi namussuzluk yapmadın mahkemeye kadar bekleyelim sonucu ne olursa ona göre karar veririm dedim buda onu takıo şimdi kavga ettik ben hafif ayrılmaya dokuncak şekilde söledim konumuz oydu ama napim buda bana güvenmion madem bilmem de kazada var ilerde ayrılmamız daha beter olur dio git dio bende ihtimaller üzerine nie ayrılalım bırakmym dedim ya olmazzsa bosuna ayrlmıs olmıcakmıyız dedim ama okadar zoruma gittiki benden ayrılmak istemesi sevmio gbime geldi ya ben bukadar seyi göze alabiliorum o neden alamıo sevmiomu beni
Ay canim, cok kotu bir durum ya
Anliyorum simdi onu.. kendisini cok suclu goruyor.. eger sonra ailende kabul etmezse hersey bosa gidecek diye dusunuyordur.. Tabiki bilerek yapmadi.. ama genede insan kendisini cok kotu hissederbence.. bi kac gun gectikten sonra gene iyicene konusursunuz.. ya canim bir mektup yaz.. icini dök..
telefonda belki rahat konusamazsiniz.. ooof kotu bir durum ama uzulme neolur.. gececek bak gör canim...
duygu tatlım ne oldu oyle yaaa((((((
valla baya kötü oldum ya agladıkca ağlıorum şu an
kuzum ne oldu yaa
ayrıdınız mı sadece kavga mı ettınız