Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya gamze bişi diym mi gittiğinde çok kötü oldu canım ama şimdi bi şen şakrak telefonda anlatamam:asigim:
yani bişey olacağından değil de evlilik bekliyoruz kuzum biz geldiklerinde dert büyük yaniii

2 kişi yaşadı biri en ağırıydı bana göre ..onu anlatımm..öle böle deil gerçekten çok seviolardı aileler birbirleriyle tanışıodu aYRı şehirdelerdi oğlan izmirdeydi ama hep gelirdi ankraya arkadaşım ailesiyle tatile izmire gittiler hatta onlarda kalmışlardı sözlülerdi aile arasında 15 ay deli gibi bekledi askerdeyken gittiği şehirlere arkadan arkadaşımda gitti hiç yalnız bırakmadı..ve sonuç:geldiğinde soğuk davrandı bana biraz zaman ver dedi aramadı bigün tesadüfen arkadaşım msn sinde en son msjlaştığı iletinin bi kısmı gelmiş gözlerine inanamamış msjda oğlum bak kötü yapıosun birinden ayrıl ankaradakine yazık filan.....sonra herşeyi öğrendi çocuk açıkladı sonunda evet ilişkim vardı askerdeyken filan die hatta bebek aldırma olayı filan olmuş o kızdan şok olmuştum bende duyunca ...gel gelelim şimdiye şimdide köpekler gibi yalvarıo seni unutamadım die kız mahvalmuştu zor toparlanmıştı şimdi başkasıyla güzel bi beraberliği var o ise hala yalvarıo :mymeka::mymeka:

Son düzenleme:

:1shok:
hayırlısı böyleymiş arkadaşın için dicem ama çok zor yaa
Allahım sen koru yarabbim:Saruboceq:

ya gamze bişi diym mi gittiğinde çok kötü oldu canım ama şimdi bi şen şakrak telefonda anlatamam:asigim:
yani bişey olacağından değil de evlilik bekliyoruz kuzum biz geldiklerinde dert büyük yaniii

eee olacak okadar orda emir altına giriyolar normal hayattan çok farklı orası alışana kadar öyle hep bizde zorlandık ilk başta hele benim herüffff anam anam bi bilseniz asla emir almaz kimseden wala tamam dedim hergün sopa yer orda dik başlılık eder hep hele bide küfür olayı falan olursa bitmez bizim askerlik dedim ilk başlarda ama yüzümü kara çıkardı enik kimseyle dalaşmadı diklenmedi emir almayı öğrendi delilikleri gitti misss gibi koca oldu yawwww Şeniz:asigim:alkisalkisalkis

şerefsiz demek istiyorum ben aslında daha ağırlarıını hakediyo ama siteye saygısızlık etmek istemem...:enbuyukkk:

ulan ibne herif Allah daha beter süründürsün yaaaaa benimki böle bişi yapmaz heralde yaa hem zaten Allahın dağında kimi bulucakda çıkıcak onun olduğu yere ulaşım bile yok tek korkum benden uzaklaşıp bensi,zliğe alışıp döndüğünde beni istememesi onun dışında orda beni aldatır falan die kırkmuyorum ama telefon var elinde onlada yapar yapıcak olsa o yüzden büyük konuşmıyım ya uff yaaa kızlar nie böle şeyler konuşuyonuz yaa....

bu arada hoşbulduk canlarım benim topik kendini baya toparlamış girmeyeli amam aman Allah bi daha o günleri göstermesin yaa ben ii yim canlarım sadece çok yorgunum yeni geldim işten üstümü bile dei,şmeden geldim buraya özledim sizi yakalıyım çıkarlar şimdi dedim koştum geldim sizler nasılsınız askerleriniz nasıl ...

korkma canım ya güvenmiyo musun sen ona aldatmazzz,ben de aldatılmaktan diil de bensizliğe alışmasından korkuyorum
büyük umutlarla kurduğum hayallerim suya düşmesin de:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…