- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.481
tatlıkıs izmirin neresinde yapıyor senin sevgilin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnim askerim pazartesi günden beri izmirde hastanede yatış vermişler ona pazar günü bu hafta büyük ihtimla istanbulda olabilirim dedi ama sanmıorum ve bidaha hiç gitmiceğini sölemişti ama bn sanmıorum yaa
canım senin askerinin nesi vardı
ya canım bi ara didoum işte nefes yetersizliği var die o aman doktora gitmiş geçen hafatda tahlil sonuçlarını almaya gitmiş doktorla konuşmaya bi makine varmış oda izmşrdeymiş balıkesire getirmiolarmış bu yüzdn pazratesi izmire gitti dün aradı yatış verdiler dedi ay bilmiorum canım ya kötü oldum ama bişeyim yok dio
Allahım hayırlı şifalar versin canım
senin askerinede benim askerimede
bende çok kötü oldum yaabilmiyorumkismile
öyle canım
dua ediyoruz bol bol artık ne yapalım..
ya canım bi ara didoum işte nefes yetersizliği var die o aman doktora gitmiş geçen hafatda tahlil sonuçlarını almaya gitmiş doktorla konuşmaya bi makine varmış oda izmşrdeymiş balıkesire getirmiolarmış bu yüzdn pazratesi izmire gitti dün aradı yatış verdiler dedi ay bilmiorum canım ya kötü oldum ama bişeyim yok dio
Geçmiş olsun canım sonuç belli değil mi ne demişler
tatlıkıs bnm aşkım gitti izmire yattı rahat eder menüsküs ve boyun fıtığı için gitmişti bnm nişanlım takma kafana canım benim :teselli:
gecmis olsun umarım iyi bir sekilde sonuclanır uzuldum boshayallersmile
hımm ne kadar yattı peki ondan sonra izine yolluolar mı canım
öyle canım
dua ediyoruz bol bol artık ne yapalım..
bi makine gerekliymiş oda izmirde olduğu için pazartesi izmire gitdi dün aradı yatış verdiler dedi