- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.241
açıolar yer valla kaydirigubbakcemile2 inş canım sende seneye bu zmnlar yaşıcan bu mutluluklarııı :jeyyar: kaydirigubbakcemile5
canım tebrik ederimmmm:lepi:
tebrik ederim canımm ne güzel a.s bi üst kademeye çıktı demek....ama bi o kadarda zor ...Allah yardımcısı olsun
benimki geçen sene mayısın 3 ünde dağıtıma gelmişti nisanın ortasında öğrenmiştik neresi olduğunu..sizinki hakikaten geç kalınmış..nerde askerlik yapıoki
tamam merakla bekliyoruz inş güzel yer çıkar sengözlerimebaksanab
bizimkide son haftada belli oldu cnm komando eğitim olan yerlerde geç oluyor nedense normal yani bizimde böyle olmuştu
kbr06 nickli arkadaşımızın ustalık yeri belli olmuş kıbrısa çıkmış çok şanslıymış inşallah sizinkilerde en güzel yerlere çıkar aslında güzel yere çıkması hiç önemli değil rahat olsun bence doğuda rahat edecekse orası olsun kızmayın bana doğu çıksın diyo diye hayırlısı neresiyse orası olsun
yok yaa nere gittilerse gerçi asonun mazareti var taşınıyolar şimdi onun telaşı vardır ama ümmü fala nerde bilmiyommm ben geldim kimse yok yaaa
VEEEEEEE BALIKESİRDE AŞKIMIN YANINDAYIZZZZZZZ ŞAFAK:10 BALIKESİRalkisalkisalkis:sm_cool: 88/1 BALIKESİR/MERKEZ HAVACI ER T.COŞKUN
Allah ım hep gelirmiyiz o günlere derdik geldik sonundaaaaaaaaa :Saruboceq:Şeniz Aşkım bugün yanındayımm bırakma beniii :1hug: SENİ SEVİYORUMM:asigim::asigim:
çok güzel yaahihoyyyt
ben mehtaba bu kadar seviniyorsam şafakta deli olurum herhaldeesırnaşık şey
evet gamze ya ümmü her gece girerdi yok şimdi
herkes şafağı mehtabı yazıp çıkıyo,paylaşım azaldı sankiCADIARZU
VEEEEEEE BALIKESİRDE AŞKIMIN YANINDAYIZZZZZZZ ŞAFAK:10 BALIKESİRalkisalkisalkis:sm_cool: 88/1 BALIKESİR/MERKEZ HAVACI ER T.COŞKUN
Allah ım hep gelirmiyiz o günlere derdik geldik sonundaaaaaaaaa :Saruboceq:Şeniz Aşkım bugün yanındayımm bırakma beniii :1hug: SENİ SEVİYORUMM:asigim::asigim:
maşşlah yaaaaawwwwwwwww:Saruboceq:sositososito:lepi::içelim:
canım ya nasıl güzel duygu anlatamam inş biranönce tadarsınız...ama birazda korku oluo :çok üzgünüm:hadi istediğim gibi gitmesse bisürü hayal kurdum hadi ondan istediğim hareketleri bulamassam die sonuçta askerlik piskolojisini hala atlatamamış olcak..etrafımdaki kötü olaylar yüzünden böle bi korku oluştu inş dilediğimiz gibi olur herşey
paylaşşım azalmadı kuzum ben yokum ya onlar beni yoktur diyolardır hehehe ben burdayım:teytey:lülülülülülü
en kısa zamanda damlasın herkesler burayakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?