Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar Mehmetimi Mardin'e gönderiyorum yeri belli oldu
şimdi kapattık telefonu karmakarışığım
üzgünüm ama gururluyum dasenağlama
Hayırlı olsun cnm üzülme yaa bak ne kadar güzel yorumlar var orası için bol bol dua et bence şükrettyerimseniben
ßenim safak 389 daha=((
birtanemin usta birligide belli oldu ARDAHAN merkez=((
Cnm seninkide güzel yere düşmüş üzülmeyin yahu siz buralara üzlüyosanız ben napiyim Gabar, kupeli dağlarında dolaşıyo aşkımmsenağlama
aaaa kızlar hade ama yaa nerde kaldınız...klava:

Burdayım fıstık naberalkisalkisalkis

oh yaa hoşgeldin tatlım ii yim ne olsun asi'yi izliyorum biliyomusun o diziyi bilmiyorum bayılıyorum yaa senden naber hayatım nasılsın nasıl gidiyo...:icecream:

oh yaa hoşgeldin tatlım ii yim ne olsun asi'yi izliyorum biliyomusun o diziyi bilmiyorum bayılıyorum yaa senden naber hayatım nasılsın nasıl gidiyo...:icecream:

Yok cnm izlemiyorum
Napiyim bende kayınvalidemler bizdeydi onları uğrattık gittiler kk ya gireyim bakayım dedim sıkıldım öle geldim işteekaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyo kimse yok bu akşam burrda

Yok cnm izlemiyorum
Napiyim bende kayınvalidemler bizdeydi onları uğrattık gittiler kk ya gireyim bakayım dedim sıkıldım öle geldim işteekaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyo kimse yok bu akşam burrda

hımm geçen cumada benim kaynanamlar burdaydı,nası olsun yaa idare der işte bi gün daha bitti bi yandan seviniyorum bni yandan üzülüyorum yarın tam bi sene kalcak gelmesine bi dahaki mayısın 2 sinde burda ooooffff of nası geçicek bilmiyorum.....

iyi ki geldin ve paylaştın canım
fibula,ümmü,nergis,yeşil sizlere de çok teşekkür ederim kızlar:1hug:
kısacık konuşabildik aşkımla bu hafta kontör sorunu varmış orda getirtmiyolarmış galiba
sadece yerini söyleyebildi 3 dkcık konuşabildik
paylaşamadık bişey tedirgindim ama rahatlattınız beni
çok şükür ki mehtabımız 7 olmak üzere:sm_cool:
o gidip yerleşene kadar içim rahat etmicek yine ya neyse...

üzülme hayatım bende mayısın 23 de yolmaıştım bi sene dolmak üzerehihoyyyt zaman su gibi geçio yaa geçen sene buz manlar asker telaşımız vardı nereye düştü nasıl gçer şöyle böyle konuşuyoduk bu sene bitirmek üzereyiz gerçi daha 86 gün var olsun kaydirigubbakcemile3

şafak 362 kıbrıs/girne.ben türkiye içine zor yetişirken dışına nasıl yetişicem...

heh heh heh güldürdün beni kız hoşgeldin canım aramıza Allah kavuştursun yetişirsin yetişirsin merak etme ne güzel yakın seninki bak benimki vanda oraya gitmem mümküm deil şafaklarımızda çok yakın bu arada benimkide 365:1rolleyes:...

N€RGİS;6656985 .!.:
canım benimki balparemle aynı yerde manisa kırkağaçta ama benimkinden bi haber yok daha cok merak ediyodum. acaba kötü bi yer cıktıda bana mı haber vermiyo diye düşünmüyorum da değil şafak 386

onunkide belli olmuştur o zaman merak etme canım belki balparemin dediği gibi kontör sorunu varmış ya ondan arayamamıştır hem nie saklasınki eninde sonunda öğrencen zaten sen rahat tut içini hayatım:teselli:...

geçer inşallah...:bbo:

teşekkür ederim aslında yeni değilim uzun zamndır burdaydım.evet şafaklar yakın allah kavuştursun.kolay değil ki gitmek türkiye dışı sonuçtasenağlama

ooohhhh ne güzel kız tek derdin ulaşım olsun bak neler var neler gamzeninki tuncelide balpareminki mardine gidiyo yeşillinki gabarda benimki vanda tam sınırda iran sınırı özalpte sen bizi düşünde yat kalk şükret canım...

Son günlerdeki üzüntülü haberlerden sonra biraz olsun gülümseyebilmeniz için kızlara.s.

Umarım beğenmişsinizdir kızlar ben çok güldüm bunlarakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…