Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o zaman tanışalım lati lokumum ben topiğin angeliyimmm hihoyyyt
Kız bana lokum deme... kilo verme topikindenim ben :roflol: Şimdi sen bana dersin... ben giderim oraya kızlar lokum da ne güzel di mi derim... kaos ortamı çıkar :dance: :tomato: Şaka şaka, biz genelde her bişiyi yiyip kilo vermeye çalışyoz bayanssulusmile
ben topiğin en mavisi incele hadi bekliyoz
Maviyi de pek bi severim.. Sizin geri sayım şeysi evlilik şeysi di mi, şafak kaç?

benim avatarıma bakmaaa aklinialirimsmile
Sitede ilk senin avatarını gördüm aklinialirimsmile

adaaşş ne inceleme yapıyon hee kaydirigubbakcemile3

Öyle canım, bi de bi taraftan diğer topikte de zaten muhabbet içindeyim... iki yere yetişmeye çalışıyom... bi taraftan da özel mesaj geldi düşün halimi kafamçokkarıştı

Ben kendimi tanıtayım... aslında kızlar buraya yazmaya çekiniyom... çünkü bizim kısa dönem. Git derseniz giderim valla hemen Urfada asker sevdüceğim. Aralıkta gitti, plakalardayız şu an.. tokat yani.

URFAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkafamçokkarıştı
AYYY BENIM ASKICIMDA URFADAopuyorumnanaktan

bende cokkkk ozledımmmm
askım da daha dayanamıyo :gitme:
ekımde gelecektı ama kafaya koymus hazıranda oradayım gelecem ınsallh dıyo
ekımde de gelırıym dıyooo offffffff cok ozledım onuuu mafoldumben

:gitme:bende çok özlediiimm çoookk benımkı eylülde gelıcek izine daha çok varr

kız görülmicek gibi mi bak hele şunlaraaa sempatiksalakcinni

Buranın cadısı sensin, anlaşıldı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Ayy iyi olmana çok sevindim canım ya... kaydirigubbakcemile5

URFAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkafamçokkarıştı
AYYY BENIM ASKICIMDA URFADAopuyorumnanaktan

Aaaaa... hangi bölük takım.. işte ne biliyosan söyle.. Benimki merkezde, silah takımı

mekanize karargah piyade bölüğü sanırım merkesde 20.zırhlı tugayı olarakta gecıo
ayyyy sewındırık oldum urfdan bırını duyuncaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…