Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bencede en kısa zamanda sole ben her aradıqında al telefnu yanına askım dıorum en sonunda aldırcam ama bılıorum yanı inş..
tubyy sanslı ya ne gusel msjlasabılıomus en azından habersız kalmıozemuszemus

hosbulduk cnm nasılsın
eh işte bitanem yaa nası olsun zor geçiyo son zamanlarr sen nasılsın canım nasıl gidiyo...

oooh ne güzel işte canım yaaa bunları duymak rahatlatıyo insanı dimi...
inşallah yakalanmaz canım dikkat etsin benimde aklım gidiyo valla bide yakalanırda uzarsa bitiyo derken kafayı yerim burda...

senınkı nerde yapıo cnm

cnm bnm bnde 7 gun hıc haber alamadım safak azaldıkca daha rahat olur tatlım

oda ole dıo bu yenı yere alısmam lazım ılk cewreyı arastırmam lazım hemen nası alıyım dıo.ben onu anlıorum ama oda benı anlasa en azından hergun bı dk olsun arasa sewdıgını soleyp kapasa bıle yeter.sesını duyım damafoldumben
hıc ızne de gelmedı cok ozledm ben askımı

inş. canım sizde rahat edersiniz
:1hug:

ya evet canımm çok rahatladım çocuk resmen maç yapıcak futbol istiyomuş kaydirigubbakcemile3
zaten normalde de haftada 2 gün halı saha maçı yapardı pisim

benim kuzenler var askerden geldiler de gözümü çok fena korkutuyolar bilmiyorum şakasına mı yapmaya çalışıyolar da

bi 460 gün daha bekleme haftada 1 konuş temiz konuş falan dediler
hapis cezası falann ayy dedim

ama bi yandan da bi çok kişi kullanıyo
özellikle de sevgilisi olanlar

ay benim aşkımda kullansın günlük bi mesajı yeter bi güzel sözü yeter yaa

dimi canı yaaaa bi aşkım dese yeter....

cnm bnm senı cok ıyı anlıyorum aynı bnde senıjn gıbydım cok dua eettım telefon kullansın dıe kullanıo sımdı hıc merak etme senınkıde kullanır cnm sadece bıraz zmn gecsın yeter

cnm bnm senı cok ıyı anlıyorum aynı bnde senıjn gıbydım cok dua eettım telefon kullansın dıe kullanıo sımdı hıc merak etme senınkıde kullanır cnm sadece bıraz zmn gecsın yeter

dedıqın gıbı olur ıns.yoksa bn delırcem helede son bıkac haftadır kendımı cok yalnız hıssedıormmm:sinifsinif:

ya gülmeyin de ben sabah format attım aha bu bilgisayara

ama msn yükleyemedim ben ya

kaç siteye girdim kaç prog. indirdim ama yok yok hep bi hata veriyo

hani bu msn yüklü iken güncelleştirme falan gelip yeniliyodu ya
hep onlardan var
diğerleri de hata veriyoo

aşkım haftasonu nete girerse nası görcem ben onu

noluuurr yardım edinn bi şey önerin bulun bana atın onuu:gitme:

kızlar banlanır mıyım bu konudan

nası bı hata veriyokı canım _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…