• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bakın kızlar bi yazı buldum paylaşıyım dedim

Askerlikle ilgili problemleriniz var mı? Askerlik bazen, gençlerin hayatlarını şekillendirmelerinde büyük bir engel olabiliyor ve uzun sürdüğü için hayatın içindeki plan ve programlar da gecikebiliyor. Her şey askerliğe endeksli olarak düşünülüyor. Askerlikten dolayı sevgiler ertelenebiliyor. Bu konuda eşimin cevabı şöyleydi: "Ben askerliğimi yaptım, benim böyle bir sorunum yok." Genelde gençler evleniyorlar, daha sonra askerlik zamanı geliyor.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Kocası askere gittiğinde hanım, eşinin annesiyle yaşamak zorunda kalıyor. Bir de çocuğu varsa, pek de tanımadığı bir ortamda yaşaması daha da güçleşiyor. Eşinin ailesinin yanında sorunlar ve anlaşmazlıklar baş gösteriyor. Genç de askerde olduğu için hanımına destek olamıyor ve bunalımlar yaşanıyor. Kendi ayakları üzerinde duramadığı için maddi ve manevi desteği erkeğin ailesi sağlıyor. Dolayısıyla, böyle bir konumda olmak hanımı mutlu etmemekle birlikte, birçok sorunu da beraberinde getirebilir.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Kara denizden gelen bir çift vardı. Hanımla konuştuğumuzda üç yıllık bir beraberlikten sonra evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Hanım; "Evlendik, çok mutluyduk; fakat 6 ay sonra eşim askere gitti ve ben hamileydim. Dolayısıyla kendi evimizi kapattık ve kayınvalidemin evinde kalmaya başladım. Bu arada ben çalışıyordum. İşten geldiğimde, elimdeki parayı kayınpederim alıyordu. Ve öyle anlar oluyordu ki, çocuğuma ne mama ne de bez alabiliyordum.(evlilik oyunu, mutlu evlilik, askerlik) Çok ızdırap çektim, inanılmaz şeyler yaşadım. Ne yapacağımı şaşırdım ve neye ihtiyacım varsa annemden istedim; çünkü annemin bize gelmesi dahi yasaktı." diye anlatmıştı durumunu. Bu yüzden, gençler askere gittiklerinde, eşlerinin nerede kalacağı konusu iyi programlanmalı. Tabii bunun yanında destek veren kayınbaba ve kayınvalideler de var. Mesela, "Kızım sen evinde otur, biz sana destek oluruz." diyenler mevcut. Burada güven çok önemli. Önemli olan, evliliklerin askerlikten sonra yapılmasıdır. Burada hiç kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaması gerekiyor. Fakat her halükarda askerlik problemi çözülmeli.

şafak 35 İZMİR :asigim:

çok haklısın canım insan bazen kendi ailesiyle bile sorun yaşarken eşinin ailesinin yanında kalma fikri bana çok zor geliyor.... allahtan böyle bir durumla karşı karşıya değilim. allah böyle bir durumla karşı karşıya getirmesin kimseyi a.s

ne güzelll çok sevindimmm sizin adınıza :teytey:
allah bizede göstersin o günleri inşallahhh :Saruboceq:
tüm askerlerimizi allah korusunn....

amin cnm inşallah.inan zaman su gibi akıp geçiyo.tabi sende bitiyosun ama geçiyo işte..........sende gün gelicek 30 kaldı diyceksin bizde burda okuycaz inş:))))))))))))

çok haklısın canım insan bazen kendi ailesiyle bile sorun yaşarken eşinin ailesinin yanında kalma fikri bana çok zor geliyor.... allahtan böyle bir durumla karşı karşıya değilim. allah böyle bir durumla karşı karşıya getirmesin kimseyi a.s

canım benim bende bugün bu detten sıkıntılıyım cicikız yazıyı tam gününde koymuş.
banada bu fikir çok uzak geliyordu bekarken yalnız yaşıyordum 1 evde 1 kişiydim.böyle alıştım.yalnız kalırdım benim için sorun değildi ama eşim AKLIM SENDE KALIR yalnız kalmanı istemiyorum dedi ve ona söz verdim.kayınvalidemdeyim rahatım çok yerinde maddi ve manevi hiçbir sıkıntım yok odam banyom kişisel herşeyim ayrı ama odamda oturduğum yer bile bana batıyor olmuyor işte başkasının yanında kalınmıyor sakın siz kabul etmeyin böyle birşeyi

