- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.261
len kesin şu muhabbeti yaaaa deli etmeyin adamı sizin göreviniz onları geldikten bi süre sonra daha pışpışlamak normal hayata alışmalarını sağlamak nolursa olsun alttan almak ozaman hiç bişi olmaz korkmayın yolarım saçınızı başınızı haaaaaa kötü düşünmeyin öyle hiçbişicik olmazz
aminn canım inşallah sabırla bekliyorum
ben o korkuyu şimdi de yaşıyorum gelicek ya ister istemez kötü şeyler düşünüyorum
ama biliyorum ki hepsi onun yokluğundan istifade etmek isteyen hain düşüncelerkötükedihüso
etrafında neler oldu canım benim çevremde asker beklemiş olan yok dolayısıyla bilmiyorum neler oluyo ki
2 kişi yaşadı biri en ağırıydı bana göre ..onu anlatımm..öle böle deil gerçekten çok seviolardı aileler birbirleriyle tanışıodu aYRı şehirdelerdi oğlan izmirdeydi ama hep gelirdi ankraya arkadaşım ailesiyle tatile izmire gittiler hatta onlarda kalmışlardı sözlülerdi aile arasında 15 ay deli gibi bekledi askerdeyken gittiği şehirlere arkadan arkadaşımda gitti hiç yalnız bırakmadı..ve sonuç:geldiğinde soğuk davrandı bana biraz zaman ver dedi aramadı bigün tesadüfen arkadaşım msn sinde en son msjlaştığı iletinin bi kısmı gelmiş gözlerine inanamamış msjda oğlum bak kötü yapıosun birinden ayrıl ankaradakine yazık filan.....sonra herşeyi öğrendi çocuk açıkladı sonunda evet ilişkim vardı askerdeyken filan die hatta bebek aldırma olayı filan olmuş o kızdan şok olmuştum bende duyunca ...gel gelelim şimdiye şimdide köpekler gibi yalvarıo seni unutamadım die kız mahvalmuştu zor toparlanmıştı şimdi güzel bi beraberliği var o ise hala yalvarıo :mymeka::mymeka:
ya gamze bişi diym mi gittiğinde çok kötü oldu canım ama şimdi bi şen şakrak telefonda anlatamam:asigim:
yani bişey olacağından değil de evlilik bekliyoruz kuzum biz geldiklerinde dert büyük yaniii
2 kişi yaşadı biri en ağırıydı bana göre ..onu anlatımm..öle böle deil gerçekten çok seviolardı aileler birbirleriyle tanışıodu aYRı şehirdelerdi oğlan izmirdeydi ama hep gelirdi ankraya arkadaşım ailesiyle tatile izmire gittiler hatta onlarda kalmışlardı sözlülerdi aile arasında 15 ay deli gibi bekledi askerdeyken gittiği şehirlere arkadan arkadaşımda gitti hiç yalnız bırakmadı..ve sonuç:geldiğinde soğuk davrandı bana biraz zaman ver dedi aramadı bigün tesadüfen arkadaşım msn sinde en son msjlaştığı iletinin bi kısmı gelmiş gözlerine inanamamış msjda oğlum bak kötü yapıosun birinden ayrıl ankaradakine yazık filan.....sonra herşeyi öğrendi çocuk açıkladı sonunda evet ilişkim vardı askerdeyken filan die hatta bebek aldırma olayı filan olmuş o kızdan şok olmuştum bende duyunca ...gel gelelim şimdiye şimdide köpekler gibi yalvarıo seni unutamadım die kız mahvalmuştu zor toparlanmıştı şimdi başkasıyla güzel bi beraberliği var o ise hala yalvarıo :mymeka::mymeka:
amin canım amin :Saruboceq:
Kızlaaaar ben geldiiiimmmmm... :d
canım bilmiyorum ki çok güveniyorum ben Allah şaşırtmasın sevdiklerimizi
ümmü geldi bu konu ona zararlı hiç okuma şekerim senkaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy hiç güleceğim yoktu gözünü kapa ümmü a.s
:roflol: ayy hiç güleceğim yoktu gözünü kapa ümmü a.s
ulan ibne herif Allah daha beter süründürsün yaaaaa benimki böle bişi yapmaz heralde yaa hem zaten Allahın dağında kimi bulucakda çıkıcak onun olduğu yere ulaşım bile yok tek korkum benden uzaklaşıp bensi,zliğe alışıp döndüğünde beni istememesi onun dışında orda beni aldatır falan die kırkmuyorum ama telefon var elinde onlada yapar yapıcak olsa o yüzden büyük konuşmıyım ya uff yaaa kızlar nie böle şeyler konuşuyonuz yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?