- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.101
bende istiorm öle cok ösledım kı sıcaklıqını hıssetmeı ne bılım herseyıyle osledım askımı ya.bısımkılerde ole hep dakık olmamı ıstıolar.:1no2:
Okadarda rahat degil ya.. yaklasik 3.5 haftadir usta birliginde hala du$ almamislar bea
su problemi var ya kibrista kac senedir.. kafami diyo soguk suyla yuzumu yikarken hemen yikiyom..
3.5 hafta ne demek ya.. igrnec bir durum bea.. allah bilir oranin kokusu $u an nebicimdir =)
A$kiminki güzel diyecem simdi herkes kendi a$kinin kokusunu sever sempatiksalakcinni
ya mesela ark gidiom 2 de çıksam 4 te evdesin dio ya gidip gelmem saten 1 saat sürüobazen deli ediolar ya
3.5 haftamıı anamm allah kolaylık versin.benimki de anlatıyo bazen gerçi onlarda yıkanma sorunu falan yokmuşta vaktin varsa hergün duş al diyo ona rağmen koğuş ahır gibi kokuyo diyo birde dışarı çıkıp girdiysen nefes alinmıyo diyo yataklar simsiyahmış pislikten yıkatsa bile sadece suyla yıkanıyomuş daha neler neler...
hoş geldin tatlım benim opuyorumnanaktan
hosgeldın tatlımkaydirigubbakcemile3
hehhhh aynı bısımkılerhava kararmadan mutlaka ewde olmalıyım.yada werdıklerı saatı bıras gecıktırsem ölcekler sankı cıldırtıolar ınsanı yaaaboshayallersmile
hoşbulduk şekerrler
keyifler nasıl?
hoşbulduk şekerrler
keyifler nasıl?
kaç yasındasın sen tatlm
18 hayadım sen_?
benimkini biliosun saten buyrunnnnnnnnn
idare eder tatlım senın keyifler nasıl_?
biliyorum tatlım daha iyi olursunuz inşallah
ins tatlm sizinde aranız hiç bozulmaz inş :Saruboceq:
19 kız yaslarımız bilem nerdeyse aynı he :ddelikafaduldendelikafadulden
biliyorum tatlım daha iyi olursunuz inşallah
iyiyim canım şükürler olsun
sen konuşamadın hala dimi
çarşıya çıkmıyomu canım seninkii
walla tatlım yaaadelikafadulden
tam da denk geldik birbirmize heşakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?