- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.901
duygum hadi toplaşın gidiyok
Queen
eğitimleri oluyodur şimdi onun. aramaya fırsat bulamaz. benim askerimde acemideyken çoğu zaman fırsat bulamazdı. akşam 10 gibi yatarlardı. 10'a kadar da ders çalışırlardı (top atışı ile ilgili) arardım ben mesela. bazen 10 dklık molalarına denk gelirdi konuşurduk. acemideyken böyle oluyo malesef ama ustada rahatlıyolar...
sym seni merak ediyorum aslında
naptın askerinle görüştün mü hiç?
benimde umudum usta birliği .. ama işte normalde arardı nadir 2 günde bir arardı çok mrk ettim aramayınca 2 gündür tel elimde deli gibi geziyorum kimseylekonuşmuyorum tel meşgul olmasın diye 2 dakikacık teli unutuyorum o ara arıyo ve duymuyorum bu benim sinirlerimi çok bozdu
evet barıstık, tekrar ayrılık
ay canım ne güzel barışmışsınız haberim yoktu
tekrar neden ayrılık :bbo:
slm kzılar zemuszemus
chogseger canım esının yanınamı gıtmeyı dusunuyorsun sartların uygunsa gıt derım bence ne kadar zmnda bı gelıcek esın eve?? benım esımde tokat demıstım acemılıgı fakat orası degılmıs zmanında teslım olmadıgı ıcın degısmıs Amasya bu paraz gunu gıdecek nasıpse boshayallersmile bakalım bız daha yenı safak saymaya baslıcaz inşş..
kızlar bırde gıderken yanına ne koydunuz .tel goturebılıyormu? ust bas ıc camasırı felan koyuluyormu ?*
çok geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallahBenimde tatlım. Birde benim askerim çok hastaymış 3 tane serum yemiş dün ve hala ateşi düşmüyormuş üstüne Didem .Valla çok canım sıkıldı
Hayır canım aramadı daha baştan bn böyle üzülüyorum ilerkizamanlarda napıcam bilmiyorum boshayallersmile
benimde umudum usta birliği .. ama işte normalde arardı nadir 2 günde bir arardı çok mrk ettim aramayınca 2 gündür tel elimde deli gibi geziyorum kimseylekonuşmuyorum tel meşgul olmasın diye 2 dakikacık teli unutuyorum o ara arıyo ve duymuyorum bu benim sinirlerimi çok bozdu
Telefonum her çaldığında kalbim güm güm atıyo ama hep fiyasko
Aşkım dışında herkez arıyo. Hatta askerde bi arkadaş var o bile aradı:gitme:
anlıyorum gerçekten kötü oluyor...
ben hep telimi titreşimde kullanırdım asla sesi çıksın istemezdimsempatiksalakcinni
deniz askere gittikten sonra artık son ses açık. normalde yanımda hiiç ayırmam.
evde oda değiştirirken bile yanıma alıyorum, olurda duymazsam diye.
çarşıda çantama cebime koymuyorum artık hep elimde, gene duymazsam falan diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9 ay daha böyle devam etcem galiba CADIARZU
evet barıstık, tekrar ayrılık
sebep yok, sebepsiz bi ayrılık. dönceği günü bekliyorum..
bu çocuk bişeyi kafasına takıyo ama neyi..var bişe aklında ama ne.. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?