Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

asıl sen rahat uyu canım korkutmakla alakası yok nolur noolmaz tedbirli olmak lazım hayatım öyle deilmi ama şimdi....fisfisfis

yok canım ya şaka yapıyorum tabiki haklısın tedbirli olmak lazım ben geç saate kadar oturuyorum uyuduğum zamanda hiçbirşey duymuyorum bişey olmayacak allahın izniyle

vallahi canım heyecen basıyor inanamıyorum geleceğine bütün gün telde hayal kuruyoruz o güne ait planlar yapıyoruz özel olmasını istiyoruz ona sürpriz hazırlıyorum.ama geleceği günü düşüngükçe içim eriyor sanki tarif edilemez bir duygu rabbim birdaha kimseyi sevdiğinden ayırmasın ee senin askerin nasıl rahat dimi benimde kardeşim vanda yapmıştı ben sana çok rahat eder demiştim

Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz
zerdali güzeli gözlerinle bak bana
Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatli sözlerinle gül bana

Diken sarmis güllerimi deremiyorum
gülden nazik ellerini uzat bana

Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz
zerdali güzeli gözlerinle bak bana
Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatli sözlerinle gül bana

Hasret yanar gecelerim ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana

fibula canım saat itibariyle şafak 17
anlatayım ama çok uzun aşkım gelicek akşam evimize gidicez ama ben önceden gidip herşeyi ayarlıcam eve kalpli balonlarla süslücem mumlar yakıcam evin hertarafına ve kapıdan girer girmez onu kalpli kağıtlarla yönlendiricem ben bir kenara oturucam hep kağıtta güzel bir söz altında bir hediye ve (mesela)şimdi şuraya git diye bütün evi dolaştırıcam sonra kağıtta cdyi tak yazıcak ve onun için hazırladığım slayt açılıcak sonra diğer cdyi tak dicem ve kağıtta benimle dans edermisin yazıcak sonrada onu mutfağa yönlendiricem ordada evimize hoşgeldin kocacım yazan kalpli pasta mumları birlikte üflicez sonra yatakodasında ona çok güzel bir hediye ve asıl onu çok şaşırtacak sürpriz orda (sakın yanlış anlamayınklava:)daha değişiklikler araştırıyorum başka şeylerde bulup yapıcam şimdilik planımda bunlar vartabi onunda bana sürprizi varmış bana pasaportumun süresini sordu benimki delidir biraz havaalanından hiç eve gitmeden bile beni kaptığı gibi götürür o zaman boşuna uğraşmış olurum

ayyy canım yaa Allah bu mutluluğunuzu daim etsin inşallah ömür boyu bu heyecanı bu duyguları kaybetmeden mutlu bi hayat sürün inşallah canım... evet çok rahat artık telefonda kullanıyo mutfağa girdi zaten aşçı benim nişanlım daha bi rahat yani inşallah böyle devam eder...daha şafağım 369 gün ama...:çok üzgünüm:

muhurlüm amin canım Allah hiçbirimiz mutluluğunu bozmasın inşallah.ve heyecanımızı hiçbir zaman sondürmesin.1.5 senelik evliyim eşim hep bana ben sana doyamıyorum der bende herzaman ALLAH doyurmasın derim.inşallah hepimiz için heyecanımız hiç bitmez ve onlara hiçbir zaman doymayız 1 saat ayrı kalsak bile özlemle kalalım inşallah aşkımız hiç sonmesin

canım harika düşünmüşsün yaa okuyunca keşke bizde evli olsaydıkta ona böle süprizler yapabilseydim dedim bende bişiler yapmak istiyorum ama naapabilimki....benneyaptımkifisfisfis

canım bende giremiyodum işimden dolayı daha yeni yeni başladım tekrar naber bakalım nasdı gidiyo şafak kaç oldu ve askerinin yeri belli oldumu...:roflol:

yeni işin hayırlı olsun canım.benim askerim ebedi asker.sözleşmli subay adayı şimdilik.izmirde3 aylığına.hazirandan sonra kalan 3 ayını ankara da tamamlayacak.bakalım ikna edebilirsem sözleşme imzalamaktan vazgeçiririm belki.
mavi yeşil ne kadar güzel sürprizlerin varmış.ayrıca bencede eşin pasaportunun süreisni sorduysa güzel bi tatil düşünüyodur.çok romantiksiniz maşallah.

amin canım hayat onunla bu şekilde öle güzelki tam tersi olduğunu düşünemiyorum bile evlendikten sonra benden sıkılcak die çok korkuyorum hep herşey monotonlaşıcakmış gibi geliyo bide bizim ilişkimiz uzun zamandır var yaa ondan dolayı korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok olcaksa olur alnımıza yazılan neyse onu yaşıcaz çare yok...

aaaa tamam canım yaa hatırladım şimdi ya vazgeçir bencede naapıcaksınız öle ayrı gayrı sürekli yaa... bu arada evet gerçekten çok romantikler çok imrendim doğrusu aman nazar değmesin...

canım harika düşünmüşsün yaa okuyunca keşke bizde evli olsaydıkta ona böle süprizler yapabilseydim dedim bende bişiler yapmak istiyorum ama naapabilimki....benneyaptımkifisfisfis

canım sende özel birşeyler hazırlayabilirsin mesela cicikız gibi geleceği saati herkesten saklayıp sen alırsın onu ve değişik sürprizler hazırlayıp başbaşa geçirebilirsiniz ilk buluşmayı

canım sende özel birşeyler hazırlayabilirsin mesela cicikız gibi geleceği saati herkesten saklayıp sen alırsın onu ve değişik sürprizler hazırlayıp başbaşa geçirebilirsiniz ilk buluşmayı

öle bişi olmaz canım yaa ailesinin illaki haberi olur daha deişik onu çok mutlu edebilcek şeyler olsun istiyorum ama hjiçde bişi bulamıyorum...

canım bende senin gibi korkuyorum.şimdi askerde öyle iyi anlaşıyoruzki.gelince değişirmi diye.veya evlenince.inşalalh maviyeşil gibi birbirlerine doyamayanlardan oluruz.
23 nisandaki waikiki uçurtmalarından bende aldım.:)aşkım gelince uçuracağız uçurtmalardan.delikafaduldendelikafaduldenbaya yorulmuşsunuzdur.oldukça kalabalıktı.çocukbayramı haftası.

sana özel bişeyler buluruz sen merak etme ama ortaya karışık bölümünde bir önerim varda değişik sürprizler var oraya bir göz atarsın kk nın hatunları çok romantikler maşallah süper fikirler var

sana özel bişeyler buluruz sen merak etme ama ortaya karışık bölümünde bir önerim varda değişik sürprizler var oraya bir göz atarsın kk nın hatunları çok romantikler maşallah süper fikirler var

canım link versene burdan.ben bu sitede yer bulma özürlüsüyümkaydirigubbakcemile3
bi açtığım yeri diğer gün bulamıyorum.bende sürpriz yapmak istiyorum kuzuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…