- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #29.001
Bende cok özledim =(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aşkımla konuştum şimdi mafoldumben
Aynen oyle dediler ustada daha rahat olucak diye..
Benimki acemiligi amasyada yapti gunde 5/ 6 sefer arardi bea..
Simdi zorla 1 yada 2 kere ariyo gunde
senin safak kac?
doktor civanım(eduk) babyke fundam
cokk teşekkür ederim size ya dün siz yanımda olmasaydınız ben napardım gerçekten çok saolun bana çok ii geldiniz opuyorumnanaktan
hoşbulduk mehserim..
duygucum evet geçmiyo senın yıne ıyı ben daha 350lerdeym off offfmafoldumben
sakınnn haa aman sen barı dertlenme bu kadar dertlı adam bu sıteye yeter :gitme:
senın artık gulmen lazımmmm opuyorumnanaktan
serapp kız basladımı hazırlıklarınız dugun ne zaman ıstemeye ne vakıt gelıyolarrr :teytey:
slm tatlım benimde gecmio yavv sanki her gün aynı şafak hep aynı
oleyyyyy oleyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt 400 ler den kurtulmus fundam
hoş bulduk tatlıım nasılsın bakalm
dimi canım tamam ben olmayan dertlerimi saldım çayıra bi daha gelmemek üzere inşallah kaydirigubbakcemile3
çok şükür hep gülüyorum canım artık sevdiğim yanımda sayılır askerlik bitti herşey daha rahat çok şükür Rabbim bu günleride gösterdi...
darısı tüm asker yolu bekleyen kadar kardeşlerimin başına inşallah :Saruboceq:
annem bi telaş para biriktiriyor çeyiz için babamda renk vermiyor ama o da biriktirmiş çaktırmadan bir miktar anneme verdi bankaya yatırsın diye :kedi:
valla o belli değil 18 martta işe başlıcak Allah nasip ederse ondan sonra bakalım ne zaman gelirler belli değil :sm_confused:
bende artık belirsiz tarihe şafak sayıyorum sırnaşık şey
ben iyiyim tatlım çok şükür artık daha rahat şekilde ...
size geçmiyor gibi geliyor ama bakın martın 13 oldu benim sevgilim geleli tam 20 gün olmuş bana zaman akıyor size zaman geçmiyor Allah'ım sen bilirsin kafamçokkarıştı
eeeeee tatlım hos geldın sefa geldınde
dunden berı degısen bırsye varmı
ne oldu anlatttttttttttttttttttttttttt delikafadulden
neler olmadıkiii ya sabah 7 ye kadar onunla konustuk ben dedim tmm bitsin vedat bune ya dedim ben yannda olucam derken sen bana git diosun bumu senin sevgin dedim bilmem ne ilerdede bi sorun oldunda arkanı böle dönüp gitmiceni ben nerden bileyim dedim bitti dedim artık telide kapadım aklı başına gelsinn die çünkü dier türlü ben kafayı yicektim artık sonra actm teli neler neler msj çekmiş ama neler neler gece aradı nasıl ağlıo ama kıyamam ben ona ya oyyyy uyus askım benim ben sensiz yapamam eseklime ver sinirliydim burda bütün hersey alt üst oldu falanda filanda oooooooooo neler neler yapamm sensiz okadar ağlıoki sölediklerini çok zor anladım ben baya bi serttim ama hiç taviz vermedim kusura bakma adam gibi yürütceksen barışalm dedim bune ya oyuncak gibi kafam bozuldu ayrıl kaç yasındasın dedim sen ben çocuk la değil bi adamla hayat yürütmek istom deidm seni büyütecek sabır kalmadı bende deidm ne desen haklısın dio ama nasıl aladı ya anlatamam vedat ağlıo deseler hayatta inanmazdım öle birisi aladı ya
neler olmadıkiii ya sabah 7 ye kadar onunla konustuk ben dedim tmm bitsin vedat bune ya dedim ben yannda olucam derken sen bana git diosun bumu senin sevgin dedim bilmem ne ilerdede bi sorun oldunda arkanı böle dönüp gitmiceni ben nerden bileyim dedim bitti dedim artık telide kapadım aklı başına gelsinn die çünkü dier türlü ben kafayı yicektim artık sonra actm teli neler neler msj çekmiş ama neler neler gece aradı nasıl ağlıo ama kıyamam ben ona ya oyyyy uyus askım benim ben sensiz yapamam eseklime ver sinirliydim burda bütün hersey alt üst oldu falanda filanda oooooooooo neler neler yapamm sensiz okadar ağlıoki sölediklerini çok zor anladım ben baya bi serttim ama hiç taviz vermedim kusura bakma adam gibi yürütceksen barışalm dedim bune ya oyuncak gibi kafam bozuldu ayrıl kaç yasındasın dedim sen ben çocuk la değil bi adamla hayat yürütmek istom deidm seni büyütecek sabır kalmadı bende deidm ne desen haklısın dio ama nasıl aladı ya anlatamam vedat ağlıo deseler hayatta inanmazdım öle birisi aladı ya
aaa serapcım iş buldumu cokkkkkkkkk sevındım yaa ne guzel hemencecık iş buluvermıs allah ınsanllah bızede boyle kısmet eder
artık desene hersey yola gırdı dıyeee opuyorumnanaktan
oyyyyyyyyyyy canım benım yaaa
cokkk sevındımm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ınsallah bı daha kavga etmezsınız ınsallah bı daha bu tarz sorunlar yasamazsınız
herseyın duzelmıs olması ınan benı cok mutlu ettı tatlım yaa![]()
Yaaa canim demedikmi duzelecek diye.. bak 1 gun icinde duzeldi..
akli basina geldii...Cok sevindim adina