- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.541
kızlar korkularınız çok yersiz daha çok bağlanıcaklar.muhürlüm ilişkinin uzun olması avantajdır oturmuş bir ilişki senden kopamaz merak etme bizde 7.5 sene çıktık bende ilk zamanlar çok korktum ama boşuna kendi kendimi yemişim sıkıntıdan herşey daha güzel olucak merak etmeyin
canım bende senin gibi korkuyorum.şimdi askerde öyle iyi anlaşıyoruzki.gelince değişirmi diye.veya evlenince.inşalalh maviyeşil gibi birbirlerine doyamayanlardan oluruz.
23 nisandaki waikiki uçurtmalarından bende aldım.:)aşkım gelince uçuracağız uçurtmalardan.delikafaduldendelikafaduldenbaya yorulmuşsunuzdur.oldukça kalabalıktı.çocukbayramı haftası.
şafak: 204
Seni çok seviyorum Askerim..
Kurban olurum ben sana bitiriyoruz aşkım yarıyı geçtik bitecek elbet dayan kocacım dayan...
Bir önerim var ! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
fibula canım arka sayfalarada bak evlilik yıldönümü için doğumgünü için sürpriz hazırlamak isteyenler için çok fikirler var
çok sağol canım benim.
mühürlüm senin sevgilin vandaydı dimi?ya bide bişi dicem.heralde çok kalpsiz bir ablayım :mymeka:kardeşimde Hakkari deaskerlik yapıyor :çok üzgünüm: ama ben daha çok aşkımın şafağını sayıyorum.kardeşim içinde sayıyorum ama sevgilim daha ön planda.heralde yar baldan tatlı geliyo.
yaşasınnn son 16 gün kaldı kavuşmamıza yeter 5 aylık hasret hihoyyythihoyyyt
mervishhim canım nerelerdesin sen ya neden gelmiyorsun artık topiğe eşin gittiğinden beri 1 2 kere geldin özletme kendini fazla:teselli:
ohhhh seviv tabi ne güzel biz daha 369 lardaız sürünüyoruz yaa...
iim cnm bnm sen nasılsın .. ya kızlar gerçekten böle bişi her yıl çıkıo ama olursa çok ii oluralkisalkisalkis bizede vurur heralde allah büyük görür belki bizi..
balparem noldu sizin dağıtım yeri belli oldu mu.
gmzecim bide sen demişsin bazı askeriyelere faks çekmişler demişsin bnm sevgilim şırnakta asker biliosunuz orda haber merkezinde duruo o yani bütün haberler ilk onlara gelio ona sordum ama yok öle bişi bize gelmedi dediCADIARZU
hayırlısı bakalım inşaallah olurda hepimiz seviniriz:teytey:
canım iyiyim ben de işte bekliyorum ama daha açıklanmadı
gamzenin de son hafta belli olmuş yeri, o da öyle diyo 5inde söyleyeceklermiş galiba
askerliğin kısalması konusunda umutsuzum keşke bi kaç ay bile olsa eksilse
mehtap...........11:sm_cool:
canım iyiyim ben de işte bekliyorum ama daha açıklanmadı
gamzenin de son hafta belli olmuş yeri, o da öyle diyo 5inde söyleyeceklermiş galiba
askerliğin kısalması konusunda umutsuzum keşke bi kaç ay bile olsa eksilse
mehtap...........11:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?