Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıyamam bebişim bende öle ararsa duymam die helaya bilem telle gidiorum yaa kaydirigubbakcemile3

benmkide 25nde yemin törenii gelsede 2 3 gün taksim kaçamağı yapsak yarimle yav akannehir

bende valla helaya bile telefonla gidiyorum hepte helada yakalanıyorum.....bide cebi aramıyorki evi arıyor....napiim cıkıyorum hemen bizimkide 25.de canım

eheh ben helada daha hiç yakalanmadım bide evde olmadıgım için evden aramıo cepte cok gidio

bende öyle dedim çaldır arıyım diede anlatamıorm kızdı ben arıorum kontürünü bitirme die yok arıyım dedimdede fırca yedim sözümü dinlemiomsn die kaydirigubbakcemile3 anam kızmalarını bilem özledimm sevgülümün yaaa valla yiter canıma tak edeyo artık delikafadulden

kelebek cnm senin sorunun cvbını bende cok merak ediorum arkidişler 1 saat görüştük fln diolar ben anlamıom biz anca 5 dk konuşuoz onda bile kontür dayanmıo cocuk kaç kere kntr aldı ankesörlüden arıo

he canım tam ustune bastıkksempatiksalakcinni 2 saat felan dıyolar acaba usta birligindemi ole oluyorbilmiyorumkismile eşim ıkıkere arıyor 5 dk konusabıldıkkturkbayragi

he canım tam ustune bastıkksempatiksalakcinni 2 saat felan dıyolar acaba usta birligindemi ole oluyorbilmiyorumkismile eşim ıkıkere arıyor 5 dk konusabıldıkkturkbayragi

yok canım acemilikle alakası yok bazı ankesörlü telefonlar var geri aranıyor...yerimseniben cep telefonunda bedava ise ararsın canım konusursun 1saat

bu akşam benim aşkımda aramadı gerçi gündüzz 5 kere fln konuştuk ama olsun yaa
bizde öyle valla gündüz cok konustuk dahada arayamaz askerim uyur inşallah hemen bişey düşünmeden:Saruboceq:
her askeriyede ankesörlü aranmıyo ilk önce sor ondan sonra yap benceşakkıdı

var canım heryerde aslında ama önemli olan onu bulmak keşfetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…