• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım sana demiştim senin moralin bozuk olduğu için hastalığını yenemiyosun canım sana şimdi ne desem fayda yok biliyorum ama bak şırnakta hakkaride askerlik yapıp teröristlerle burun burunu şavaşıp dönen kaç kişi var etrafımızda merak etme senşn askerin akıllıdır ve işni dikkatli yapar kolay kolay kendini ele vermez,ama yaşadığım
koşullar için seni rahatlatıcak bişi söliyemek sadece geçici olduğunu söyleyebilirim o kadar o da sana ne kadar etki eder bilmiyorum senin yerinde kim olsa aynısı olurdu canım hatta senden daha kötü oludu ben kendimi düşünemiyorum mesela gerçekten ben çok çok fene olurdum sen yine çok dayanıklı çok metanetli bi kadınsın kocan çok şanslı gerçekten çok güçlü bi kişiliğe sahipsin canım Allah yardımcınız olsun ikinizinde...:çok üzgünüm:

ay canım benım bende ole dıyodum su 60 tan duşsek derdım sonra 50 olduk sonra 40 olsak derken bır bakmısım 27 dusmusum zmn hızlı ılerlıyo kaydirigubbakcemile2

Evet canım bu aralar bana da zaman hızlı geçiyor gibi geliyo:nazar: Yolun sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş hihoyyyt
Askerimle konuştum sesi çok iyi geliyodu çok rahat bir askerlik geçirdi gerçekten inşallah bundan sonrası da öyle olur :nazar:
O bitiriyo neyse de kardeşimi düşünmeye başladım senağlama Gerçi onun gitmesine daha çok var ama insan düşündükçe kötü oluyor bebeğim gibi benim nasıl yollayacam onu bilmiyorum. beklemek çok daha zor olacak benim için senağlama

Allah razı olsun canım .geçsin bugünler yeterki ben herşeyi çekmeye razıyım ..yeterki geri dönsün sürünmeye razıyım...başka bişi istemem ..sevince herşeye dayanılıyo herşeye katlanılıyo insan bittim dese bile sevdiği için yeniden başlıyo bitmek nedir bilmiyo.çok zorlansada arada bi çok sıkılsa kendini yorgun hissetse bile.içindeki sevgin özlemin ayakta tutuyo eminimki aynı durumda sen de olsan sevgin sana güç verirdi dayanırdın

illaki içmdekimsevgi güç veridi ama yinedes enin gibi olamazdım evde anneme iş yerinde arkadaşlarıma hep anlattım seni vallahi çok üzülüyorum haline seni gördükçe kendi halime şükredesim geliyo ama bi yandadnda özeniyorum sana....:1hug:

Gamzem şu yazdıklarını okudukça çok şanslı bir eşin olduğunu düşünüyorum senin gibi fedakar , güçlü ve onu bu derece seven bir kadına sahip olduğu için :1hug:

QUOTE=gamzegazel;6329733]Geldiğinde bütün yadıklarımı baştan sona okutucam ona tek tek o yüzden yerini yapıyom anlarsın yaaa hehehehehehe[/QUOTE]

Canım benim :dance:
Güzel fikir aslında :dance:
Gamzecim bu arada özel olmazsa kaç yaşındasınız sen ve eşin?

Ne kadar gençsiniz canım ya maşallah :nazar:
Benden küçüksün sen ben 88 liyim anammm yaşlı hissetim kendimi :roflol:
Biliyo musun erkek arkadaşımın acemi birlikte yeri belli olmadan önce asılan ilk listede komando gözüküyordu bana o ilk haberi verdiği zamanı hala hatırlıyorum babamın ölümünden sonra hayatımda aldığım en kötü ikinci haber gibi gelmişti bana o kadar kötü hissetmiştim kendimi, ama daha sonra sanırım yaşından ötürü (26 yaşında) olmadı komando ikinci listede adı çıkarılmıştı ondan eşinin yaşını merak ettim canım.

Link açılıyo canım bende
Bunların hepsini sen mi yapıyosun maşallah ya:nazar:
Fikir vermek isterdim ama ben dantelden ,çeyizden felan anlamıyorum pek dolayısıyla fiyatları hakkında pek bilgim yok :1no2:

Back
X