Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saka bi yana valla özledim yaa ama miğdeme ağrılar girdi artık bitsin bu hasret yaa ...
ayy ne zormus bee.. gönerirken üzül ağla miden ağrısın, yemin törenine miğden ağrısın, tel gelcek diye beklemekten miğden ağrısın, acaba arsıya çıktı mı ne yapıyo rahat mı diye düşünmekten miğden ağrısın, bide gelcek yine miğden ağrısın... ayy valla miğde hastası olmusuz haberimiz yok beee :):)
biri bizi durdursun kızlar............

evet yaw üzüntüden mide hastalıkları olabiliyomuş
yengem reflü olmuştu:1shok:

artık gelsinler de bitsin bu heyecanlar yaww kazasız belasız bi atlatsaydık.....
kalbim dayanmıcak heee
ben düğünde de böle olurum kesin

ahhh be deniz bitermi bitermi diyip durdun hep bak benden sonra geldin benden evvel gidiyosun bitiyomuş gördünmü ?inşallah bizimkide bitecek bende 6 dediğim günleri görmek istiyorum çok sıkıldım artık ben yap yap bitmedi askerlik .çok özledim kocamıda yüzünü bile göremiyorum aylardır ...düşünsene daha senin yaptığın bitirdiğin kadar daha var....çok sıkıldım artık çoookk

Bennnn görmedimm mehtapda aydı şafakda :çok üzgünüm: ağustos 12 den beri hasretim herbişeyine yaaaa:çok üzgünüm:
Bu arada topiği şafak heycanı kaplamış yaa ne güzell ahh ahhh o günleri bende yaşamak istiyorummm ÖzLeDiM! yaahuuuuu senağlama
Bu arada gün battı şafak da Yalovada :lepilepi: Gel Aşkım Gel!......:asigim:

bu gece sabaha karşı operasyona gidiyolarmış eşimgil...daha önce hiç gidilmemeiş biyermiş.kimse gitmemiş ilk kez muhaeetler gideceklermiş.canı çok sıkkındı sesi çok kötüydü ne olacağı hi. belli olmaz bilinen bi bölge değil belkide heryerde mayınlar vardır yada teröristler çoktur orda kalıyolardır hiç bişi bilmiyoruz koca bi bilinmezliğe gidiyoruz dedi....bende üzüldüm gerçektende insanı korkutan bi durum ne olacağı karşılarına ne çıkacak hiç belli değil ..3 gün sürecekmiş operasyon çok zor olacakmış...allahıma emanetler hepside kıllarına zarar gelmesin inşallah.içimde korku yok bişi olacakmış gibi gelmiyor hiç kötü düşünmüyorum inşllah düşündüğüm gibide sağsalim kazasız belasız dönerler geriye.allahım koru onları nolur.bu gece yasin okuyacağım onlar için allahım kabul etsin

Aminnnn gamzecimmm kötü düşünmeyelim zaten Allahım yardımcıları olsun bol bol dua edelim :Saruboceq: Tez zamanda bitirp gelicekler hayırlısıylaa.s.

canımın içi biticek inan bana.bak 150den sonrası nasıl hızlı geçicek:teselli:ya ben hala inanamıyorum biliyomusun cnm,nasıl geçti bitti anlayamadım.elbette zor oldu ama geçti.sen sıkma sakın tatlı canını,birazcık daha dayanırsan ömür boyu dibinde olcak kocansırnaşık şey

cnm benm hepsi ALLAHıma emanet.hiç bişeycik olmaz korkma.aslanlar gibi gittikleri yerden dönerler.yeterki dualarını eksik etme sen...tabiki bizde....

geç oldu ama olsun ben bi banyoya gireyim.temiz temiz bi yasin okuyayım...misler gibi böyle içime sinmiyor perşembe yıkandım ama sanki pismişim gibime geliyo.içimden geldi yıkanıp okuycam.işim bitince giricem nete burda olursanız görüşürüz kızlar yatacak olanlara iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…