- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.321
nası 368 kız kaçında gitti seninki...
23 şubattan itibaren hayatım benimki
yanlış mı hesapladım yaw:uhm:
391 şu an şafağım 7 günü düşmedim 23 ü düştüm onu da gelince düşerim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası 368 kız kaçında gitti seninki...
ama kızma kötü bişi demedimmmm bennn :çok üzgünüm:
oy tosbağam benim anam o banim olsa haşlarım ben onu var ya uyyyyyy kız onu şöyle bi sıkı sıkı kucaklasana benim yerime şıan nası dişlerm kamaşıyo varya...sırnaşık şey
walla yaa oda olmasa walla patlarım herhalde beni öyle bi oyalıyo ki en ufak hareketi moralim çok bozukken bile güldürebiliyo beni enikim menimmm gamyoncuiremsuoy ben yerim onu çok sevimli.
çok haklısın eşin yokken sana arkadaş oluyodur eminim. hayvanlar insanlar için resmen bir terapi gibiler.
neyse kızlar sohbet çok güzeldi ben kaçar sabah aşkım msn ye gelicek sırnaşık şey geceniz ii olsun tatlı sohbetler aeo :a015:
kızmıyom lennn senide şafak sıkıştırıyo herhlde bacım yawwww alınma hem kızarım da severimde sanane lennn arkadaşım demisin sen benim :mymeka::1hug:
neyse kızlar sohbet çok güzeldi ben kaçar sabah aşkım msn ye gelicek sırnaşık şey geceniz ii olsun tatlı sohbetler aeo :a015:
23 şubattan itibaren hayatım benimki
yanlış mı hesapladım yaw:uhm:
391 şu an şafağım 7 günü düşmedim 23 ü düştüm onu da gelince düşerim dedim
:dilcikar:noolmuş yani ne diye söylüyosun zaten şafağın azcıııkkaydirigubbakcemile3
canım ii geceler çatladım bilesinnn![]()
benimki 25 inde asker sayılıyodu canım şuan 23 günü düşük sayıyorum371 yani senide düşük sayarsak 369 oluyo heralde....
seninkide bi ustaya geçsin sende yeni gelenleri çatlatırsın canım boşver bende dün gördüm kamerada saçlarını baya kesmişler aç bi bakim dedim açmadı köpek o kadar yalvardım banamısdın demedi yaa...:roflol:
olsun canım benimki belli değil izin kullanabilir
nazlı sevgilim bi dese yerini ona göre sürüklensem peşindenkaydirigubbakcemile
birlikte çatlatırız yeni tertipleri canımkaydirigubbakcemile3
şakasına tabiiyerimseniben
ümmü acemilikte kestirmemiş miydi canım aynı diil mi geldiğindeki haliyle
hemde nası bide ben reyon şefiyimm bütün yük üstümde canım çıkıyo yaa... Bu arada TMYY hoşgeldin canımmm sanki seni hatırlıyo gibiyim konuştukmu daha önce yoksa yenimi katıldın aramıza...:uhm:
benim vana gitmem imkansızlaştı onun olduğu yere ulaşım bile yokmuş izne nası çıkcan dedim arada bi komvoy oluyo onlara denk gelirsem inerim merkeze dedei biri varmış 90 lara düşmüş daha bi kere izin öle izin kullanmış hem bide doğu ya nolur noolmaz die asker olduğunu anlamasınlar die pek dışarı çıkarmıyolarmış yaa ne kötü bişi dimi canım...:çok üzgünüm: