Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAKKK: 12 BİNGÖLL

SaliHalil gözünaydın canım breakforlove seninde gözünaydın yediniz bitirdiniz şafakları afiyet olsun darısı hepimize kaydirigubbakcemile5 o heyecanı bende yaşamak istiyorum

cok tesekkur ederim canim :teytey: darisi basina seninde bitmis zaten 2 gun sonra 2 elinle sayacaksin safaklari :) kaydirigubbakcemile2

saliha gözün aydın canım... darısı bütün sevenlerin başına inş... senin için muhteşem bir gece olmasını bırak heyacan verici aynı zamanda telaşlı bir gece olucak sanırsam :) ben bile 2 gün kala delirdim...

günaydın kızlar
bugün çok erkenciyim kendimi aştım valla:))
rüyamda eşimi gördüm askerden gelmiş bana hiç pas vermiyor beni unutmuş içim acıdı resmen sabahın köründe uykularımı kaçırdı.ama tersi çıkarmış rüyaların izinlerdeki gibi aşırı üstüme düşücek heralde gelince:teytey:

selam kızlar cumanız mübarek olsun nasılsınız uzun zamandır gelemiyodum özledim valla sizi, bugün izinliyim akşam kaynanamla kayınpederim gelcek hazırlık yapıyorum gelebilirsem gelirim akşama hadi öptüm sizi seviyorum...:1hug:
:dance:Şakaf=373

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…