- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.041
bu gece sabaha karşı operasyona gidiyolarmış eşimgil...daha önce hiç gidilmemeiş biyermiş.kimse gitmemiş ilk kez muhaeetler gideceklermiş.canı çok sıkkındı sesi çok kötüydü ne olacağı hi. belli olmaz bilinen bi bölge değil belkide heryerde mayınlar vardır yada teröristler çoktur orda kalıyolardır hiç bişi bilmiyoruz koca bi bilinmezliğe gidiyoruz dedi....bende üzüldüm gerçektende insanı korkutan bi durum ne olacağı karşılarına ne çıkacak hiç belli değil ..3 gün sürecekmiş operasyon çok zor olacakmış...allahıma emanetler hepside kıllarına zarar gelmesin inşallah.içimde korku yok bişi olacakmış gibi gelmiyor hiç kötü düşünmüyorum inşllah düşündüğüm gibide sağsalim kazasız belasız dönerler geriye.allahım koru onları nolur.bu gece yasin okuyacağım onlar için allahım kabul etsin
amin kızlar inşallah okudum bitti.allahım askelerimize kalkan etsin dualarımızı kabul etsin
[sıze=2]gamzecim senin şafak kaç olduu..benim ki askerden geldikten sonra pek takip edemedim sizleri(şafak:21 ocakta bittihihoyyyt)[/sıze]
[sıze=2]allah kavuştursun cnm en yakın zamanda yanında olsun sevdiğin:1hug:[/sıze]
şafak 172 oldu çiğdemcim evet girmedin yaa unuttun tabi bizleri geldi seninki pabucumuzu dama attı yaa
naniknanik yok cnm olur mu öyle şeyy...Öyle kötü günler yaşadım ki biz bir ara yine ayrıldık sonra bir ara işe başladım nete çok fazlaa giremedim :1no2: sonra benim ki geldii hiç barışacagımıza inanmazken 21 ocakta gelen sevgilimle 13 şubatta kollarının arasındaydımkaydirigubbakcemile3 çok şükür şimdilerde çok iyiyzz
Ama gamzecim öyle sorunlu oluyorlar ki asker dönüşü aman tanrım:1shok: Zaten yoklugunda yaşadıgn o zor günlerin bozmuş oldugu psikolojin geldiktn sonra daha bir bozuluyor:çok üzgünüm:Kıskançlıklarıı,Durgunluklarıı, buz gibi olmalarıı çok üzücek sizi
ıki ay sabredeceksinz artık.. Ama sabırlı ol tamamı cnmm sonra normale dönüyorlar hihoyyyt
yapma ya ayrılık falan da olmuş baya kötü olmuş yaaa üzüldüm neyseki barışmısınız yaa geçmiş gitmiş olsun bidaha göstermesin allahım size o günleri....
ayy ben hiç korkmuyorum yaa belkide evli olduğum için farklıdır dahada üstüme düştü gelmek için sabırsızlanıyo benimki bi gelsem de sarsam seni diyip duruyo .sevgili olsak nasıl olurdu bilmem ama inanın bana evli olunca öyle bi korku olmuyo ..şuanda benimki dolmuş tanker gibi gelmeyi bekliyor sabırsızlıkla dayanamıyorumm artıkın diyo ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?