Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bitcek demi cnmm bnm de bitcek çok özlüorum ben aşkımı yaaa :1no2:

bitcek demi cnmm bnm de bitcek çok özlüorum ben aşkımı yaaa :1no2:

biticek tabii canım benim bitmez olur mu hiç bak bizim ki de 460 gündü ama bitti çok şükür.
sabırla dualar ile Allah'ın izni ile sizinkilerde bitecek inşallah.:Saruboceq:
bu ayrılığın tadını çıkar canım varsın özlemek böyle olsun varsın ayrılık sonunda 15 ay sonra kavuşacağını bilmek olsun gözdecim.
belki kendini avutmak oluor benim ki ama bence yaşadığımız en güzel en anlamlı ayrılıktı.
özlemenin doruklarında aşkın sevginin günbegün arttığı 15 ay oldu bizim ki çok şükür Allah'ıma kavuştuk sonunda elbette bol dua ve sabır ile...
:teselli:

dilimden ve gönlümden bnm de dua bi dakika bile eksik olmuo cnmm şimdilik hayatımı dondurdum aşkımın askerliğini bitirmesini bekliorum zaten onsuz hiç bişiyden tat alamıorum seneye mayıs da bitio askerliği temmuzda da düğünümüz varrr oleyyyyyy alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt

şevalla hoşgeldin canım benim....

susu canım takip ettiği dergi varsa son sayısını yollayabilirsin kreme çok ihtiyac duyuyolar krem yolla nemlendirici...
başka bişi gelmiyo aklıma

kız benımm msjımıı gören kımseeee yokmiii bitarafımı yırttım burdaakaydirigubbakcemile3

canım ben gordum ama malesef yardımcı olamıcam
aynı seyı bende dunuyorum ama aklıma bırsey gelmıyo
bırde mektuplar okundugu ıcın cok cekınıyorum
ben mesela tokamı yollamak ısterdım cunku benım nısanlım bı keresınde tel tokamı arbada bulmus hala daha onu saklar benı ozledıgı zamanlar onu opermıs o derece kıymet verırdı ona
ama askere gıderken goturmedı o yuzden yollamak ıstıyorum ama mektup acılacagı ıcın cekınıyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…