Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen bende 16 haziranda 1 sene olacak onu tanıyalı ama sanki ömrüm boyunca yanımdaymış gibi yapayalnız,eksik hissediyorum kendimi.dediğin gibi canım rabbim bütün askerlerimize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin.günler de çabucak geçsin :Saruboceq:

sağol canım darısı başınıza

belli oldu kırklareli dereköy bulgaristan sınır kapısına gidecek canım
sınırda olacak yani

amin tertibim,sorma canım dışarı çıkmıyorum nişanlım gittiğinden beri 4 yıldır başka şehirde okuyorum hep o destek oldu bana ama şimdi yok :sinifsinif: neyse canım moralimizi bozmayalım hep beraber atlatıcaz inşallah bir gün güneş bizim için doğacakturkbayragi
sağol canım darısı başınıza

belli oldu kırklareli dereköy bulgaristan sınır kapısına gidecek canım
sınırda olacak yani

aa ne güzel canım Allah kavuştursun,ben bulgaristan doğumluyum keşke benimki de o tarafa düşse,acemiliği nerdeydi peki canım?

acemiliğimiz tokat merkez di. tokat zaen hudut birliğiymiş oraya gidenler doğu veya batıda mutlaka sınırlara veriliyormuş çok şükür Allah yüzümüze baktı da kötü yerlere çıkmadı
kırklareli olduğu için bende sevindim hiç görmedim ama iyi bahsediyorlar oralardan

çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bizim de bilecikten doğuya gidiyorlarmış hep ama hayırlısı olsun, kırklareli'nde doğudaki tehlikeler olmaz canım hiç merak etme. sağsalim gidip gelsin askerlerimizturkbayragi

amin canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz de
senin askerinde en rahat edeceği yere düşer inşallah siyah incim

bende kaçıyorum kızlar gece zaten uyutmuyor oğlum en iyisi yatayım bir kaç saate beni kaldırır zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…