• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar çok kötüyümm yaaa msnde görüştük bugunn çıktı şimdii çok kötü oldumm:sinifsinif: ağlıorumm hüngür hüngürr

ay canım uzulme dicem ama bende bu aralar sıkıntılıyım icimde bir huzun var gecmek bilmiyor sanki hic kavusamıycaz ayrılcaz gibi geliyor ve takıntı yapıyorum bunlarıda askerden gelene kadar bis kafayı yemiyelimde:gitme:

görüpte veda etmek çok kötü didemimm ya okadar çok özlemişimki:gitme:

anlıyorum güzelim benim aşkımda acemilikte 4 5 kez cıktı carsıya kamera actık veda ederken cok zor oluyodu bende yaşadım anlıyorum seni..bugun iş dönüşü metrodayım bi asker gördüm teskere almış elinde bavullar telde sevgilisyle koonuşuyodu döndüm artık geldim burdayım işte diye çok tuhaf oldum o an keşke bizimkilerde gelebilseyi dedim ama daha çok var malesef:gitme:

ay canım uzulme dicem ama bende bu aralar sıkıntılıyım icimde bir huzun var gecmek bilmiyor sanki hic kavusamıycaz ayrılcaz gibi geliyor ve takıntı yapıyorum bunlarıda askerden gelene kadar bis kafayı yemiyelimde:gitme:

gerçekten çok zormuş çokkk ancak yaşayan bilir bunu:gitme:

anlıyorum güzelim benim aşkımda acemilikte 4 5 kez cıktı carsıya kamera actık veda ederken cok zor oluyodu bende yaşadım anlıyorum seni..bugun iş dönüşü metrodayım bi asker gördüm teskere almış elinde bavullar telde sevgilisyle koonuşuyodu döndüm artık geldim burdayım işte diye çok tuhaf oldum o an keşke bizimkilerde gelebilseyi dedim ama daha çok var malesef:gitme:

hayırlısıyla sag salim donsunlerde bir daha hiç ayrılmayız inş:sinifsinif:

]]= bende geçen yolda bi asker gördüm... böyle donup kaldım, bakakaldım ona... sanki o'nu görmüşüm gibi oldumm ... çok zor çokkk... )=

Hilalcim gözün aydın...Sevgilisiyle konuşanlar görenler hepinizin gözü aydın...Konuşamayanlara da sabır inşallah en kısa zamanda görüşürler.

Şafak karanlık:S

Back
X