- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.701
kıs bizim ki de 278 olsa zil takıp oynucam hala karanlık dion beeeee delüüüüü kaydirigubbakcemile3
ben biraz aceleciyim başımın etinin yiyom herifimin yap artık düğünü diom ama haketmiom mu düğünü kızlar 3 senedirrr çıkıoruzzz ve deli gibi aşığız maşallahh :asigim:
evet şafak kardeşiyiz biz aynı tertipiz sırnaşık şey
tek fark ilk senin düğünün var sonra benm
evet tam doğrusun:)
en azından 400 ve 300lerden kurtulmuşsun,aydınlığa az kala diyelim sanada :1hug:
sağ sağlim gelir inşh...
hadı ya 278 mı zemuszemus
safak kardesım benım ya
ama tatlım ne bılım uzun zaman warmıs gıbı gelı0boshayallersmile
niye bea bizim bekar devreleri hani toplu nikah, düğün yapcaktık:) he ben de baya ciddiye almışım o zaman kafa nerdeydise:)
niye bea bizim bekar devreleri hani toplu nikah, düğün yapcaktık:) he ben de baya ciddiye almışım o zaman kafa nerdeydise:)
tabi kızımm 278 bitio artık senn aa ama senn ki bitsin dee sonra da bnm ki gelsn zemuszemus
ay ne biçim anlattım sinirden anlayıverinn işte
Merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. Çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.
merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.
Merhaba melikecim (adaşım :)) ) buraya ilk kez geleyim dedim, yazını okudum çok üzüldüm valla. Çoook büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki her şey sizin lehinize sonuçlanmış. Bundan sonra böyle olumsuzluklar yaşamamanızı dilerim... Geçmiş işte herşey, üzülme daha fazla. O habersiz bi kaç gün geride kalmış en azından.
anaaamm kk güzellerii evleniyiiii
niye kız ankarada yapıyor belediye her yıl düğün nikah toplu toplu:) şaka zaten kuzumtamam herkesin düğününde en çok ben oynayacam yaf:) az masraflı olcaksıınız ama neyse hemen davet edilmiş kabul ettim kendimi:)
niye kız ankarada yapıyor belediye her yıl düğün nikah toplu toplu:) şaka zaten kuzumtamam herkesin düğününde en çok ben oynayacam yaf:) az masraflı olcaksıınız ama neyse hemen davet edilmiş kabul ettim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?