Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

lan yaptığımız her şeyden saniye saniye haberimiz var birbirimizin ne yaptığını ailelerimizden daha çok bilioz valla şuraya bak eftelya kızını uyutuo babyke yoldaaa fln filan kaydirigubbakcemile3

hee bende kadife sesimle ona eşlik ediyom :roflol: :roflol: :roflol:
kıs sahi sen ne tarz sewersin ?

yok yok bozmayız ben bugün ipin ucunu kacırdım amma yarın daha dikatli olurum

tamam tamam kızma Şeniz

saaa nası kızarım yafruum benim :1hug:

Dulcinea kız ağzını bal yesin ne güzel konuşuyorsun ya
burada yazınca ve yazan kişilerde pozitif yazınca ben pozitif oluyorum
evet ya hep yanımda ol..
bende o yüzden ığdıra gitmeye cesaretim yok
yazın gelicek inşallah o zaman görücem onu
birde bizim ameliyatlık bir durumumuz var hava değişimi veriyorlar canım

ah canım benim katılıyorum sana en zoru ayrılışlar...ben her hafta görüyorum inan daha beter oluyorum...bu hafta gitmeyecektim güya cuma yemin töreni var diye gelme yorulma bu pazar diyodu...ben de hazırladım kendimi,bu akşam da diye ya nolacak ille gel:)pazar sınav falan olabilir diyodu başlarım sınavına telafi yapsınlar diyo,ay delirdim adam da şaştı feleğini valla..:S ben mahvoluyorum ama,yoldan,uzaklıktan,yolculuktan değil,onu orda bırakıp gelmek her hafta vallahi çok zor!!!

asteğmen adayımı senin ki nerde yapıyor askerliğini

hee bende kadife sesimle ona eşlik ediyom :roflol: :roflol: :roflol:
kıs sahi sen ne tarz sewersin ?
Zuzum ya, uzun zamandır bu şekilde gülmemişim :roflol: Şeniz Hala gülüyorum :roflol:
Hep gül sen de kaydirigubbakcemile3 Canım bi çok tarz severim: rock, klasik, türkü... ama hepsinin ortak özelliği eskilerden olması zemuszemus

opuyorumnanaktan Şeniz Aynen canım valla, pek bi sevindirikim bugün zemuszemus
Geçmiş olsun canım ama o hava izinleri dediğin sağlam oluyo :lepi: min 15 gün falan, hatta 1 ay zemuszemus

asteğmen adayımı senin ki nerde yapıyor askerliğini

yok canım er olarak yapıyor,okulu bitiremedi malesefkötükedihüso amasyada,uzun dönem errr:S biz birde okulu bitiremeyeceğini hiç düşünmedik,hep sabah gidecek akşam eve gelecek doktor olarak yapacak diye düşündük,şimdi o yüzden daha beter koyuyor,hem ona hem bana:S

sende dr sun sanırım aynı meslekten siniz ne güzel bende sağlık çalışanıyım :lepi:

hepimiz gülelim bidenem ya sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan bende sewerim rock ve klasik ama en çok halk müzüüü :lepi:

Kız manyahh kaydirigubbakcemile.. biz üni boyunca her hafta ayrıldık, ondan nolcak. Git gör her hafta mis gibin kaydirigubbakcemile5

2 hafta da 1 falan da süper canım, onun tadı cidden bambaşka olur.. tadında özlem diye tanımlayabiliriz bunu yerimseniben Her hafta buluşmalara değer boshayallersmile
Mesafe ne kadardı :uhm: Ben daha sizi hafızaya tam sokamadım bilmiyorumkismile
Sınavlarını kaçırma tabi..
Tabi ki yine de zor oluyo ayrılış, bilirim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…