E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.281
kızlar ya eftelya nerelerde hiç rastlamıyorum bu aralar...
özlemeyen var mı bee cancumboshayallersmile
şafak listesini açıklıorum kıslar,tikaaatttttt:bbo:
hepimisin şafaklarımız doğan güneşşş:lepi:
inşallah yaa,o günleri görelimm,amin:Saruboceq:
ii geceler kızlar ben geldimm...
ama bu gece hemen listeleri yapıp çıkıcam fazla kalamıcam moralim bozuk hemen yatağa atmak istiyorum kendimi... listelere başlıyorum kızlar haberiniz olsun bişi derseniz...
URL=
YA ARKADAŞLAR ERCANIM BANA RESMİNİ YOLLAMIŞ BAYILDIM YA ÇOK SEVİNDİM
ÇOK TATLI YAAA:asigim:
ASLAN GİBİ BİR JANDARMAturkbayragi
goşgeldin ümmü...hayırdır neyin var?
gidenlere iyi uykularzemuszemus
ümmüşüm hoşgelmişsin ama moralin bozukmuş?
giden arkadaşlar iyi geceler...ümmücüm hoşgeldin,vaktin yokmuş ama neyin var inşallah çok kötü birşey değildir...?
ÜMMÜŞÜM BACIM NEYİN VAR:1no2:
Hoşbuldum kızlar sağolunn...
yaa ailesel problemler var... amcam babamı dolandırdı gibi bişi... baya yüklü bi çek aldı babamdan bi yer satın alcakmış portakal tarlasımı ne sonu çok ii olcak falan dedi ki bizim durum öle çok ii deil kelin melhemi olsa kendi başına sürer hesabıyız yani ama babamı kandırdı işte sıkışık bi zamanındaydı pay alıcağını söledi kandırdı sonra çekleri arkadaşları kandırıp almış bundan tefeciye kırdırmış falan babam durdurdu çekleri mahkeme açtı ama çekleri alanda açmış bugün isra memurları geldi falan bu üsten kabaca anlatılmış hali daha bi çok zararı oldu bu işin bize ve işin ucu herzamanki gibi bana dokunuyo yine annem bu durumda kimseye söz verme falan dedi düğün müğün olmaz bu durumda falan dedi öte yandan artık düzelmez yani biitti babam şuan gitikçe dibe batıyo hangi tarafı düşüceğimi şaşırdım bi yanda ailem bi yanda kendi hayatım babamın eli ayağı benim tek yardımcısı benim beraber bakıyoruz dükkana nası gtcem nası bırakcam öte yandan bi senedir nişanlıyım uzadıkça tadı kaçıyo bu işin napıcağımı şaşırdım hiçbişeye hevesim kalmadı ne diyim nası anlatıyım bilmiyorumki....mafoldumben
yaa ailesel problemler var... amcam babamı dolandırdı gibi bişi... baya yüklü bi çek aldı babamdan bi yer satın alcakmış portakal tarlasımı ne sonu çok ii olcak falan dedi ki bizim durum öle çok ii deil kelin melhemi olsa kendi başına sürer hesabıyız yani ama babamı kandırdı işte sıkışık bi zamanındaydı pay alıcağını söledi kandırdı sonra çekleri arkadaşları kandırıp almış bundan tefeciye kırdırmış falan babam durdurdu çekleri mahkeme açtı ama çekleri alanda açmış bugün isra memurları geldi falan bu üsten kabaca anlatılmış hali daha bi çok zararı oldu bu işin bize ve işin ucu herzamanki gibi bana dokunuyo yine annem bu durumda kimseye söz verme falan dedi düğün müğün olmaz bu durumda falan dedi öte yandan artık düzelmez yani biitti babam şuan gitikçe dibe batıyo hangi tarafı düşüceğimi şaşırdım bi yanda ailem bi yanda kendi hayatım babamın eli ayağı benim tek yardımcısı benim beraber bakıyoruz dükkana nası gtcem nası bırakcam öte yandan bi senedir nişanlıyım uzadıkça tadı kaçıyo bu işin napıcağımı şaşırdım hiçbişeye hevesim kalmadı ne diyim nası anlatıyım bilmiyorumki....mafoldumben
kız cancum enişteen koca bir nazarlık taktım dı bişicik olmazkaydirigubbakcemile3
ah canım benim,üzülme Allah yardımcın olsun...Ama birşey söylemeden edemeyeceğim,böyle düğün öncesi dönemlerde mutlaka bir problem oluyor...Ya aileler arası geçimsizlik ya manevi ya da maddi...Allah yuva kuranın yardımcısı olur canım korkma hiç,hele askerin gelsin bi konuşup yoluna koyarsınız,Allah dermansız dert vermesin yoksa...Ne malum belki o zaman kadar düzene girer bile,gün doğmadan neler doğar...Her yaşadığımız kötü şey bize başta çok kötü,hayırsız birşey gibi görünür ama altında kimbilir ne hayırlar gizli bir de bu tarafından bak canım...Henüz bilmiyoruz ama eminim Allah hayırlara vesile etmiştir bu olayı da,altından çok güzel fırsatlar çıkacaktır.
canım ya çok üzüldüm üff allah yardımcın olsun ne diyim:Saruboceq:
amcanında yaptığı ,işmi şimdi:1no2:
offff ümmüm yaaa mafoldumben rabbim yardımcınız olsun işallah sinir oldum amcana hee kötükedihüso
canım ya çok üzüldüm gerçekten...eduk çok güzel yazmış her şerrin altında bir hayır vardır allahım sağlık sıhhat versinde gerisi zamanla düzelir inşallah.sıkma canını.Hoşbuldum kızlar sağolunn...
canım ya çok üzüldüm üff allah yardımcın olsun ne diyim:Saruboceq:
amcanında yaptığı ,işmi şimdi:1no2:
canım ya çok üzüldüm gerçekten...eduk çok güzel yazmış her şerrin altında bir hayır vardır allahım sağlık sıhhat versinde gerisi zamanla düzelir inşallah.sıkma canını.
valla canım inşallah dediğin gibi olur ama buu işin sonu çok sakat ödeme durumu yok eğer mahkeme ödiceksin derse babama ödeme imkanı sıfır hapse girer ki hapse girse dahii adamlar babamı bırakmaz çok belalı insanlar belli babama telefonda demediklerini bırakmadılar... mahkeme babamı suçsuz olduğunu sölese yine brakmıcaklar.... benim amcam sağolsun kendimi bildim bileli hep kemirdi bizi ne kadar iyiydik biz kemire kemire dibe indirdi bizi... Allaha havale ettim artık herşeyi napim... sağol canım teşekür ederim..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?