• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım hayırlısı neyse öyle olsun
ben bi de yeri açıklanıcak diye diken üstündeyim:çok üzgünüm:

inşallah rahat olucağı bi yer olur cnm oda hayırlısı neyse o olsun benimkinin belli olucağı zaman ben hep öle dua ettim hayırlısı doğuysa doğu olsun yeterki rahat olsun dedim allah şırnakı nasib etti ama allaha yinede şükür rahat kısmet bu işler kısmetinde ne varsa o oluo.ben ilk öğrendiğimde bana sölediğinde şaka yapıo sandım ama snr yemin etti inandım çok üzüldüm çok ağladım hemen aklıma kötü şeyler geldi ama dediğim gibi kader bu allah hayırlısını nasib etsin.allah sevdiklerimizi bize ailelerine bağışlasın..:Saruboceq:

kızlar allah tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin.tvde izledim.hepsi gencecik.kardeşimle de konuşabildik çok şükür.ama biz sevindikte 10 tane ocağa ateş düştü.buruk yaşadık.kardeşimin tugayının hemen yanındaki karakola yapmışlar baskını Hakkari de.allah tümden belalarını versin bu başıbozukların.diyecek başka bişey bulamıyorum.

inşallah rahat olucağı bi yer olur cnm oda hayırlısı neyse o olsun benimkinin belli olucağı zaman ben hep öle dua ettim hayırlısı doğuysa doğu olsun yeterki rahat olsun dedim allah şırnakı nasib etti ama allaha yinede şükür rahat kısmet bu işler kısmetinde ne varsa o oluo.ben ilk öğrendiğimde bana sölediğinde şaka yapıo sandım ama snr yemin etti inandım çok üzüldüm çok ağladım hemen aklıma kötü şeyler geldi ama dediğim gibi kader bu allah hayırlısını nasib etsin.allah sevdiklerimizi bize ailelerine bağışlasın..:Saruboceq:

zor geliyo canım hele bu haberleri duyunca çok daha zor geliyo
bi öğrensem de alıştırsam kendimi diyorum
dua ediyorum hep hayırlısı olsun diye
hiçbirine bişey olmasın,rabbim korusun tüm askerlerimizi:Saruboceq:

kızlar allah tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin.tvde izledim.hepsi gencecik.kardeşimle de konuşabildik çok şükür.ama biz sevindikte 10 tane ocağa ateş düştü.buruk yaşadık.kardeşimin tugayının hemen yanındaki karakola yapmışlar baskını Hakkari de.allah tümden belalarını versin bu başıbozukların.diyecek başka bişey bulamıyorum.

senin adına çok sevindim cnm ama dediğin gibi 10 tane ocağa ateş düştü işte düştüğü yeri yakıo allah sabır versin senağlama

zor geliyo canım hele bu haberleri duyunca çok daha zor geliyo
bi öğrensem de alıştırsam kendimi diyorum
dua ediyorum hep hayırlısı olsun diye
hiçbirine bişey olmasın,rabbim korusun tüm askerlerimizi:Saruboceq:

zor gelmezmi seni çok ii anlayabiliorum bizimkisi bi ay önceden belli olmuştu her yerden araştırdım herkese sordum ama gitmeden yinede içim rahat etmedi o bana orayı anlatmadan rahat edememiştim hayırlısı bakalım ama bence seninki çok doğuya gitmicek.

biraz olsun rahatlamışsındır canım
bişey yapamıyoruz ki dua etmekten başka
bu gece operasyonlar sürcekmiş
Allah yardımcıları olsun

zor gelmezmi seni çok ii anlayabiliorum bizimkisi bi ay önceden belli olmuştu her yerden araştırdım herkese sordum ama gitmeden yinede içim rahat etmedi o bana orayı anlatmadan rahat edememiştim hayırlısı bakalım ama bence seninki çok doğuya gitmicek.

ah canım keşke ama yüzde 95 doğuya gönderiyo orası
gidenler de sevdiklerini bırakıyo geride bencillik yapmak istemem şimdi
timde bi de serbest dağıtım olsa belki bir ihtimal düşmezdi
bekliyorum ben doğunun da iyi yerleri var artık nasip neyse

ah canım keşke ama yüzde 95 doğuya gönderiyo orası
gidenler de sevdiklerini bırakıyo geride bencillik yapmak istemem şimdi
timde bi de serbest dağıtım olsa belki bir ihtimal düşmezdi
bekliyorum ben doğunun da iyi yerleri var artık nasip neyse

hayırlısı olsun cnm sen sıkma canını içini ferah tut.:teselli:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.avukat_adayı_aslı=5 AMASYAYA SELAM :nazar::nazar::nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2._miracle_=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

3.magiclife=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

4.ilaydahey=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

5.desert06rose=6 ANKARAYA SELAM :nazar:

6.p_nr=10 BALIKESİRE SELAM :nazar:

7.ruh=10 BALIKESİRE SELAM :nazar:

8.ZERRAY=14 BOLUYA SELAM :nazar:

9.GUNİCEN=14 BOLUYA SELAM :nazar:

10.JALELİ=14 BOLUYA SELAM :nazar:

11.deymezsin=15 BURDURA SELAM :nazar:

12.maviyeshill=15 BURDURA SELAM :nazar:

13.zeynepsude2007=15 BURDURA SELAM :nazar:

14.elif06= 15 BURDURA SELAM :nazar:

15.sarissa=15 BURDURA SELAM :nazar:

16.güzeller güzeli=16 BURSAYA SELAM :nazar:

17.tmyy= 16 BURSAYA SELAM :nazar:

18.bengusu=16 BURSAYA SELAM :nazar:

19.SEA SEA=16 BURSAYA SELAM :nazar:

