- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.901
bizimki ustafa gideli 4. haftası hiç çıkamadı çarşıya ohaoldumsmile
dahada nezamn çıkacaklar belli değilmişohaoldumsmile :2:
:gitme:aynen bizde aynı durumdayız çarşı marşı yok peehh boshayallersmile
ustaya gecınce 2 3 hfta sonra falan cıkmıstı askım ama bu aralar karısık ya ortalık ondanda cıkarmayabılırler cnımm
Canim benim e$imde ilk 5 hafta galiba cikmadi.. yakinda cikar cnm
Arkadaşlar meraba,
Benim de sevgilim kısa dönem asker. Bugun şafagımız 100. Ama bizim cok sorunlu geciyo bi türlü alışamadı askerliğe süreki şikayet telefonda, kendine bişey yapmasından korkuyodum çünkü süreki öyle şeyler söylüyodu. Hergün yeni bi sorun buluyo kendine, son zamanlarda beni de kırmaya basladı ben üzüldükce bu defa sana haksızlık ediorum, ben senin iyiliğini hak etmiorum ayrılalım demeye basladı.süreki kendini sorguluyo orda.geldiginde kendine farklı bi hayat kurmaktan falan bahsediyo. baska bigün beni cok sevdigini söylüyo evlenelim diyo. ben de ne yapcagımı nasıl davranacagımı şaşırdım. Bambaşka bi insan oldu askerdeyken. Geldiğinde de böye devam eder diye cok korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar varsa fikirlerinizi bekliorum. Gecici bi durum mudur?
Arkadaşlar meraba,
Benim de sevgilim kısa dönem asker. Bugun şafagımız 100. Ama bizim cok sorunlu geciyo bi türlü alışamadı askerliğe süreki şikayet telefonda, kendine bişey yapmasından korkuyodum çünkü süreki öyle şeyler söylüyodu. Hergün yeni bi sorun buluyo kendine, son zamanlarda beni de kırmaya basladı ben üzüldükce bu defa sana haksızlık ediorum, ben senin iyiliğini hak etmiorum ayrılalım demeye basladı.süreki kendini sorguluyo orda.geldiginde kendine farklı bi hayat kurmaktan falan bahsediyo. baska bigün beni cok sevdigini söylüyo evlenelim diyo. ben de ne yapcagımı nasıl davranacagımı şaşırdım. Bambaşka bi insan oldu askerdeyken. Geldiğinde de böye devam eder diye cok korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar varsa fikirlerinizi bekliorum. Gecici bi durum mudur?
slmm kızlarrr
off cok sıkıldım yaa bu safak hala yerınde sayıyo 293akannehir
turkbayragi...352 duygu.c ...turkbayragi
Ama benim şafağım 350 susum
heryerde farklı olmuş :sm_confused:
sempatiksalakcinni öyleyse duzeltım hemen duygum
bugün ne kadarda sessiz topic gerçi bende giremedim
kıslarr yaa bugun nerden aklıma geldıyse gene geldı işteee
bu askerlıgın kısalma konusu buhar olup uctu dımıı(
ooooo onun daha olmasına daha cok var ama bellide olmaz burası türkiye ama son duyumlarıma göre ertelenmis
hadı yaaa :bbo: :gitme:
hem hos geldıın fıstıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?