Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet evet ne yapıyolarsa birbirlerinden sorumlular
ona haber vermeden bi yere gidemiyolar falan

oo sen baya ilerlemişsin be canım
ama neden 1 haftadır aramadı ki bilmiyorumkismile
eğitimlerimi çok acep veya para sorunumu var

valla benim aşkım rahatta para sıkıntımız oluyo senağlama
param az diyo genelde.. kontor pek alamıyo zaten bi konuştumu bizde çok konuşuyoz bırakamıyom kii
birde aşkım cebimi arıyo ya çok gidiyo
o çaldırıyo genelde ben onu ararım
ama aramadı bugün
ailesinden para istemiş
oy oyy özleniyo valla

walla canım bılmıorum kı para sorunu mu war sıkıntıda mı bişide solemıo arayamıorm okdar kolay deıl burası dıo
e ama bende cook ozluorum ooofff yaaa:sinifsinif:

kızlar sizinkiler telefon kullanırken sorun oluyomu yaşadılar mı yani
benim askerimin ustada 3. haftası tel kullanmıyo

hani kullanmasını istesem mi diyorum
daha rahat olur konuşmalarımız
en azından mesajlaşırız

yaaa kızlar gelenler gidenler takip edemedim kusura bakmayın yaa pc takıllmaya başlıyo nette uzun kalınca yine öle bişiler oldu takip edemedim nooldu ne bitti ama bi özlem konusu olmuş fikrimi bende sölemek isterimmm......

evetözlem herks için aynı özlemin farklısı olmaz evliler aynı yatağı paylaşıyosa aynı evei yaşıyosa vesaire dierleride bütün aynı işte çalışıyo yada aynı mahallede aynı apartmanda yaşıyo saçma bi anlatım oldu bu kabul ediyorum ama demek istediğim herkesin içini yakan anıları var...evet ben yinede kabul ediyorumki evliler için biraz daha zor olur evlilik farklı bişi çünkü ama kesinlikle arada uçurum varmış gibi konuşmaları kabul edemem....
ben kendimden örnek verim ama inşallah ağlamam şimdi gece gece yaaaaa neyse...
ben nisanda 6. seneme gircem nişanlımla 9. sınıfta başladık beiz onla veeeee gizli kapaklı kaçamak kaçamak 4 sene beraberliğimizi devam ettirdik...bu 4 senemin her anı onla geçti nerdeyse bütün sokaklarda beraber yürüdüğümüz ayak izleri var camdan bi baksam aşkımın evin önüne gelip bana bakması var dükkana gidiyorum kola dolabının önüne gidince aşkımın kola alma bahanesiyle dükkana gelişi aklıma geliyo elimi attığım herşeyde ondan bi iz var dile kolay 6 senedir onlayım ...
vee biz askere gidicek die işi kesinleştirelim dedik ailesi 14 şubat akşamı tanışmaya geldi lütfen tarihlere dikkat edin 14 şubatta isteme geldi 16 şunatta annesi ve babası ben işteyken aniden gelio ve bizimkilere çocuk gidicek biz ciiddiyiz niyetimiz şu eğer razı olursaız bu işe bi isin koyalım dio ve 19 şubat akşamı isteme söz nişan kararı alınıyo ve 19 unda bunlar oluyo vee 25 inde aşkım askerdi düşünebiliyomusununz onca senedn sonra tam adını koyduk rahatladık dedik ama o gitti ben parmağımdaki yüzüğe her baktığımda neler hissediyorum bi Allah biliyo bi ben bir senedir nişanlıyım ama adı var sadece yaşayamadım doyamadım şimdi gelicek iş güç yine bişi yaşıyamıcaz evet diceksinizki evleniceksiniz o zaman yaşarsınız ama evlilik başka nişanlılık çok başka...ailesi bi yere gidiyo benide yanlarında götürüyo aslında mutlu olmama gereken bişi bu ama ben nasıl üzülüyorum anlatamam o yok yaa o yok yıllardır beklediğimiz hayal ettiğimiz şeyleri yaşıyorum ama tek yaşıyorum onsuz yaşıyorum ve ona anlatınca opnun neler hissettiğinide çok ii biliyorum bi kere ağlıcak gibi oldu onların memeleketine götürdü ailesi bizi halbuki o götürcekti ilk beni oraya buraya götütürm seni diodu konuşuyoduk telefonda sesi titredi vay bee dedi gittin oraya hee dedi bana zehir oluyo bütün herşey belki çok kopuk anlattım ama anlayın şuan içim o kadar doluki nerden hangisinmden anlatıcağımı şaşaırıyorum yani her kes için çoooooook zor denilen yanı mutlaka vardır kıyaslama yapılasın bence neyse çok uzattım kusura bakmayın...

benım askım kullanıodu telefn ama baska bı yere gectı gorew ıcın ouzden sımdı gctıqı yer sıkıymıs kullanamıo
ama senınkının 0rası rahatsa kullanmasını sole bence ck gusel olur

bitanem söylediğin her sözün sonuna kadar arkasındayım gerçekten çok zorrr onsuz herşey anlamsızzz yaaaa güneş güneş gibi ay ay gibi gelmio o yokken bana

benım askım kullanıodu telefn ama baska bı yere gectı gorew ıcın ouzden sımdı gctıqı yer sıkıymıs kullanamıo
ama senınkının 0rası rahatsa kullanmasını sole bence ck gusel olur

cnm telefon kullanması cok guzel her an mseaj atabılıo

evet kızlar en kısa zamanda söylicem

ya dün konuştuk diyo ki futbol basketbol voleybol müsabakaları olcak falan diyo
bide topçu ya çok rahat şu an
nöbetleri falan oluyo
ama kasıma kadar zor bişey yok falan dedi
ondan sonra başka şeyler olcakmış

korkuyorum ben yakalanırmı diye

nası her an mesaj atabiliyo kız tubyy

cnm bos oldugu her an atıo mesaj ozellıkle 7 den 11 e kadar fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…