E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.661
Bİ HOŞGELDİN YOKMU YA :a015:
kız sende hep üzgün bi gül artık ya valla bak böle hiç geçmiooo askerinle beraber kendini de motive et ben öle yapıorum var ya artık daha kolay geçiooo minik bi tavsiyeeee cnmmm zemuszemus
hoşbulduk bidenem=) sonunda yahu
EYLÜL VE BENİM ASKER ACEMİLİĞİNİ 72 GÜN YAPIYOR SANIRIMGELMİCEKLER YANİ
kıs sen de eduk de bana tuhaf oluyom eylül diince:) senden büyük kardeşim var ulen benim
26sında yemin töreni,7 mayısda dağıtım canım bizim,ustaya ondan sonra geçiyo...
hımm sizin varmış cnm daha yaaa bnm ki allah izin verirse haftaya geliooo
kızlar ben sureklı sayfadan dusuyorum yenıden giriş yap dıyoo sızede oluyomuuu
hoşgeldin görmedim ya..nasılsın yoksun kaç gündür?
hımmm bizim 1 ay cnmm bnm askerim şoför oldu belgesi gelmiş sanırımm böle işteee gelioo gelioooo yakışıklı aşkım gelioooo
oh yaaaaaaa ne güzel he şanslı seni
ne olduuu bilmiyorumkismile nıye aglıyorsun
hımmm bizim 1 ay cnmm bnm askerim şoför oldu belgesi gelmiş sanırımm böle işteee gelioo gelioooo yakışıklı aşkım gelioooo
seninki meslekçi ondan,ya nere çıkıcak bi de biz öğreneydik,çatlayacam meraktan yaa
canım ya=))
yoktum canım.. dedeme araba çarptıda kalçası kırıldı.. koşturduk biraz dükkan ev hastane filan derken gelemedim yanınıza:S özlemişim ama heeeeeee:) nasılsın?
e selam vermediniz bende ağladımyüzüm sizlerle gülüyor şafak güzellerim kaydirigubbakcemile2
kıs sen de eduk de bana tuhaf oluyom eylül diince:) senden büyük kardeşim var ulen benim[/QUOT
eylül ismini çok seviyorumda ondan:) peki eduk.
seninki meslekçi ondan,ya nere çıkıcak bi de biz öğreneydik,çatlayacam meraktan yaa
bizde öğrenmedik ki daha ama doğu olacak die aklım yerinden çıkıo kızlar yaa mafoldumben
:kedi:
ya aşkım bi kaç gündür aramıyo diyodum ya
meğer olaylar olmuş
bununla aynı tertip olupta acemiliği kısa yapıp izmit e giden kişilerden işte bi kaç kişi
biz acemiliği az yaptık şu kadar süredir burdayız şunu şunu yapıyoruz sen yapmıyosun gözlemliyoruz seni bi kaç gündür falan demişler
aşkım ecemiliği 75 gün yaptı demiş işte bende yaptım bunları diyee
bunlar bişeyler demişler aşkım da karşılık verince yumruk atmışlar
ama aşkım Allah tan böyle konularda hemen karşılık vermez
vermemiş şikayete gitmiş.
herkes çağırılmış işte sorguya çekmişler
çavuşa mı ne sormuşlar bu adam görevlerini yapıyo mu falan diyee
mıntıka falan yapıyo mu diye yapıyo demiş
konuşmuşlar iştee denizi odadan çıkarmışlar
o çocuklar cop la dayak yemiş ayriyeten 1 hafta hapis cezası almışlar
ustalardan birine de bu çocuğun başına bişey gelmicek gelirse sen sorumlusun demişler
üzüldüm yaa böyle şeyler olunca birde korktumm yine bişey yaparlar mı diye ama yapamazlar sanırmm
2 kere yapışmışlar aşkımın yakasına yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?