20.TATLİSKOM=16 BURSAYA SELAM :nazar:

21.cimcime2709=16 BURSAYA SELAM :nazar:

22.UZUNAL=16 BURSAYA SELAM :nazar:

23.NAREKSİSİ=16 BURSAYA SELAM :nazar:

24.sswweett=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

25.nergis_20=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

26.gizze=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

27.KÜTAHYA=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

28. GÜLABA=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

29.BALBAADEM=17 ÇANAKKALEYE SELAM :nazar:

30.aritmansi=18 ÇANKIRIYA SELAM :nazar:

31.aydasu=18 ÇANKIRIYA SELAM :nazar:

32.CİCİKIZ=20 DENİZLİYE SELAM :nazar:

33.nacide48=20 DENİZLİYE SELAM :nazar:

34.yesilli=23 ELAZIĞA SELAM :nazar:

35.FİBULA=36 KARSA SELAM :nazar:

36.KUJUMM=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

37.MUKORO4=46 MARAŞA SELAM :nazar:

38.SU KURBAĞASI=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:

8.18ocak2009 nastasia:nazar:

9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss:nazar:

14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19. 1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20. 28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21. 29 mart 2009 ggözen:nazar:
22. 01 nisan 2009 bebix:nazar:

23. 03 nisan 2009 JELBY10:nazar:
24.26 nisan 2009 salihalil:nazar:
25. 26 nisan 2009 breakforlove :nazar:

başka bi haber sitesi daha ayrıntılı yer vermiş bu konuya eklemek istedim kızlar umarım olur ve biz de yararlanırız bu durumdan

Özellikle Türkiye'de TSK'da asker sistemleri çok farklı. Bunun üzerine de ciddi şekilde çalışıyoruz. Bunu da aslında daha basit, daha sade, daha objektif bir sisteme getirme konusunda ciddi şekilde çalışıyoruz. Dolayısıyla bedelli askerlik uygulaması söz konusu değil. Bunu herkes iyi anlasın. Yükümlü olarak gelecekler zaten ihtiyaçlarımızın altında, terörle mücadele eden bir ülkede, her gün şehitler veren bir ülkede parayla askerliği vatandaşımıza anlatamayız.''

Orgeneral Başbuğ, askerlik sistemine ilişkin soruyu yanıtlarken de 15 ay normal, kısa dönem ve bedelli askerlik uygulaması bulunduğunu anlattı. Başbuğ, ''Biz tüm bu sistemleri genel olarak ele alıp daha sağlıklı daha sade daha bir eşit daha adil bir sistem üzerinde çalışıyoruz. 'Bunları tek tipe indirebilir miyiz' konusu üzerinde duruyoruz. Ama şunu kimse yanlış anlamasın. Bedelli askerlik uygulaması Türkiye'nin gündeminde değildir ve ileriki dönemde de Türkiye'nin gündeminde olma ihtimali yoktur'' dedi.

BİTEN=248
ŞAFAK=182:nazar:
88/3
TUNCELİ-NAZIMIYE

BİLİYORUM BEBEĞİM ŞİMDİ DAĞDASIN...
HER NEKADAR ARAMAMIŞ SÖYLEYEMEMİŞ OLSANDA BİLİYORUM
ÇÜNKÜ NEZAMAN ARAMASAN DAĞDA OLURSUN
BUGÜN GELEN ŞEHİT HABERLERİNDEN SONRA ZATEN DAĞA
ÇIKMAMANIZ ŞAŞIRTIRDI BENİ.....
CANIM ÇOK YANDI ŞEHİTLERİN AİLELERİYLE BİRLİKTE BENİMDE
CANIM YANDI.ALLAH RAHMET EYLESİN.
ŞUANDA KARIŞIĞIM BİRAZ Bİ YANDAN KORKUYORUM
AMA Bİ YANDANDA ALLAHIMA EMANET ETTİM SENİ
ALLAHIM KORUR DÖNECEK DİYORUM ....ALLAH BİLİYOR YAA İÇİMİ
BİLİYOR YAA DÖNMENİ NASIL İSTEDİĞİMİ...O YÜZDEN SENİ BANA BAĞIŞLAYACAKTIR ...BÖYLE DÜŞÜNDÜKÇE RAHATLIYORUM
BELKİDE KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM
OLSUN...
NAPALIM BAŞKA YAPACAK NEYİM VARKİ
VARSIN BÖYLE AVUNSUN GÖNLÜM....
BİLİYORUM GÜLÜM ŞUANDA ELİNDE SİLAHINLA GECENİN EN KARANLIK ANINDA O SOYSUZ İTLERİN PEŞİNDESİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN GÜLÜM
DAYANMA GÜCÜ VERSİN KUVVET VERSİN
ALLAHIM SENİ KORUSUN BEBEĞİM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:

catsksu.jpg

kızlar evde yoktum sabah erkenden evden çıktım yarım saat önce eve geldim az önce haberlerde 9 şehit verdiğimizi duydum sizde bundan bahsetmişsiniz.
ya ben çok kötüyüm onlarında yolunu gözleyen vardı onlarda candı bizim canlarımız gibi hasretle yananları vardı annesi babası sevdiği yemin ederim içim yandı çok kötüyüm çok ailelerinin şehitlerinin haberlerini aldıkları anı izledim sanki benim kapıma gelip haber verdiler o kadar üzgünüm o kadar kötüyümki anlatamam
ALLAHIM BELALARINI VER BU PıSLıKLERıN KÖKLERıNı KURUT

selam kızlar yaa çok kötüyüm yaa n10 tane daha şehit verdik 10 tane yazecik beden toprağa gircek genç yaşında lanet olsun teröre lanet olsun Allahım o dağlara gömsün onları....senağlama

Back
X