• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

açarım ya arasın hele bi o da pes etti sesi çıkmıo Çok üzgünüm çoook canımı sıkıo o da sıkmasın canımm aaa lülülülülülü gelsin ben daa ona neler edicem :mymeka: 460 gün ne sıkıntılar çektim acısını çıkarırım ben ondan :oklava: oyy karşımda görsem yağlar erir kuzuuummmŞeniz ben sana kıyarmıyım

ahh canım benim haklısın aslında doğru yapmasın bende son zamanlar ne cazgırlıklar yapıyorum iyice sabır tükendi zaman durdu sinirler gerildi.haklısın bende neler yapıcam diyorum onada söylüyorum ama kıyamam ya.gelsinlerde şu hasret bitsinde başka bişey istemiyorum(tabi sinirlenince hiçbirşey görmüyor gözüm canına okuyorum):oklava:

neyse kız onlar geldiklerinde okurlar seni pek ilgilendirmiyo aslında geçti senden ama diyeceğim vardı onu diyim ben bari askerlik düşüşü ile ilgili bişi duydum paylaşayım dedim baştan söylüyorum kızlar okadar sevinmeyin tamammı heveslenip popişin üstüne oturmayalım sadece bilginiz olsun diye söylüyorum askerlik tasarısı kabul edilmiş imza atılmış hatt askeriyelere faxs çekilmiş bilgi verilmiş askerlik süresi düştü diye aama anneler gününde açıklanacakmış şimdilik saklanıyomuş die duydum bende haber kaynağımın yalancısıyım

ahaadaa bunu didimmm ben fıstıkım hihoyyyt

evet canım haberim var benimde geçen ay eşim söyledi eşimin görev yeri hizmet bölüğü komutanların yanında nisan ayında yürürlüğe giricekmiş diye söylemişler.ama bana söylediği kısa dönemlerde uzun dönemlerde 12 ay yapıcak yani kısa dönem askerlik kalkıyormuş tabi ne zaman uygulamaya geçer yada bizim 19 gün var derken bizide kapsarmı bilmiyoruz

ahh canım benim haklısın aslında doğru yapmasın bende son zamanlar ne cazgırlıklar yapıyorum iyice sabır tükendi zaman durdu sinirler gerildi.haklısın bende neler yapıcam diyorum onada söylüyorum ama kıyamam ya.gelsinlerde şu hasret bitsinde başka bişey istemiyorum(tabi sinirlenince hiçbirşey görmüyor gözüm canına okuyorum):oklava:

evet canım ya günler yaklaştıkça iice geriliorum heyecanla karışık duygular hala inanasım yok daha şafak sayacakmışım gibi uzun zmndan beri görmediğim için çabuk sinirlenebiliorumm ama tamamen çok özlediğimden kaynaklanıo bu

evet canım haberim var benimde geçen ay eşim söyledi eşimin görev yeri hizmet bölüğü komutanların yanında nisan ayında yürürlüğe giricekmiş diye söylemişler.ama bana söylediği kısa dönemlerde uzun dönemlerde 12 ay yapıcak yani kısa dönem askerlik kalkıyormuş tabi ne zaman uygulamaya geçer yada bizim 19 gün var derken bizide kapsarmı bilmiyoruz

yok kuzum o iş belli olasıya seninki gelir korkma 12 ay olursa tezkereci kral devre oluyorum bianda yaaa plakalara düşüvericem walla ayyhh inşallah yaaa:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

inşallah gamzem senin kocana kavuşmanı yemin ederim kendim kadar istiyorum seni çok iyi anlıyorum.bizden geçsede bu çifte standartın bir son bulması gerekiyor inşallah en yakın zamanda uzun dönem kısa dönem olayı kalkar ve askerlik 12 ay olur

şu saat itibariyle ŞAFAK :9 AYDIN :emir_bebek:alkisalkisalkis:sm_cool::lepi::hooray: (Gözlerimiz aydın olsun) aydınlat artık ışığımızıııı..

bu son şafak sayışımdı burda ben tekrar gelene kdr aşkım gelmiş olucak Allah ın izniyle ...bugün sabah abbas yolcu okuluma dönmenin vakti geldi..2,5 hafta sonra canımıniçi beni almaya gelicek inşşşş Şeniz onunla birlikte tekrar dönücem Ankara ya sırnaşık şeysırnaşık şey

desert06rosecanım benim yolun açık olsun.sen belki okumayacaksın ama biz senin doğangüneşinde sana mesajlarımızı yazıcaz.allah kavuştur aynı zamanda gözün aydın rabbim birdaha ayırmasın.sen geldiğin zaman benimde doğan güneşe 1 2 gün kalmış olur heralde kendine iyi bak allaha emanet ol canım

nere gidiyon gızz sırasımı gitmenin yaaa

okula gidiyomm senağlamasenağlama napayım ben burda doğan güneş yazını görmeyi çok isterdim ama olmucak malesef ordan bi ara nete girer bakarımm..:çok üzgünüm: görende beni okumaya çok meraklıymış sanıcak :utangac: bu sene bitiyo sonrada aşkımlannnnn :teytey:

desert06rosecanım benim yolun açık olsun.sen belki okumayacaksın ama biz senin doğangüneşinde sana mesajlarımızı yazıcaz.allah kavuştur aynı zamanda gözün aydın rabbim birdaha ayırmasın.sen geldiğin zaman benimde doğan güneşe 1 2 gün kalmış olur heralde kendine iyi bak allaha emanet ol canım

çok saol canım ya senide Allah kavuştursunnn inşşş a.s. ama ben o gün burda sizinle olmayı isterdimm senağlama senağlama sağlık olsun :çok üzgünüm: şimdiden tezkereyi alacak olanların gözleri aydın ben göremesemde Allah ayırmasın bu son ayrılıkları olsun inş....

aynen öyle bi ara sen gene kaybolmuştun biliyonmu rosecimmm sen gittiğinde ben sayıcam senin yerine burda geldiğinde devam edersin demiştim geldin devam ettin bak ozaman gittiğin şafağın 60 lardaydı şimdi sadece 9 kaldı doğan güneşinide ben yazıcam bacım sengözlerimebaksanab

Back
X