• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama kızma kötü bişi demedimmmm bennn :çok üzgünüm:

kızmıyom lennn senide şafak sıkıştırıyo herhlde bacım yawwww alınma hem kızarım da severimde sanane lennn arkadaşım demisin sen benim :mymeka::1hug:

oy tosbağam benim anam o banim olsa haşlarım ben onu var ya uyyyyyy kız onu şöyle bi sıkı sıkı kucaklasana benim yerime şıan nası dişlerm kamaşıyo varya...sırnaşık şey

uyuyo şimdik horul horul uyanınca sarılırım senin yerinede olmamı

oy ben yerim onu çok sevimli.
çok haklısın eşin yokken sana arkadaş oluyodur eminim. hayvanlar insanlar için resmen bir terapi gibiler.
walla yaa oda olmasa walla patlarım herhalde beni öyle bi oyalıyo ki en ufak hareketi moralim çok bozukken bile güldürebiliyo beni enikim menimmm gamyoncuiremsu

hemde nası bide ben reyon şefiyimm bütün yük üstümde canım çıkıyo yaa... Bu arada TMYY hoşgeldin canımmm sanki seni hatırlıyo gibiyim konuştukmu daha önce yoksa yenimi katıldın aramıza...:uhm:

kızmıyom lennn senide şafak sıkıştırıyo herhlde bacım yawwww alınma hem kızarım da severimde sanane lennn arkadaşım demisin sen benim :mymeka::1hug:

şafak öle böle deil hemde nası sıkıştırıo bitemedi gitti yeter ulennn deyip pes edicem şimdi sengözlerimebaksanab aaa kızabilirsin tabi ne demek kaydirigubbakcemile5

23 şubattan itibaren hayatım benimki
yanlış mı hesapladım yaw:uhm:
391 şu an şafağım 7 günü düşmedim 23 ü düştüm onu da gelince düşerim dedim

benimki 25 inde asker sayılıyodu canım şuan 23 günü düşük sayıyorum371 yani senide düşük sayarsak 369 oluyo heralde....

:dilcikar:noolmuş yani ne diye söylüyosun zaten şafağın azcıııkkaydirigubbakcemile3
canım ii geceler çatladım bilesinnn:utangac:

seninkide bi ustaya geçsin sende yeni gelenleri çatlatırsın canım boşver bende dün gördüm kamerada saçlarını baya kesmişler aç bi bakim dedim açmadı köpek o kadar yalvardım banamısdın demedi yaa...:roflol:

seninkide bi ustaya geçsin sende yeni gelenleri çatlatırsın canım boşver bende dün gördüm kamerada saçlarını baya kesmişler aç bi bakim dedim açmadı köpek o kadar yalvardım banamısdın demedi yaa...:roflol:

birlikte çatlatırız yeni tertipleri canımkaydirigubbakcemile3
şakasına tabiiyerimseniben
ümmü acemilikte kestirmemiş miydi canım aynı diil mi geldiğindeki haliyle

olsun canım benimki belli değil izin kullanabilir
nazlı sevgilim bi dese yerini ona göre sürüklensem peşindenkaydirigubbakcemile

benim vana gitmem imkansızlaştı onun olduğu yere ulaşım bile yokmuş izne nası çıkcan dedim arada bi komvoy oluyo onlara denk gelirsem inerim merkeze dedei biri varmış 90 lara düşmüş daha bi kere izin öle izin kullanmış hem bide doğu ya nolur noolmaz die asker olduğunu anlamasınlar die pek dışarı çıkarmıyolarmış yaa ne kötü bişi dimi canım...:çok üzgünüm:

ümmücüm arkadaşlık talep ettiğin kişi kabul edince arkadaşın oluyo ona ulaşması daha kolay oluyo hemen profilden ulaşabiliyosun arkadaşlar bölümünden bişi yazmak için bissürü aramaya gerek kalmıyo başka bişi olduğu yok arkadaş oluyosun işte yakın olduklarınla okadar.....

birlikte çatlatırız yeni tertipleri canımkaydirigubbakcemile3
şakasına tabiiyerimseniben
ümmü acemilikte kestirmemiş miydi canım aynı diil mi geldiğindeki haliyle

yok aşkım daha çoktu saçları kamerayı açtı bi baktım kepin yanlarında minik minik kalmışlar çıkar dedimde çıkarmadı...sırnaşık şey

hemde nası bide ben reyon şefiyimm bütün yük üstümde canım çıkıyo yaa... Bu arada TMYY hoşgeldin canımmm sanki seni hatırlıyo gibiyim konuştukmu daha önce yoksa yenimi katıldın aramıza...:uhm:

hoşbulduk cnm. hatırlayabilirsin bende takılıyom buraya. bakma bu aralar fırsat bulupta giremedim.
Allah kavuştursun bu arada.

kızlar ben de kaçıyorum çok geç oldu walla iyice dilenmem lazım tam toparladım derken gene yorgun düşüp tekrar hasta olmak istemiyorum biliyosunuz bensiz topik şekersiz çay gibi oleyoooo

benim vana gitmem imkansızlaştı onun olduğu yere ulaşım bile yokmuş izne nası çıkcan dedim arada bi komvoy oluyo onlara denk gelirsem inerim merkeze dedei biri varmış 90 lara düşmüş daha bi kere izin öle izin kullanmış hem bide doğu ya nolur noolmaz die asker olduğunu anlamasınlar die pek dışarı çıkarmıyolarmış yaa ne kötü bişi dimi canım...:çok üzgünüm:

kötü tabi canım ya çıkmasın boşver msnde görüyosun ya daha nolsun
ben de sürükleniym derken o nereye ben oraya demek istemiştim gidicemden diil yani
kalbimi aldı hırsız şey nolcak:asigim:

Back
X