• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar diyarbakırda şehit olan 9 askerimizi allah rahmet eylesin çok zor bişi allah geride kalanlara dayanma gücü sabır versinnsenağlama

Allah rahmet eylesin duyunca çok üzüldüm..benim eşimde HAKKARİ/YÜKSEKOVA da asker bizim başımıza da gelebilirdi bu geçenlerde şehit olan iki askerden biri arka sokağımızda oturuyordu herzaman söylerim bizim başımıza da gelebilir onun için şehitlerimiz toplumsal yaramızdır..hepimizin başı sağolsun :çok üzgünüm:

kızlar size bişi sölicemm bu askerliğin kısalmasıyla ilgili bugün genelkurmay başkanı ilker başbuğ açıklama yapmış şimdi onu aynen okuduğum yerden alıp yapıştırıorum Başbuğ: Bedelli askerlik uygulaması yok. Yükümlü sayısı ihtiyacın çok altında. Her gün şehit verilen ülkede bedelli askerliği halkımıza anlatamayız. Normal askerlik sistemimiz var 15 ay. Kısa dönem eğitimimiz var. Üniversite mezunu ve ihtiyaç fazlası varsa kısa dönem olacak. Bi de bedelli uygulaması kanunen var. Biz bu sistemleri ele alıp daha sağlıklı, daha adil bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bunları daha bir tek tipe indirebilir miyiz konusu üzerinde duruyoruz. Bedellinin önümüzdeki dönemde gündemimizde olma ihtimali yoktur.

kızlarrr inşallah olurda seviniriz yawww dimiiiidelikafadulden

Allah rahmet eylesin duyunca çok üzüldüm..benim eşimde HAKKARİ/YÜKSEKOVA da asker bizim başımıza da gelebilirdi bu geçenlerde şehit olan iki askerden biri arka sokağımızda oturuyordu herzaman söylerim bizim başımıza da gelebilir onun için şehitlerimiz toplumsal yaramızdır..hepimizin başı sağolsun :çok üzgünüm:

evet cnm doğru sölüosun bnmkide şırnakta allah hepsini korusun.

of ya sabah 9 askerimiz şehit oldu ve şimdi haberlerde dinledim Şemdinlide de 1 askerimiz şehit olmuş askeri araca saldırmışlar senağlama
Rabbim sen bütün askerlerimizi koru,şehitlerimizin ailelerine sabır ver :Saruboceq:

of ya sabah 9 askerimiz şehit oldu ve şimdi haberlerde dinledim Şemdinlide de 1 askerimiz şehit olmuş askeri araca saldırmışlar senağlama
Rabbim sen bütün askerlerimizi koru,şehitlerimizin ailelerine sabır ver :Saruboceq:

ne diyosun sen ya.kardeşim hakkari şemdinliye geçti.iki gündür arıyoz ulaşamıyoruz.yüreğime indi şimdi.:(bu haberi duymammıştık.

her askerin bekleyeni var.şehit olanlar da ana kuzusu.ama kötü oldum yinede.kardeşimi arıyom tel kapalı, arkadşalarının nolar vardı onlarda kapalı.bişey olsa askeriyeden arar haber verirlerdi değilmi.allah herkezin çoluğunu çocuğunu korusun kötülüklerden.18 günü kaldı.bi gelseydi hayırlısıyla o terörist yuvasından.

her askerin bekleyeni var.şehit olanlar da ana kuzusu.ama kötü oldum yinede.kardeşimi arıyom tel kapalı, arkadşalarının nolar vardı onlarda kapalı.bişey olsa askeriyeden arar haber verirlerdi değilmi.allah herkezin çoluğunu çocuğunu korusun kötülüklerden.18 günü kaldı.bi gelseydi hayırlısıyla o terörist yuvasından.

tabiki her askerin bekleyeni var benimde eşim asker,inşallah senden hayırlı güzel haberler alırız,Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağsalim bir an önce evlerine kavuşsun tüm askerlerimiz,bu haberi ben verdim diye ben kötü mü oldum anlamadım,benimde kardeşim şırnakta yaptı,neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum,kardeşimden aylarca haber alamadık,aramadığım yer kalmadı,en sonunda kardeşim araç telefonundan bana ulaşabilmişti,inşallah bir an önce kardeşinizden hayırlı haberler alırsınız,sanırım yanlış anlaşıldım...

CNM BNM ÜZME KENDİNİ HAYIRLI HABERLERİNİ ALICAKSIN İNŞALLAH AZ KALMIŞ ZATEN ÜZÜLME ÇABUCAK GEÇİCEK CNM GÖNLÜNÜ FERAH TUT..:teselli:

insan değil bunlar yaşamayın burda ya bu devlet bizim sevmiyorsanız kabullenemiyorsanız yaşamayın destekleyenlerin yanına defolun gidin

Allah sabır versin ailelerine çok zor içim acıyo bi tek bunu diyebiliyorum

Allah tüm askerlerimizi korusun. fibula hayırlı haberler alırsınız inşallah.

Allah rahmet eylesin. gerçekten çok zor. yine bir sürü ailenin evine ateş düştü.
çok zor Allah sabır versin bu acıyı bir daha kimseye yaşatmasın.

adamlar gayet rahat kürdistan sınırı çizildi diyorlar. bunlar meclisin içinde olan insanlar.
hepsine lanet olsun.

Back
X