- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.821
mehtap.............4
Mardin'deki saldırı için çok üzgünüm,Allah kalanlara sabır versin
ay ağzın bal yesin inşallah en kısa zamanda teyze olursunuz şekercim.ayy hayal ettim askerkerimiz gelmiş sen sarissa gamze ben hepimiz topikte şafak saymaya devam ama bebek için ALLAHım göster o günleri
SEVGİLİM 22 MAYISTA İZNE GELİO ALLAHIN İZNİYLEEEE ÇOK MUTLUYUMMM ÇOKKKKdelikafadulden
MEHTAPPPP 16
SEVGİLİM 22 MAYISTA İZNE GELİO ALLAHIN İZNİYLEEEE ÇOK MUTLUYUMMM ÇOKKKKdelikafadulden
MEHTAPPPP 16
N€RGİS;6685401 .!.:ewet cnm hepimiz cok üzüldük Allah rahmet etsin hepsine. mehmet oraya gidecek diye sen de cok kafana takma canım.
mehtap 5
hilalcim yeni öğrendin herhaldehihoyyyt
nasıl anlıyorum seni heyecan doruktaaaa:sm_cool:
ya aslında gelicekti ama tam kesinleşmemişti komutan bugün yarın sallıodu bugün imzalamış kağıdını sırnaşık şey eğer gelemeseydi çok üzülürdük kardeşinin düğünü var çünkü...hemde nasıl cnm anlatamam ya çok özledimmm:sm_cool:
gözün aydın canım. inşallah tez zamanda kavuşursun sevdiğine.
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ..................!!!!!!!!ŞAKA GİBİ KIZLAR BİTİRDİK 460 GÜNÜ YEDİK SONUNDA HASRETİMİZ BİTİYOR YARIN ÖĞLEN 12 BUCUKTA SEVDİCEGİME KAVUSUYOR VE ONA SIMSIKI KOCAAAAAAMANNNNN GÖRMEMİSLER GİBİ SARILIYORUMMMMM :)))))
OHHHHHHHH YAAAA SONUNDA BİTTİ BİTİYORMUS KIZLAR LANET OLASI GECMEYEN GÜNLER GECİYORMUSS ALLAHIM HEPİNİZE BU SEVİNCİ HEYECANI COSKUYU YASATSIN İNSALLAH
İCİM İCİME SIGMIYOR YARIN BENİM GÜNÜM BU GECE NASIL UYUYACAGIM BİLMİYORUM YARIN BİRTANEMİ KARSILAMAK İCİN ANKARAYA HAVAALANINA GİDECEGİM ORDA BİR BULACAGIM BİR DAHA HİC KAYBETMEYECEGİM İNSALLAH
DARISI BASINIZA KIZLARRRRR SİZLER DE BAGIRIN BENİM GİBİ DOGAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ DİYEEE..
SANA AŞIKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ZUZUCUGUM BİTTER CİKOLATAMMMMMMM..
EN BÜYÜK ASKER KK'NIN ASKERLERİİİİİİİİ!!!!
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?