• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kimdin

Neydin bilmem

Ve bir gün

Geldin aniden

Sevdim düşünmeden

Ama bir şeyden eminim halen

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim

Bana da yaşattığın için sevgilim

Çok teşekkür ederim
:asigim:

bi şarkı vardı ya kurban olam size ey komutanlar,kızları da alın artık askere...erkin baba sölüyodu galibam:) yav geçen benmkini geç çağırdılar kafayı yedim,orda komutana yav bana göre bişi yok mu burda verin beni benim adamın yanına yaf dedim:) adam sırıttı pis pis:D
bi de konuşmadan düşünsem bu laf nere gider diye tam süper olacak:)

bi şarkı vardı ya kurban olam size ey komutanlar,kızları da alın artık askere...erkin baba sölüyodu galibam:) yav geçen benmkini geç çağırdılar kafayı yedim,orda komutana yav bana göre bişi yok mu burda verin beni benim adamın yanına yaf dedim:) adam sırıttı pis pis:D

aha eduktan bi inci daa geldiiii,çok yaşa e mii sen arkadaşımmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: AY KOPTUM YAAA....:roflol::roflol:
İİ DEMİŞİN VALLA...:roflol::roflol:alkisalkisalkis:roflol:

Bende kacar.. ii geceler kizlarrr

$afak 352
İİ GECELER TATLIM TATALI UYKULAR BENDE SANA EŞLİK EDİM BERABER KALKAK BARE HADİ ÖPÜYORUM CANIM İİ GECELER...opuyorumnanaktan
ehehe ben de inciler bitmez:) ya bi konuya bişi yazdım da arkasından özel mesaj geldi ona laf yetiştiriyodum,pardon:D

VAAAYYYYY FULLL ÇALIŞIYOSUN BU GECE TATLIMM...

kızlar ben çıkıyım artık ii geceler size öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin...opuyorumnanaktan

Back
X