Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimde umudum usta birliği .. ama işte normalde arardı nadir 2 günde bir arardı çok mrk ettim aramayınca 2 gündür tel elimde deli gibi geziyorum kimseylekonuşmuyorum tel meşgul olmasın diye 2 dakikacık teli unutuyorum o ara arıyo ve duymuyorum bu benim sinirlerimi çok bozdu

anlıyorum gerçekten kötü oluyor...

ben hep telimi titreşimde kullanırdım asla sesi çıksın istemezdimsempatiksalakcinni
deniz askere gittikten sonra artık son ses açık. normalde yanımda hiiç ayırmam.
evde oda değiştirirken bile yanıma alıyorum, olurda duymazsam diye.
çarşıda çantama cebime koymuyorum artık hep elimde, gene duymazsam falan diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9 ay daha böyle devam etcem galiba CADIARZU

canım eğer eşimin olduğu şehrde ev tutup orda kalırsam cuma cumartesi geceleri evinde kalacak evci çıkacak komutanlarından izin alarak ben kararsızım gidecek olursak annemin de düzenini bozmuş olcam onuda götürcem yanımda off çok karışık benim işler eşim de istiyor bugün telefonda keşke gelsen diyor
canım giderken telefn almadı eşim riske girmemek için
amasya belkide daha hayırlı olacaktır sizin için Allah kavuştursun şimdiden

Benimde tatlım. Birde benim askerim çok hastaymış 3 tane serum yemiş dün ve hala ateşi düşmüyormuş üstüne Didem .Valla çok canım sıkıldı
çok geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallah

Hayır canım aramadı daha baştan bn böyle üzülüyorum ilerkizamanlarda napıcam bilmiyorum boshayallersmile

ay quencim ya geçen öğlen de ben yaptım aynı hatayı nasıl pişman oldum en iyi sen anlarsın çok üzülmüştüm

Telefonum her çaldığında kalbim güm güm atıyo ama hep fiyasko
Aşkım dışında herkez arıyo. Hatta askerde bi arkadaş var o bile aradı:gitme:

en sinir bozucu seyde o zaten, en ummadıgın kişiler arar da, en cok aramasını istedigin aramaz yaa.. olumunekankayizsmile

aynen bende sürekli sessizde kalırdı normalde elimden düşürmz oldum bundan sonra daha dikkatli olurum ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…