Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

açıolar yer valla kaydirigubbakcemile2 inş canım sende seneye bu zmnlar yaşıcan bu mutluluklarııı :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ya şu an dağıtımın heyecanındayız.
5inde belli olcakmış yerleri anlamadım gitti geç diil mi ya söylemek için
12 gün sonra yanıbaşımda olcak sevdiğimŞeniz

benimki geçen sene mayısın 3 ünde dağıtıma gelmişti nisanın ortasında öğrenmiştik neresi olduğunu..sizinki hakikaten geç kalınmış..nerde askerlik yapıoki

benimki geçen sene mayısın 3 ünde dağıtıma gelmişti nisanın ortasında öğrenmiştik neresi olduğunu..sizinki hakikaten geç kalınmış..nerde askerlik yapıoki

manisa kırkağaçta canım
denetimler bitmiş şu ara keyfi yerinde ben de huzurluyum
gelmeyi bekliyo:sm_cool:
açıklansın yazıcam hemen burayayerimseniben

kbr06 nickli arkadaşımızın ustalık yeri belli olmuş kıbrısa çıkmış çok şanslıymış inşallah sizinkilerde en güzel yerlere çıkar aslında güzel yere çıkması hiç önemli değil rahat olsun bence doğuda rahat edecekse orası olsun kızmayın bana doğu çıksın diyo diye hayırlısı neresiyse orası olsun

niye kızayım canım ya tabi ki öyle gönlümden geçen de bu zaten.
onun huzurlu olabileceği bi yer olsun yeter bana.
dağıtım bekleyen bi nergisle ben varız sanırım.
asodan haber var mı uğramıyo hiçççklava:

VEEEEEEE BALIKESİRDE AŞKIMIN YANINDAYIZZZZZZZ ŞAFAK:10 BALIKESİR alkisalkisalkis:sm_cool: 88/1 BALIKESİR/MERKEZ HAVACI ER T.COŞKUN

Allah ım hep gelirmiyiz o günlere derdik geldik sonundaaaaaaaaa :Saruboceq:Şeniz Aşkım bugün yanındayımm bırakma beniii :1hug: SENİ SEVİYORUMM:asigim::asigim:

çok güzel yaahihoyyyt
ben mehtaba bu kadar seviniyorsam şafakta deli olurum herhaldeesırnaşık şey

çok güzel yaahihoyyyt
ben mehtaba bu kadar seviniyorsam şafakta deli olurum herhaldeesırnaşık şey

canım ya nasıl güzel duygu anlatamam inş biranönce tadarsınız...ama birazda korku oluo :çok üzgünüm:hadi istediğim gibi gitmesse bisürü hayal kurdum hadi ondan istediğim hareketleri bulamassam die sonuçta askerlik piskolojisini hala atlatamamış olcak..etrafımdaki kötü olaylar yüzünden böle bi korku oluştu inş dilediğimiz gibi olur herşey

evet gamze ya ümmü her gece girerdi yok şimdi
herkes şafağı mehtabı yazıp çıkıyo,paylaşım azaldı sankiCADIARZU

paylaşşım azalmadı kuzum ben yokum ya onlar beni yoktur diyolardır hehehe ben burdayım:teytey:lülülülülülü

maşşlah yaaaaawwwwwwwww:Saruboceq:sositososito:lepi::içelim:

aminn canım inşallah sabırla bekliyorum
ben o korkuyu şimdi de yaşıyorum gelicek ya ister istemez kötü şeyler düşünüyorum
ama biliyorum ki hepsi onun yokluğundan istifade etmek isteyen hain düşüncelerkötükedihüso
etrafında neler oldu canım benim çevremde asker beklemiş olan yok dolayısıyla bilmiyorum neler oluyo ki

len kesin şu muhabbeti yaaaa deli etmeyin adamı sizin göreviniz onları geldikten bi süre sonra daha pışpışlamak normal hayata alışmalarını sağlamak nolursa olsun alttan almak ozaman hiç bişi olmaz korkmayın yolarım saçınızı başınızı haaaaaa kötü düşünmeyin öyle hiçbişicik olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…