Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak:130 ohh br 30 larda bitti gelsin 20 ler:sm_cool:

aşkıma kavuşmama 4 üncü ayın bitmesine 1 hafta 4 gün kaldı geç artık şu 1 hafta 4 gün ya
kalsın geriye 3 ayımız:lepi:

kız masallah de he valla ya gelsede görsem az kaldı emme hic bitmicekmis gibime gelio :S

son zamanlar öle oluyomuş canım bi başında bide sonunda zorlanıomuşsun ama inş. hepimizinki su gibi akıp geçer anlayamaz

ama şu bir gerçek bn bu 100 leri hiç anlamadım yaw daha 189 ları sayıyodum ne çabuk 130 a indi :teytey:

aynen biliomusun bak koca sene gitti 300 lerdeydim hep diodum ama nasıl olsa daha cok var falan sıksam kendimi ne olcak diodum ozamanda izne geliodu hep ne zaman gitcek değil izne gelmesine su kadar die sayiodum öle öle bi sene su gibi akıp gecti hele 100 leri bende hic anlamayamadım ama gel görki su ciftli sayilar varya adami cldrtio gecmio kız

bnde çift sayılara düşmek istiorum ya

bendeeeee kaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller..

Allah'ım sabahın köründe iş yerinden aradılar..ne güzel uyuodumm kötükedihüso

nasılsınız bakalım..dün yine epey bi kaynatmışsınız okuyamadım geçmişi..

siz ve askerleriniz iyidir umarım... :Saruboceq:

Allah'ım zaman çabuk geçsin canlarımıza sağsalim kavuşalım :Saruboceq:

banane yaa aileler bilmesin kızım ben evlilikten kacıom sen bana ne diosun ama bizim pasaya kalsa yarın evlenelim :asigim:

Günaydın canım. Askerlirimiz iyi olduğu sürece bizde iyiyiz kaydirigubbakcemile2

Güzel ama kimse bilmedikten sonra ne anlamı varki bayanssulusmile

ya vedat askere gitti günden beri bana cok cıkma teklifi falan ettiler yüzük yoktu bişey yoktu die simdi yüzük aldı bana söz anlmında değilde hediye manasında taktımdan beri doru düzgün öle rahatsız eden olması isin acıkcası bide vedat cok ciddi düşünüo benle benden cok o istio hep erteledim ben he he tmm olur dedim ya tmm ama hiçc değilse hani kücük bi adm atalım dedi bende ii ozaman dedim olay bundan ibaret kendi aramızda takcaz ama annem falan bilck babamda cakar zaten bişey demez ama simdilik ailelerin karsmasını istemiorum

O zaman başka hadi bakalım inşallah yakında ailelered söylersiniz opuyorumnanaktan

Güzel ama kimse bilmedikten sonra ne anlamı varki bayanssulusmile

doğru sölüosun alsında bne o stresi yine yaşadıktan sonra anlamı olmazki

günaydın canım ii snden nbr

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…