• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

balım hani az önce konuştuk ya soğurlarsa dönünce falan die yaa hatırlıyomusun izne geldiğinde ben neler diyodum çok soğuk falan die o zamanki olaylarımı hatırlıyomusun canım...???

canım korkumu yansıtmıcam ona kesinlikle
içten içe kendimi yicem o ayrı
ama bu izin bana göstericek askerde değişiliyo mu değişilmiyo mu diye görcem yaşayıp yazcam sana tatlım

bende herkşlere veriyom walla sanda vericedim şimdik başkalarınada ver ondan sonra diyo melet gerçi benimkiinden nolur 5 puanlık benim repler fukara repi benimkiler -tatlicadiarzu-senin bissürü yaaa bi vveriyon bana birden fırlıyo benimki walla sağollll bacuummm a.s.

damlaya damlaya göl olur sen bilmiyon mu:kızgın:
bizim repler mi 5 puanlık dediklerin :oklava:

canım aslımda doğu askerlik için en ii yer çünkü çok rahat devrecilik falan yapılmıyo herşey serbest ama doğunun ii yerine düşerse tabi öle olur inşallah yaa bu taraflar çok sıkıyo adamı yaa askerliği bitmez bu taraflarda çok çeker hayırlı bi yere düşer inşallah canım...

doğu bekliyoruz canım zaten biz
kötü ihtimal falan kalmadı manisaya çıkışıyla doğuya gitmesi kesin gibi
orası hep doğuya gönderiyo çünkü
huzurlu olsun yeter bana:teselli:

ya sen hatırlamıyon heralde bak canım bu izne geldiğinde çok tuhaftı ne özledim dedi ne bişi çok soğuktu ben aramadan aramıyodu özledim diyodum hiçbi cevap vermiyodu mesajıma çok kötü olmuştum dedim bu bi ayda bu hale geldiyse 15 ay sonra nolur Allah bilir en sonunda sordum dayanamadım dedimki nie bölesin bana senle alakası yok dedi gitceği yerle ilgili kaydıları falan vardı onları dile getirdi orası öle biyerki insanda ne duygu ne his kalıyo dedi çokj korktum gerşekten,halada korkuyorum ama şimdi nası biliyomusun bana hiç sölemediği şeyleri telde yüzüme sölüyo mesela bana hiç açık açık bebeğim demezdi aşkım canımdan başka bişi duymadım ben ondan 4 senedir ama dün bebişim naber falan dedi seni çok seviyorum dedi bunuda ben demeden demezdi ha ben sölerdim oda bende seni seviyorum derdi çok şaşırtıyo şuan beni tatlım iki arada kaldım ama hala korkum devam ediyo...

bende vermeye çalıştım sana şimdi ama başkalarına verin diyo hala. şuan önüme gelene rep veriyom senin için gamze:)
sağol kuzum rep veren rep bulsun inşallahh :Saruboceq:

gamzecim sana da canım en kısa zamanda
biliyorum replere olan tutkunu:roflol:[/QUOTE]

evet var öyle bi tutkum nedense walla yawwww sengözlerimebaksanab

damlaya damlaya göl olur sen bilmiyon mu:kızgın:
bizim repler mi 5 puanlık dediklerin :oklava:
ne bilem len seninki ne kadar rep veriyorum birine mesela onun puanı yazıyoya verdikten sonra tekrar bakıyorum kaç olmuş die ne kadar arttıysa o kadar verebiliyom demek oluyo sana ne kadar verilirse bu sayı okadar artıyo tmmyynin 10bin küsür rep puanı var bikerede 50 puana yakın verebiliyo benim başta hiç yoktu sonra bir iki die arttı bana rep verdikçe herkes 5 verebiliyom şimdilik seninkide 1 yada 2 galiba senin puanın arttıkça rep verme puanında artıyo

ya sen hatırlamıyon heralde bak canım bu izne geldiğinde çok tuhaftı ne özledim dedi ne bişi çok soğuktu ben aramadan aramıyodu özledim diyodum hiçbi cevap vermiyodu mesajıma çok kötü olmuştum dedim bu bi ayda bu hale geldiyse 15 ay sonra nolur Allah bilir en sonunda sordum dayanamadım dedimki nie bölesin bana senle alakası yok dedi gitceği yerle ilgili kaydıları falan vardı onları dile getirdi orası öle biyerki insanda ne duygu ne his kalıyo dedi çokj korktum gerşekten,halada korkuyorum ama şimdi nası biliyomusun bana hiç sölemediği şeyleri telde yüzüme sölüyo mesela bana hiç açık açık bebeğim demezdi aşkım canımdan başka bişi duymadım ben ondan 4 senedir ama dün bebişim naber falan dedi seni çok seviyorum dedi bunuda ben demeden demezdi ha ben sölerdim oda bende seni seviyorum derdi çok şaşırtıyo şuan beni tatlım iki arada kaldım ama hala korkum devam ediyo...

