- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.441
DoĞaN GüNeŞ imide yaz bacım ellerin dert görmesinnnn Şeniz canım benim yaaa ayy çok mutluyumm :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı dioruz başka bişi demiyoruz kaynanayla kayınbabaya bağlı benimki kışın nişan seneye temmuzdada düğün istio ama bilemem artık...
neregitti mavilim yawwww
benıde eklemişsin ellerine saglık senınde 20 yi yazacagın gun göz acıp kapayıncaya kadar gelsin inş.
sen zaten başından beri vardın kuzum plaklara iniğin günden beri ben burda düşüyorum senin şafağını sen pek girmiyon görmedin herhalde 81 den beri burdasın tatlım....inşallah canım aminnnnnnnnnn
LİSTEME ALDIM KUZUM HEMEN SENİ HOŞGELDİNsafak 74.. senağlama
NE KUSURU LEN DÜDÜK SEN GÖRSENDE SAYDIM BEN GÖRMESENDE ...naniknanikevet canım kusura bakma görmemişim![]()
LİSTEME ALDIM KUZUM HEMEN SENİ HOŞGELDİN
NE KUSURU LEN DÜDÜK SEN GÖRSENDE SAYDIM BEN GÖRMESENDE ...naniknanik
canım benım dualarım senınle seni okudukça kendime kızıyorum asıl zor olan seninki gercekten vatan borcunu layıkıyla yerine getiriyo gururun katbekat daha fazla olsun canım
amin canım allah duysun sesini inşallah korkuyorum walla yaa stresten karnıma ağrı girdi walla gece gece