- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.521
iyi geceler cnm
kızlar bizim de görüşmemize 5 gün kaldı dağıtım iznine gelecek aşkım
Allah sağlık versin bu günler de geçicek canımturkbayragi ben de bazen çöküyorum nişanlım yokken neler yaşıcam ona ihtiyacım olduğunda napıcam diyorum ama..:çok üzgünüm: napalım mecburuz sabretmeye canımboshayallersmile
yok cancu zınıfta kaldun,ogadderrrrsempatiksalakcinni
amin tertibim,sorma canım dışarı çıkmıyorum nişanlım gittiğinden beri 4 yıldır başka şehirde okuyorum hep o destek oldu bana ama şimdi yok :sinifsinif: neyse canım moralimizi bozmayalım hep beraber atlatıcaz inşallah bir gün güneş bizim için doğacakturkbayragiaynen bende 16 haziranda 1 sene olacak onu tanıyalı ama sanki ömrüm boyunca yanımdaymış gibi yapayalnız,eksik hissediyorum kendimi.dediğin gibi canım rabbim bütün askerlerimize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin.günler de çabucak geçsin :Saruboceq:
sağol canım darısı başınıza
belli oldu kırklareli dereköy bulgaristan sınır kapısına gidecek canım
sınırda olacak yani
sorma canım dışarı çıkmıyorum nişanlım gittiğinden beri 4 yıldır başka şehirde okuyorum hep o destek oldu bana ama şimdi yok :sinifsinif: neyse canım moralimizi bozmayalım hep beraber atlatıcaz inşallah bir gün güneş bizim için doğacakturkbayragi
aa ne güzel canım Allah kavuştursun,ben bulgaristan doğumluyum keşke benimki de o tarafa düşse,acemiliği nerdeydi peki canım?
acemiliğimiz tokat merkez di. tokat zaen hudut birliğiymiş oraya gidenler doğu veya batıda mutlaka sınırlara veriliyormuş çok şükür Allah yüzümüze baktı da kötü yerlere çıkmadı
kırklareli olduğu için bende sevindim hiç görmedim ama iyi bahsediyorlar oralardan
muhabbet cok guzel kızceler ama ben kacam:gitme: eşim yarın yolcuu..
çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bizim de bilecikten doğuya gidiyorlarmış hep ama hayırlısı olsun, kırklareli'nde doğudaki tehlikeler olmaz canım hiç merak etme. sağsalim gidip gelsin askerlerimizturkbayragi
amin canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz de
senin askerinde en rahat edeceği yere düşer inşallah siyah incim
bende kaçıyorum kızlar gece zaten uyutmuyor oğlum en iyisi yatayım bir kaç saate beni kaldırır zatiii
şimdiden Allah kavuştursun canım uğurlarken biraz zor oluyor ama
Allah dayanma gücü verir inşallah sana benim gibi fenalaşmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?