- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.521
korkutma şimdi beni gece geceklava: yok canım benim allaha emanetiz olmaz bişey geçti bitti işte sen rahat uyu
asıl sen rahat uyu canım korkutmakla alakası yok nolur noolmaz tedbirli olmak lazım hayatım öyle deilmi ama şimdi....fisfisfis
vallahi canım heyecen basıyor inanamıyorum geleceğine bütün gün telde hayal kuruyoruz o güne ait planlar yapıyoruz özel olmasını istiyoruz ona sürpriz hazırlıyorum.ama geleceği günü düşüngükçe içim eriyor sanki tarif edilemez bir duygu rabbim birdaha kimseyi sevdiğinden ayırmasın ee senin askerin nasıl rahat dimi benimde kardeşim vanda yapmıştı ben sana çok rahat eder demiştim
mühürlükaderim girmiyodum nete bugün geldim:) maviyeşil ne igbi süprizler hazırlıyosun:)kaç günün kaldı
fibula canım saat itibariyle şafak 17
anlatayım ama çok uzun aşkım gelicek akşam evimize gidicez ama ben önceden gidip herşeyi ayarlıcam eve kalpli balonlarla süslücem mumlar yakıcam evin hertarafına ve kapıdan girer girmez onu kalpli kağıtlarla yönlendiricem ben bir kenara oturucam hep kağıtta güzel bir söz altında bir hediye ve (mesela)şimdi şuraya git diye bütün evi dolaştırıcam sonra kağıtta cdyi tak yazıcak ve onun için hazırladığım slayt açılıcak sonra diğer cdyi tak dicem ve kağıtta benimle dans edermisin yazıcak sonrada onu mutfağa yönlendiricem ordada evimize hoşgeldin kocacım yazan kalpli pasta mumları birlikte üflicez sonra yatakodasında ona çok güzel bir hediye ve asıl onu çok şaşırtacak sürpriz orda (sakın yanlış anlamayınklava:)daha değişiklikler araştırıyorum başka şeylerde bulup yapıcam şimdilik planımda bunlar vartabi onunda bana sürprizi varmış bana pasaportumun süresini sordu benimki delidir biraz havaalanından hiç eve gitmeden bile beni kaptığı gibi götürür o zaman boşuna uğraşmış olurum
canım bende giremiyodum işimden dolayı daha yeni yeni başladım tekrar naber bakalım nasdı gidiyo şafak kaç oldu ve askerinin yeri belli oldumu...:roflol:
muhurlüm amin canım Allah hiçbirimiz mutluluğunu bozmasın inşallah.ve heyecanımızı hiçbir zaman sondürmesin.1.5 senelik evliyim eşim hep bana ben sana doyamıyorum der bende herzaman ALLAH doyurmasın derim.inşallah hepimiz için heyecanımız hiç bitmez ve onlara hiçbir zaman doymayız 1 saat ayrı kalsak bile özlemle kalalım inşallah aşkımız hiç sonmesin
yeni işin hayırlı olsun canım.benim askerim ebedi asker.sözleşmli subay adayı şimdilik.izmirde3 aylığına.hazirandan sonra kalan 3 ayını ankara da tamamlayacak.bakalım ikna edebilirsem sözleşme imzalamaktan vazgeçiririm belki.
mavi yeşil ne kadar güzel sürprizlerin varmış.ayrıca bencede eşin pasaportunun süreisni sorduysa güzel bi tatil düşünüyodur.çok romantiksiniz maşallah.
canım harika düşünmüşsün yaa okuyunca keşke bizde evli olsaydıkta ona böle süprizler yapabilseydim dedim bende bişiler yapmak istiyorum ama naapabilimki....benneyaptımkifisfisfis
canım sende özel birşeyler hazırlayabilirsin mesela cicikız gibi geleceği saati herkesten saklayıp sen alırsın onu ve değişik sürprizler hazırlayıp başbaşa geçirebilirsiniz ilk buluşmayı
amin canım hayat onunla bu şekilde öle güzelki tam tersi olduğunu düşünemiyorum bile evlendikten sonra benden sıkılcak die çok korkuyorum hep herşey monotonlaşıcakmış gibi geliyo bide bizim ilişkimiz uzun zamandır var yaa ondan dolayı korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok olcaksa olur alnımıza yazılan neyse onu yaşıcaz çare yok...
sana özel bişeyler buluruz sen merak etme ama ortaya karışık bölümünde bir önerim varda değişik sürprizler var oraya bir göz atarsın kk nın hatunları çok romantikler maşallah süper fikirler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?