- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.141
ŞAFAK : 13 BİTLİScanımın bugün eğlencesi varmış 88/1 ler için bak şimdi daha çok inanabiliyorum gelio aşkım sonundasırnaşık şey:dance: çok özleeeeeeediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm bitsin artık bu hasret..:1hug::1hug:
darısı sizlerin başına kızlar tez zmnda ama o günlerde öle bi gelioki yerimseniben Allah sabrını veriyo :teselli:
şafak: 209
Geldin yüzünü gördüm ya ellerini tutup kokunu duyabildim ya Allahıma binlerce kez şükürler olsun seni çok seviyorum esmer meleğim sensiz ben hiçim hiç...
AHHHHHHHHHH ULEYYNN AHHHHHH BENıMKıDE 88/1 GıDECEKTı GELMEDı KAĞITLARI GEÇ GELDı ŞıMDı BELKı BENDE SENıN GıBı 13 DıYO OLACAKTIM OFFFFFFFFF OFFFFFFF
walla geçiremedim yaaa 2 senedir böyleyim evlenmeden evvel hiç hasta olmazdım evlendiğimden beri çabuk hasta oluyorum ve ağır geçiriyorum ...1 haftadır geçmedi bide gene başlattım yağmurda ıslanıpta halt edecek gibi sanki....sende çalış mervişim güzel geçer inşallh sınavların aşkında geliyo okulu bitir hemen sınıfta falan kalma sakın ....seninki gelince hemen nişanı takın seneye yazada düğününe gelelim bacım
oyy ne heyecanlıııı kızzzzzzz balparem :) inş hayırlısı olurrr
kızlar yaa tam iyileşiyorum diyodum kardeşimin 23 nisan gösterisi vardı stdda gittim izlemeye ıslandım sudan çıkmış sıpaya döndüm valla gene hapşuruyom gene ateşim çıktı ...ağırlaştım keşke gitmeseydim yaaa iyileşiyom derken tekrar başlattık walla offffffffffffffffffffffffffffff
aminnn canım amin ya ne güzel dua ediyosun :1hug:
zuzu geçmek zorunda canım benim de 395 ama mehtap odaklıyım şu anda
sesini duydum bugün denetimler bitmiş çok şükür rahatladılar biraz
son 15 gün :sm_cool:
hilalcim yerlerini söylememişler daha bu hafta belli olucakmış.yazarım açıklanınca:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?