- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.481
oyy yeter garii kısalsın şu askerlik yaa fenalık geldi artık bu ne 15 ay 460 gün öl öl diril yürekler ağızda artık birileri sesimizi duysun yanii aaa sinirlerim depreşti gene heeklava:
Ah mehserim şimdi kalksa askerlik. Yarın gelse sevdiğim bi yapışırım ona
bırakmam bidahaŞeniz
aynen bitsin şu askerlik ya 3 ay fln olsaydı barii ne bilim :/ üfff
ay nabsam kızlar eet egitimde bide ondan fırsat bulamamştır belki yattıysa kaldırmakta istemiorum şimdik :/ aramıyım dimi yazık yarime bilmiyorumkismile
selam kızlar benimde eşim geçen çarsamba cıktı yola perşembe günü teslim oldu...:sinifsinif: 8.gün bugun burdurda eşim....nasıl geçicek bilemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....AYIN 25İ YEMİN TÖRENİ İPLE ÇEKİYORUM CANIM EŞİMİ COK ÖZLEDİM HEPİMİZİN ASKERLERİ İNŞALLAH SAG SALİM YAPIP BİTİRSİN ASKERLİKLERİNİ RABBİM ONLARADA BİZLEREDE SABIR VERSİN...:sinifsinif: COK ÖZLEDİM...ACABA DAGITIMDA NEREYE DÜŞECEKboshayallersmile:gitme::gitme:/COLOR]
kızlar melike yengeçcim ben iyiyim çok şükür....
sizde iyisiniz inşallah...
canım o günlerde gelecek Rabbin izni ....
sadece sabır ve zaman...yerimseniben
off ya çok uzun bir zaman bu zor dayanıyorum
Kıyamadı yarine kaydirigubbakcemile3 yarın arar canım aramazsa yarın ararsın
Gidiyomusun canım kaynananla tanışmaya
yok canım gidemiyorum babam izin vermedi mafoldumben
gerçi daha önce o geldi buraya tanıştık ama birde ben gitmek istiyordum kısmet olmadı :sm_confused:
,http://www.safaksoyle.com/ DEĞİŞİK BİR SİTE KIZLAR BAKABİLİRSİNİZturkbayragi
ya bi rast gelemedik senle canım yaa ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom galiba gene aynı olcak babam yaklaşıyor gibi bana doğru kaydirigubbakcemile3
nasılsın bakayım görüşmeyeliCADIARZU
,
aa bu siteye göre benim şafak azalıyor ya hangi siteye inansam acaba
Onutek e göre 440
bu siteye göre 417 çıkıyor süpperrrr
ayrıca kocamla 24582 dakikadır ayrıymışız önceden bi dk ayrılmazdık
vee
daha 658080 dakika ayrı kalmamız gerekiyormuşşş offffffff bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
günlere bakınca bile bizim gözümüz korkuyo sen dakikalar bakıyon kaydirigubbakcemile3
bende eşimle çıkarken evlerine gitmiştim 1 kere eşim ve ben vardık evdede annesi olacaktı anaaa yolda bi baktık babasıyla karşılaştık o an çok fean oldum utandım babasının elini filan öptüm yolda kaydirigubbakcemile3
sonra eve gittik oturduk filan annesi bana bir atkı örmüş onu hediye etmişti hala da saklarım onu hatırası var tabi
Niye izin vermiyoki yaklava: yengeçe giidiyorum de izin verirkaydirigubbakcemile3
iyiym canım bende sana yazcaktım şimdi kıs niye izin vermiyo baban ya hayırlı bi iş olcak baba deseydin
Ne kadar güzel duygular bunlar. Aşkım askerden gelsin isticekmiş beni kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
aslında arkadaşıma değil sevgilime gideceğimi biliyorda ondan vermiyor çok kurnazdır benim babişkom hemencecik anlar kaydirigubbakcemile3
bu numara tutmaz datlumlülülülülülü
bilmiyorum canım vermiyor işte bende doğru zamanı beklerim ne yapayım...
çok üzüldüm kırıldım ama onuda anlıyorum bi taraftan o yüzden birşey diyemiyorum...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?