- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.301
gözde...'ımmmmşeniz
meeggg çağırdınız beni geldim anacım buraya...listeye ekleyin hemiiiiii
senin altındayım biliyon daaaa...
Sağol canım eline sağlık
ben bişey sorcam...gülümsemeleri kullanamıyom ben 2-3 gündür neden acaba..anlarmısın..ayrlarlada oynamadım amaa..
Bir an önce depüğü yediğim günler gelir inşallah..allahım hiç böyle dua adeceğim aklıma gelmezdi...:))
Bir an önce depüğü yediğim günler gelir inşallah..allahım hiç böyle dua adeceğim aklıma gelmezdi...:))
ne sıkıcı ne boğuk bir gün mafoldumben
mehser hayırdır canımm:uhm:
artık hep aynı tip hediyeler kıtafet fln bıktım valla bende değişik bişiler arıorum aslında bizimde söz yıldönümümüz 6sında ama askerde olmaları sorun işte canım:/
ebuş
foto gönder,mektup yaz..
bide kek kurabiye falan yap,kargoyla gönder bence ???
selam kızlarrr...ebuş nerelerdesinnn dün yazdım o kadar kayboldun sen
sevgilimle tartıştım biraz onun etkisi birazda havanın sanırım...
boğulacak gibiyim şu an.:çok üzgünüm:
cnm aynen ya kıyafet felan hep aynı şeyler.o fotoğraf olayınınada gelince benimkine zaten o fotoğraflarımızı her mektup içine koyup gönderdiğim içim elimde resim yoksırnaşık şey
ebuşcum ben kahve dünyasından çikolata yaptırmıştım geçenlerde sevgilime yolladım.çok güzel yapıolar çok ta pahalı değil ve zaten o çikolataları buzdolabına koymamak gerekiomuş normal şartlarda tutuomuşsun.15 günlük son kullanma tarihleri var.çok ta güzel süslemişlerdi benimkini.içine not koyup öle bir şey yapabilirsin.ya da(benimki onu istedi şimdi benden:)) takım tutuosa ilgileniosa eğer forma alıp arkasına ikinizle ilgili bri şey yazdırabilirsin..anaaammm askere ne alınırkiiii kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr...ebuş nerelerdesinnn dün yazdım o kadar kayboldun sen
sıkma canını yaaa konuşur düzelirsinizz yapmayın böle amaa yanımızdayken hiç kıymet bilmiyoruzz:1no2:
anca uyanabildim satfalar almış başını gitmiişşş:teytey:nasılsın canım?selm esincima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?