- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.961
evet dr um,ben bitirdim şükür :lepi: ne güzel ya sağlıkçı olmak farklı bir duygu demi:)
hepimiz gülelim bidenem ya sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan bende sewerim rock ve klasik ama en çok halk müzüüü :lepi:
ducineamopuyorumnanaktan
Kız manyahh kaydirigubbakcemile.. biz üni boyunca her hafta ayrıldık, ondan nolcak. Git gör her hafta mis gibin kaydirigubbakcemile5
2 hafta da 1 falan da süper canım, onun tadı cidden bambaşka olur.. tadında özlem diye tanımlayabiliriz bunu yerimseniben Her hafta buluşmalara değer boshayallersmile
Mesafe ne kadardı :uhm: Ben daha sizi hafızaya tam sokamadım bilmiyorumkismile
Sınavlarını kaçırma tabi..
Tabi ki yine de zor oluyo ayrılış, bilirim boshayallersmile
Şeniz Bak iyi ki beni mesajını görmem için uyarmışsın kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
stresi büyük ama tek sevdiği yanı sabah 8 akşam 4 olması nöbetler olmasa daha iyi ama seviyorum yinede işimi :CüvCüv:
Kız benim hatta bi sürü beleş hakkım var... valla arayıp kadife sesinden bi türkü çığırmanı isterim kaydirigubbakcemile3
Gelevera deresini istemeye karar verdim boshayallersmile
amasyada,6 saat sürüyor ama gece git ertesi gece hemen gel:)
benim sınavım yok ben bitirdim okulu,eylüldeki tus için çalışıyorum arada.
biz gitmeden önce 5 senenin 24 saati her dk beraberdik farklı bir alışkanlık var yani,görmezsek olmuyo görünce ayrılması dert:S neyse bunalmayım ben daha yoksa adamı doğramak falan istiyom gidip
He valla kaydirigubbakcemile3 Bugün bizim 50 59 dolu olsaydı gelemezdim mesela buraya yerimsenibenevet canım ya her işte bir hayır vardır derler ya doğruymuşopuyorumnanaktan
Zuzum senin uyku saatin gelmiş kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey :roflol: :roflol: öhöm öhömm :kedi: aşkım olmassa ses çıkmıyo benden git onu bul getir olumunekankayizsmile düet yaparıkk hoşo sölemes pek ama olsun varlığı yeter aslanımınn yerimseniben Şeniz hohhhh coştum yine dalgalanıyorum ben yaw -tatlicadiarzu- delikafadulden
Kız benim hatta bi sürü beleş hakkım var... valla arayıp kadife sesinden bi türkü çığırmanı isterim kaydirigubbakcemile3
Gelevera deresini istemeye karar verdim boshayallersmile
nöbetlere alışınca zaten gerisi daha kolay,sen meslek olarak hangisi? ayy anladın sen ne dediğimi cümle kuramadım
ducineamopuyorumnanaktan
dulcineayı buldun bizi unuttun he:)bunaltırım bak seni
elini tutmasam uyuyamam ki sesini duymasam dayanamam kii allahım bu acı bitsin gelllllllll
sözleşmeli memurum canım firmaya bağlı veri giriş elemanı tıbbi sekreteer iki işide yapıyorum anlarsın bizi hastane ortamları işteee firmaya bağlıysan her işi yapacaksın :dilcikar:
ben sölerdim sizeee gelevera deresiniii hem karadenizliyim de gelin olarak da karadenizee gidecem artı üstüne sesimde güsel ama duyamazsınız kii lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?