K
kujumm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.801
Panoyu karıştırdım bacılar giremeyince şafağı yanlış olanlar söylesin ben düzelteyim kusura bakmayın şu son iki günde olanları bi bilseniz kafam hiç yerinde deeel kaç düşüreceğimi bilemedim bekliyorum yanlış olanlar söylesin
bizim 11 oldu ama onu görmeden bittiğini anlayamayacağım galiba. rüyada gibiyim hala inanamıyorum biteceğine. tuhaf duygular içerisindeyim.
oy oy oy mervishhimde 100lü sayılara düşmüş gözünaydın canım rabbim 001 de göstersin tez zamanda:1hug:
Evet bitanem düştüm şükürler olsun amin:Saruboceq: sende iyice azalttın bizi unutma bak gel buraya arada gene :1hug:
:teselli:
yok canım ben burdayım benden kurtulamıcaksınız :teselli:gamze her nekadar tepüğü vurup postalamaya çalışsada burdayım hiç kusura bakmayın:1closedeyes: daha bebiş için 9 ay şafak sayıcam inşallah.sonra burdaki arkadaşlarımın şafaklarını sayıcam benden kuruluşunuz yok yani şekercim
Kurtulmak isteyen kim ki kelebekim :1hug: say tabiiii bizimde 7ayımız var sonra bizde bebiş için sayarız inşallah ama önce bi teyze olalımdaa :emir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?