- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.901
ne güzel işte canım görüşmüşsünüz neden ağlıyosun ki:çok üzgünüm:
görüpte veda etmek çok kötü didemimm ya okadar çok özlemişimki:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel işte canım görüşmüşsünüz neden ağlıyosun ki:çok üzgünüm:
kızlar çok kötüyümm yaaa msnde görüştük bugunn çıktı şimdii çok kötü oldumm:sinifsinif: ağlıorumm hüngür hüngürr
görüpte veda etmek çok kötü didemimm ya okadar çok özlemişimki:gitme:
ay canım uzulme dicem ama bende bu aralar sıkıntılıyım icimde bir huzun var gecmek bilmiyor sanki hic kavusamıycaz ayrılcaz gibi geliyor ve takıntı yapıyorum bunlarıda askerden gelene kadar bis kafayı yemiyelimde:gitme:
anlıyorum güzelim benim aşkımda acemilikte 4 5 kez cıktı carsıya kamera actık veda ederken cok zor oluyodu bende yaşadım anlıyorum seni..bugun iş dönüşü metrodayım bi asker gördüm teskere almış elinde bavullar telde sevgilisyle koonuşuyodu döndüm artık geldim burdayım işte diye çok tuhaf oldum o an keşke bizimkilerde gelebilseyi dedim ama daha çok var malesef:gitme:
hayırlısıyla sag salim donsunlerde bir daha hiç ayrılmayız inş:sinifsinif:
anlıyorum güzelim benim aşkımda acemilikte 4 5 kez cıktı carsıya kamera actık veda ederken cok zor oluyodu bende yaşadım anlıyorum seni..bugun iş dönüşü metrodayım bi asker gördüm teskere almış elinde bavullar telde sevgilisyle koonuşuyodu döndüm artık geldim burdayım işte diye çok tuhaf oldum o an keşke bizimkilerde gelebilseyi dedim ama daha çok var malesef:gitme:
]]= bende geçen yolda bi asker gördüm... böyle donup kaldım, bakakaldım ona... sanki o'nu görmüşüm gibi oldumm ... çok zor çokkk... )=
ya zaten asker gorunce insanın ici bi tuhaf oluyo![]()
selam kızlarrr