Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

2 gün bunalım 3 gün eğlence....değişiyoz ya sürekli:) 4 gün önce falan da nerdeyse kapnıyodu topic:) aştık o kadar yani

ayy bu yıldız tilbe katlediyo şarkıyıı çekin len bu mannağı ordann ...off ya en sewdiğimiz şarkılardan zülfü linanelinin nefesim nefesine ( aşkım bağlamasıyla pek bi güzel çalardııı :gitme:

buraya böyle yazıyorumda rahatlıyorum canım,seninle konuşmakta rahatlattı
çok sağol,ara ara bende oluyor bunalımdelikafadulden
herkesin problemleri oluyor ama kötü düünmek kimseye fayda sağlamıyor
bende karar verdim daha pozitif olucam diye bakalım başarabilecek miyimsempatiksalakcinni

ştres canımmm bende ilk zamanlarda abartılı yiyodum gerçi yine ilk zamanlar sayılır daha 3 ay oldu dimi lingoş 3 ay oldu :roflol: anam bu 3 ay 3 yıl gibi geldi bana akannehir

ilk 3 gün 0 yiyecek,unutmuşum valla,sonra yavaş yavaş alıştırdım gördükçe aşkımırahatladım az daha,yine yiyemiyodum ama 3 gündür felaket sürekli açım:)

kısa dönem olanlarda var ama burdakilerin çoğu uzun dönem malesef:S

anladım canım bayanssulusmile

ştres canımmm bende ilk zamanlarda abartılı yiyodum gerçi yine ilk zamanlar sayılır daha 3 ay oldu dimi lingoş 3 ay oldu :roflol: anam bu 3 ay 3 yıl gibi geldi bana akannehir

he gülüm oldu azcık geçti bilemm zemuszemus

sende bugün b enim gibi modundasın bende unutuyom herşeyi bu rejim bizi bozuyo mu ne delikafadulden

neyyyy biz rejim mi yapıyokkkbilmiyorumkismile rejim diye bişi yok:))
spor yapıyos accukta yediklerimize dikkat ediyos işte :lepi:
haftanın yorgunluğu sanırım bide regl yaklaştı bide diğer topikleree laf yetiştirmeye çalışıyom kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

linguist bi kac sefer sordum kibrisin hangi sehirinde diye? Merak ettim..

Edukcum eftelyanin interneti gene uctu galiba dimi

kız girne ile lefkoşa arasındaymış tam hatırlamıyom yazdı yerini:) benimkini görürsün kırmızı kırmızı
eftelyanın neti yavaşmış sayfaları açmıyo ama msnde,kızı uyutuyo şimdi.

3 gündür çok yiyom ya ben de mi gelsem ki bu gidişle duba gibi olcam yemin törenine kadar:S
Aman derim canım.. yime lmaz: Duba gibi olunca çareler tükenmiyo ama yerimseniben Bekleriz 50-59 a seni de aklinialirimsmile
2 gün bunalım 3 gün eğlence....değişiyoz ya sürekli:) 4 gün önce falan da nerdeyse kapnıyodu topic:) aştık o kadar yani
İlk geldiğim gün valla kızlar noluyo diye yazcaktım tam... nette sorun çıktı -tatlicadiarzu- Herkes özel özel yazılar falan :ecrin_bebek:

Oy oy aşkısın sana seranat da yapıyordur kesin :jeyyar:

opuyorumnanaktan Evet ya, öyle de böyle de geçcek zaman, en güzeli burda çene çalarak geçsin zemuszemus Başaracağına inanıyorum, hep yanındayım :lepi:

Ha bi de şöyle bişi var, 1-2 günlüğüne görüşmeler de insanı yıpratıyo, çünkü en zoru ayrılışlar. Ben sırf oyüzden gitmiyorum urfaya. Her hafta görüşemedikten sonra hiç görmemek benim işime geliyo.. Vitesi boşa aldım yokuş aşağı gidiyorum işte zemuszemus Bi bakmışız, buluşma vakti için alışveriş telaşına girmişiz bayanssulusmile

rejim değildir o be bozmayın rejimi,ben yiyom da noluyo sürekli:) sizden daha fenayım bu aralar:)
yok yok bozmayız ben bugün ipin ucunu kacırdım amma yarın daha dikatli olurum

tamam tamam kızma Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…