• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım senin askerinin nesi vardı

ya canım bi ara didoum işte nefes yetersizliği var die o aman doktora gitmiş geçen hafatda tahlil sonuçlarını almaya gitmiş doktorla konuşmaya bi makine varmış oda izmşrdeymiş balıkesire getirmiolarmış bu yüzdn pazratesi izmire gitti dün aradı yatış verdiler dedi ay bilmiorum canım ya kötü oldum ama bişeyim yok dio

ya canım bi ara didoum işte nefes yetersizliği var die o aman doktora gitmiş geçen hafatda tahlil sonuçlarını almaya gitmiş doktorla konuşmaya bi makine varmış oda izmşrdeymiş balıkesire getirmiolarmış bu yüzdn pazratesi izmire gitti dün aradı yatış verdiler dedi ay bilmiorum canım ya kötü oldum ama bişeyim yok dio

Allahım hayırlı şifalar versin canım
senin askerinede benim askerimede
bende çok kötü oldum yaabilmiyorumkismile

Geçmiş olsun canım sonuç belli değil mi ne demişler

tatlıkıs bnm aşkım gitti izmire yattı rahat eder menüsküs ve boyun fıtığı için gitmişti bnm nişanlım takma kafana canım benim :teselli:

bu arada nişanlımın boynunda 4 tane fıtık var askere gitmeden önce ameliyat demişlerdi ama askeriyede yapmadılar ameliyat bacağındada menüsküs var oda ameliyatlık onuda yapmadılar sadece spor istirahati verdiler fisfisfis

ben çok kızıyorum bu işe varya yaramı deştiniz kıslar yaa askere almadan önce adam gibi muayene etmiyolar çocukları sonra sıkıntı yaşanıyo böle :kızgın:

Back
X