- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.021
ooff ya aynen valla miğdeme ağrılar giriyo...
tama alısmıstım aslında yokluğuna daa nrden çıktı canım simdi sırnaşık şey
saka bi yana valla özledim yaa ama miğdeme ağrılar girdi artık bitsin bu hasret yaa ...
ayy ne zormus bee.. gönerirken üzül ağla miden ağrısın, yemin törenine miğden ağrısın, tel gelcek diye beklemekten miğden ağrısın, acaba arsıya çıktı mı ne yapıyo rahat mı diye düşünmekten miğden ağrısın, bide gelcek yine miğden ağrısın... ayy valla miğde hastası olmusuz haberimiz yok beee :):)
biri bizi durdursun kızlar............
cicikız aritmansi aynı anda tepüğü yıcez ha:)))
ohh ne guzel
hıc tepük yemek için bu kadar ısteklı oldugumu hatırlamıyorum
safak........................................ 9........................................................................................
bu arada balparem senın adına cok sevındım canımmm
ıyı gecırın gunlerınızı
ya kızlar bıse sorcam benım gıbı safakla mehtabı aynı gun olan varmı yanı gonderdgınden berı hıc gormeyen......
bu gece sabaha karşı operasyona gidiyolarmış eşimgil...daha önce hiç gidilmemeiş biyermiş.kimse gitmemiş ilk kez muhaeetler gideceklermiş.canı çok sıkkındı sesi çok kötüydü ne olacağı hi. belli olmaz bilinen bi bölge değil belkide heryerde mayınlar vardır yada teröristler çoktur orda kalıyolardır hiç bişi bilmiyoruz koca bi bilinmezliğe gidiyoruz dedi....bende üzüldüm gerçektende insanı korkutan bi durum ne olacağı karşılarına ne çıkacak hiç belli değil ..3 gün sürecekmiş operasyon çok zor olacakmış...allahıma emanetler hepside kıllarına zarar gelmesin inşallah.içimde korku yok bişi olacakmış gibi gelmiyor hiç kötü düşünmüyorum inşllah düşündüğüm gibide sağsalim kazasız belasız dönerler geriye.allahım koru onları nolur.bu gece yasin okuyacağım onlar için allahım kabul etsin
ahhh be deniz bitermi bitermi diyip durdun hep bak benden sonra geldin benden evvel gidiyosun bitiyomuş gördünmü ?inşallah bizimkide bitecek bende 6 dediğim günleri görmek istiyorum çok sıkıldım artık ben yap yap bitmedi askerlik .çok özledim kocamıda yüzünü bile göremiyorum aylardır ...düşünsene daha senin yaptığın bitirdiğin kadar daha var....çok sıkıldım artık çoookk
bu gece sabaha karşı operasyona gidiyolarmış eşimgil...daha önce hiç gidilmemeiş biyermiş.kimse gitmemiş ilk kez muhaeetler gideceklermiş.canı çok sıkkındı sesi çok kötüydü ne olacağı hi. belli olmaz bilinen bi bölge değil belkide heryerde mayınlar vardır yada teröristler çoktur orda kalıyolardır hiç bişi bilmiyoruz koca bi bilinmezliğe gidiyoruz dedi....bende üzüldüm gerçektende insanı korkutan bi durum ne olacağı karşılarına ne çıkacak hiç belli değil ..3 gün sürecekmiş operasyon çok zor olacakmış...allahıma emanetler hepside kıllarına zarar gelmesin inşallah.içimde korku yok bişi olacakmış gibi gelmiyor hiç kötü düşünmüyorum inşllah düşündüğüm gibide sağsalim kazasız belasız dönerler geriye.allahım koru onları nolur.bu gece yasin okuyacağım onlar için allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?