- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.741
Kız bana lokum deme... kilo verme topikindenim ben :roflol: Şimdi sen bana dersin... ben giderim oraya kızlar lokum da ne güzel di mi derim... kaos ortamı çıkar :dance: :tomato: Şaka şaka, biz genelde her bişiyi yiyip kilo vermeye çalışyoz bayanssulusmileo zaman tanışalım lati lokumum ben topiğin angeliyimmm hihoyyyt
Maviyi de pek bi severim.. Sizin geri sayım şeysi evlilik şeysi di mi, şafak kaç?ben topiğin en mavisiincele hadi bekliyoz
Sitede ilk senin avatarını gördüm aklinialirimsmilebenim avatarıma bakmaaa aklinialirimsmile
canım sıkılyıoooobilmiyorumkismile
aynennnnnnnn
Sitede ilk senin avatarını gördüm aklinialirimsmile
he yapmış gı geç kaldım yazmaya
adaaşş ne inceleme yapıyon hee kaydirigubbakcemile3
off offf ben özledim yarimiiibilmiyorumkismile
Öyle canım, bi de bi taraftan diğer topikte de zaten muhabbet içindeyim... iki yere yetişmeye çalışıyom... bi taraftan da özel mesaj geldi düşün halimi kafamçokkarıştı
Ben kendimi tanıtayım... aslında kızlar buraya yazmaya çekiniyom... çünkü bizim kısa dönem. Git derseniz giderim valla hemenUrfada asker sevdüceğim. Aralıkta gitti, plakalardayız şu an.. tokat yani.
bende cokkkk ozledımmmm
askım da daha dayanamıyo :gitme:
ekımde gelecektı ama kafaya koymus hazıranda oradayım gelecem ınsallh dıyo
ekımde de gelırıym dıyooo offffffff cok ozledım onuuu mafoldumben
kız görülmicek gibi mi bak hele şunlaraaa sempatiksalakcinni
URFAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkafamçokkarıştı
AYYY BENIM ASKICIMDA URFADAopuyorumnanaktan
:gitme:bende çok özlediiimm çoookk benımkı eylülde gelıcek izine daha çok varr
Buranın cadısı sensin, anlaşıldı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Ayy iyi olmana çok sevindim canım ya... kaydirigubbakcemile5
Aaaaa... hangi bölük takım.. işte ne biliyosan söyle.. Benimki merkezde, silah takımı
şimdi aşkımınnn yanında olsamm vrya başka hıcbısı ıstemem
Buranın cadısı sensin, anlaşıldı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Ayy iyi olmana çok sevindim canım ya... kaydirigubbakcemile5
ı
bazen dıyorum keske şöyle özel guclerım olsa onun hıc haberı olmadan ıstedıgım zaman yanına gıtsem onu uzaktan seyretsem öpsem sevsem :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?