- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.781
slm güzeller nasılsınız
İlk zamanlar gerçekten de en zor zamanlar canım...50 ye falan düşmen gerekirse hiç düşünme gel derim aklinialirimsmile
Mutlu, beraber, sağlıklı, huzur dolu, uzun ömürler dilerim canım opuyorumnanaktan
Yerinizde olsam saymazdım canım.. başlarda hiç saymıyordum ben. Akışına bırakmak en iyisi... azaldıkça saymalı.. Yemin törenine gitmiştim canım. Urfa güzel bi yer... insanları gerçekten yardım sever. Askeriye de üniversite kampüsü gibi :)) Ama bi daha gitmek çünkü ayrılıklar beklemekten daha zor
İyi geceler opuyorumnanaktan
gelirsem yardımcı olcan mı ama bana bilmiyorumkismile
İlk zamanlar gerçekten de en zor zamanlar canım...50 ye falan düşmen gerekirse hiç düşünme gel derim aklinialirimsmile
Mutlu, beraber, sağlıklı, huzur dolu, uzun ömürler dilerim canım opuyorumnanaktan
Yerinizde olsam saymazdım canım.. başlarda hiç saymıyordum ben. Akışına bırakmak en iyisi... azaldıkça saymalı.. Yemin törenine gitmiştim canım. Urfa güzel bi yer... insanları gerçekten yardım sever. Askeriye de üniversite kampüsü gibi :)) Ama bi daha gitmek çünkü ayrılıklar beklemekten daha zor
İyi geceler opuyorumnanaktan
Gel şimdi, herkes yardımcı olur lokumcum kaydirigubbakcemile3
hosbulduk cnm
Canım işaretlemeyi ben de yapıyodum da sayılar yıpratıyo..ben gittiqi gunden berı her gunu işaretliorm walla ne bılım alıskanlık gıbı bısı oldu bende
her gecen gun bısı bırbırımıze dahada yaklastıro dıe mutlu oluorus işteboshayallersmile
hadi bi bakalım o zamn gelsene sendeeee
Canım işaretlemeyi ben de yapıyodum da sayılar yıpratıyo..
Ben iki yerdeyim zaten -tatlicadiarzu- sürekli okuyup yazıyom :roflol: Hadi gel kaydirigubbakcemile
58turkbayragi
kız o topikte kimse beni sallamıo duyan bilem yokkk bizim topikkk çok cana yakın zemuszemus
iyi seker sen nasılsın:
Saat 12'den sonra şafaqımıs 277
Bitanecim Seni cokkk Sewiyorummmmmmm Şeniz
ben cıkıorum güselller hepicinize allah rahatlk wersın
tatlı tatlı uykular kaydirigubbakcemile3
İyi geceler canım opuyorumnanaktanSaat 12'den sonra şafaqımıs 277
Bitanecim Seni cokkk Sewiyorummmmmmm Şeniz
ben cıkıorum güselller hepicinize allah rahatlk wersın
tatlı tatlı uykular kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?