cnm soğuk değilde onun psikolojisi varya şuan allak bullak. kendimden ve sözlümden biliyorum. askere gittikten sonra okadar tuhaflaşmıştıki anlatamam. tamamen asker psikolojisi bu. sakın benden soğudu diye üzülme onuda üzme. geçecek bunlar. son günlerdede başının etini yiyecek zaman geçmiyo zman geçmiyo diye.

walla benimki şöyle bi laf etti ben ne kadar zor olduğunu orda neler yaşadıklarını anladım
bişi demeyin sevdiğime o beni hala insan sanıyor

bu laftan sonrada bişi enmez zaten o şartlarda kimbilir akıllarında neler oluyo neler düşünüyolar onlardan ilgi beklemeyin siz ilgi verin onların buna daha çok ihtiyacı var

canım mehmet de gitmeden çok düşünceliydi.gitti ilk 15 günü nasıl geçirdik bi biz biliriz.kesinlikle askerlik çok farklı bi yer elinde silah var ya düşünsene.ömründe kaç defa üzerine silah verildi al bu senin denildi.emirler yağdırılıyo başlarına dinlenmeleri bile başkalarının izin vermesiyle.ama alışınca herşey güzelleşmeye başlıyo çünkü çok büyük bi engel kalkıyo ortadanŞenizşimdi gelicek umarım kötü hiçbişey yaşamayız.yeri de çok önemli tabi bilmiyorum ki ne düşüneyim:uhm:

cnm soğuk değilde onun psikolojisi varya şuan allak bullak. kendimden ve sözlümden biliyorum. askere gittikten sonra okadar tuhaflaşmıştıki anlatamam. tamamen asker psikolojisi bu. sakın benden soğudu diye üzülme onuda üzme. geçecek bunlar. son günlerdede başının etini yiyecek zaman geçmiyo zman geçmiyo diye.

evet canım ama dedim ya çok şaşırtıyo beni şuan hiç sölemediği sözleri söylüyo ben kopcak derken o tam tersimi oluyo nedir...sırnaşık şey

çıkıcam demiştim kaldım çıkamadım bi türlü çok özlemişim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii ama çıkıcam şimdi mecburen gözlerim gidiyo çünküüü iyi geceler kızlar görüşürüz gene nasılsa günler bizimmmmm bu arada yarın size bişi diycemmutlaka girin nete gece öptüm hepiniside tatlı uykular

canım mehmet de gitmeden çok düşünceliydi.gitti ilk 15 günü nasıl geçirdik bi biz biliriz.kesinlikle askerlik çok farklı bi yer elinde silah var ya düşünsene.ömründe kaç defa üzerine silah verildi al bu senin denildi.emirler yağdırılıyo başlarına dinlenmeleri bile başkalarının izin vermesiyle.ama alışınca herşey güzelleşmeye başlıyo çünkü çok büyük bi engel kalkıyo ortadanŞenizşimdi gelicek umarım kötü hiçbişey yaşamayız.yeri de çok önemli tabi bilmiyorum ki ne düşüneyim:uhm:

ben seni rahatlatmak için söledim tatlım gelince soğuk gelebilir sana ama değil bak bi gitsin yerine yerleşsin nası oturuyo herşey yerine onu demek istedim...

evet canım ama dedim ya çok şaşırtıyo beni şuan hiç sölemediği sözleri söylüyo ben kopcak derken o tam tersimi oluyo nedir...sırnaşık şey

çok karışık ey gidi bizde yaşadık bunları. ben ayrılcaz diye düşünüp sabahlara kadar ağlarken boşuna ağladığımı bilmiyodum. msj bile attım ona istemiyosan beni bitsin diye. sonra anlattı ordaki durumu. alışamıyolar işte. 15 ay değil 15 senede orda dursalara alışamazlar. bide çok hassas oluyolar anacım. bişey söylednmi altında bisürü bişey arıyolar.
neyseki biz şimdi durumları düzelttik.

çıkıcam demiştim kaldım çıkamadım bi türlü çok özlemişim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii ama çıkıcam şimdi mecburen gözlerim gidiyo çünküüü iyi geceler kızlar görüşürüz gene nasılsa günler bizimmmmm bu arada yarın size bişi diycemmutlaka girin nete gece öptüm hepiniside tatlı uykular

ii geceler canım bak ben gelmeden dersen küserim he ona göre ok beni bekle

Back
X