canım benim bende bugün bu detten sıkıntılıyım cicikız yazıyı tam gününde koymuş.
banada bu fikir çok uzak geliyordu bekarken yalnız yaşıyordum 1 evde 1 kişiydim.böyle alıştım.yalnız kalırdım benim için sorun değildi ama eşim AKLIM SENDE KALIR yalnız kalmanı istemiyorum dedi ve ona söz verdim.kayınvalidemdeyim rahatım çok yerinde maddi ve manevi hiçbir sıkıntım yok odam banyom kişisel herşeyim ayrı ama odamda oturduğum yer bile bana batıyor olmuyor işte başkasının yanında kalınmıyor sakın siz kabul etmeyin böyle birşeyi

aynı şeyi benim eşimde söyledi.benimde bebeğim olduğu için k.peder ve k.valide aynı şehirde olmamıza rağmen benim evime geldiler.çocuğun düzenini bozamam dedim.şimdilik 4 gün oldu bakalım sonra ne olacak.

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=09 AYDINA SELAM :nazar::nazar::nazar::nazar::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.BREAKFORLOVE=11 BİLECİKE SELAM :nazar:

3.avukat_adayı_aslı=19 ÇORUMA SELAM :nazar:

4._miracle_19= ÇORUMA SELAM :nazar:

5.magiclife=19 ÇORUMA SELAM :nazar:

6.ilaydahey=19 ÇORUMA SELAM :nazar:

7.desert06rose=20 DENİZLİYE SELAM :nazar:

8.p_nr=24 ERZİNCANA SELAM :nazar:

9.ruh=24 ERZİNCANA SELAM :nazar:

10.ZERRAY=28 GİRESUNA SELAM :nazar:

11.GUNİCEN=28 GİRESUNA SELAM :nazar:

12.deymezsin=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

13.güzeller güzeli=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

14.maviyeshill=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

15.zeynepsude2007=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

16.elif06= 29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

17.sarissa=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

18.tmyy= 30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

19.bengusu=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

20.SEA SEA=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

21.TATLİSKOM=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

22.cimcime2709=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

23.UZUNAL=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

24.NAREKSİSİ=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

25.sswweett=31 HATAYA SELAM :nazar:

26.nergis_20=31 HATAYA SELAM :nazar:

27.gizze=31 HATAYA SELAM :nazar:

28.KÜTAHYA=31 HATAYA SELAM :nazar:

29. GÜLABA=31 HATAYA SELAM :nazar:

30.aritmansi=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

31.aydasu=32 ISPARTAYA SELAM :nazar:

32.CİCİKIZ=34 İSTANBULA SELAM :nazar:

33.nacide48=34 İSTANBULA SELAM :nazar:

34.yesilli=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

35.FİBULA=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

36.KUJUMM=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

37.MUKORO4=60 TOKATA SELAM :nazar:

38.SU KURBAĞASI=62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:
9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss
:nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:
23.03 NİSAN 2009 JELBY10:nazar:

ya gamzecim bişiş sorcam ama kızma sakın :utangac:ben doğru gidiyorum dimi 454 dk sora 381 olcak dimi sen hesaplamıştı ama ben tan anlamamıştım uyku sersemi, bu 381 e yarında dahilmi yoksa yarından hariç 381 mi olcak onu çözemedim hesaplayamıyomda kafamı çok karıştırıyo izinler felan yaa...

naber tatlım nası gidiyo...

bana mı dedinnn iyi değilim walla son 1 haftadır falan geceleri sürekli korkunç rüyalar görüyorum.dudağımda uçuk çıktı ben çok stres yapınca çıkıyo ...bide hastayım her yerim kırılıyo walla kıpırdayacak halim yok listeyi düzenliyim die girdim çıkıcam şimdik

BİTEN=234
ŞAFAK=196:nazar:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

GENE OPERASYON VAR GENE O İTLERİN PEŞİNDEN GİDECEKSİN
ÇOK KORKUYORUM SANA BİŞİ OLACAK DİE SANA BİŞİ OLURSA BEN ÖKSÜZ KALIRIM ÇÜNKÜ SEN BENİM ANAM BABAM KOCAM HERŞEYİMSİN
BENİ BOYNU BÜKÜK ÖKSÜZ KOYMA YİĞİDİM
GEL....
ALLAHIMA EMANETİMSİN
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:

catshtb.jpg

Back
X