Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen bitsin şu askerlik ya 3 ay fln olsaydı barii ne bilim :/ üfff

ay nabsam kızlar eet egitimde bide ondan fırsat bulamamştır belki yattıysa kaldırmakta istemiorum şimdik :/ aramıyım dimi yazık yarime bilmiyorumkismile

Kıyamadı yarine kaydirigubbakcemile3 yarın arar canım aramazsa yarın ararsın

cnm senin askerin nerde askerlik yapıo benimkide perş. teslm oldu ve 25.inde yemin töreni inş gidebilirim ama :çok üzgünüm:

http://www.safaksoyle.com/ DEĞİŞİK BİR SİTE KIZLAR BAKABİLİRSİNİZturkbayragi
,

aa bu siteye göre benim şafak azalıyor ya hangi siteye inansam acaba
Onutek e göre 440
bu siteye göre 417 çıkıyor süpperrrr

ayrıca kocamla 24582 dakikadır ayrıymışız önceden bi dk ayrılmazdık

vee

daha 658080 dakika ayrı kalmamız gerekiyormuşşş offffffff bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ya bi rast gelemedik senle canım yaa ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom galiba gene aynı olcak babam yaklaşıyor gibi bana doğru kaydirigubbakcemile3

nasılsın bakayım görüşmeyeliCADIARZU

iyiym canım bende sana yazcaktım şimdi kıs niye izin vermiyo baban ya hayırlı bi iş olcak baba deseydin

günlere bakınca bile bizim gözümüz korkuyo sen dakikalar bakıyon kaydirigubbakcemile3

bende eşimle çıkarken evlerine gitmiştim 1 kere eşim ve ben vardık evdede annesi olacaktı anaaa yolda bi baktık babasıyla karşılaştık o an çok fean oldum utandım babasının elini filan öptüm yolda kaydirigubbakcemile3
sonra eve gittik oturduk filan annesi bana bir atkı örmüş onu hediye etmişti hala da saklarım onu hatırası var tabi

Ne kadar güzel duygular bunlar. Aşkım askerden gelsin isticekmiş beni kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Niye izin vermiyoki ya klava: yengeçe giidiyorum de izin verirkaydirigubbakcemile3

aslında arkadaşıma değil sevgilime gideceğimi biliyorda ondan vermiyor çok kurnazdır benim babişkom hemencecik anlar kaydirigubbakcemile3

bu numara tutmaz datlum
lülülülülülü

iyiym canım bende sana yazcaktım şimdi kıs niye izin vermiyo baban ya hayırlı bi iş olcak baba deseydin

bilmiyorum canım vermiyor işte bende doğru zamanı beklerim ne yapayım...
çok üzüldüm kırıldım ama onuda anlıyorum bi taraftan o yüzden birşey diyemiyorum...
:sm_confused:

Ne kadar güzel duygular bunlar. Aşkım askerden gelsin isticekmiş beni kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

evet canım çok güzel ve heycanlı şeyler emde güzel birer anı

valla sen beni örnek alma tabi ama bemin babam vefat etti zaten annemden de gizli gitmiştim yoksa o da hayatta izin vermezdi onun haberi olmadan gitmiştik eşimle ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…