- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.461
bende kavuştum sevdiğime.kızlar darısı hepinizin başına inşallah...
canım valla geçio yaşamış biri olarak çok sıkıntılar yaşıosun kopma derecesine gelio bazen ağladığın günlerde artıyo Allah veriyo sabrını hiç bitmez sanırdım bitiyo gidiyo işte sen 89/1 sin heralde bizde 88/1 dik seneye bu zmnlar senin yanında olcak Allah ın izniyle :1hug: nası geçtini geldiğinde anlamıcaksın a.s biran önce zamanlarda sevdiklerinize kavuşursunuz inş
teşekkür ederim inş.efet 89/1gitti ama geç gitti kendi hatası oldu yani ama hayırlısı buymuş napalım sağsalim gelsinde başka bişey istemem.bu arada ankara da oturuyomuşsun bende ankara da oturuorum.allah başka ayrılık göstermesin:Saruboceq:
evet canım ankarada oturuyorum amin cümlemize göstermesinn...hem şanslısında sevdiğin kıbrıs gibi bi yerde askerlik yapıyooo şükretmelisin :Saruboceq: rahat olur orası
ahhh ahhh has torunum benim yaaaaa kurban olurum sana ben sende mi geldin senden sonrada biletlerim gelecek sonra kocişim evimizde koynumda olacak.gülüm çabucak bitsin demiyorum diyemiyorum çünkü belli bi günü var çabuk geçemezki.o yüzden allah kolaylık dayanma gücü sabır diliyorum sana.sağsalim gelmeyi nasip etsin rabbim gülüğm bide senin şafağı hesaplayalım tam olarak gitsin hele bi önce ok hatırlat bana ulaş mutlaka canımın içi
Askerleri gelenlere toptan gözünüz aydın güzeller diyorum, bekleyenlere sabır diliyorum Rabbimden.
Bizde bugüne kadar hemen hemen herşey normaldi, bu gün saçma bi konuda bir anda parladı sinir stres yüzüme kapadı msn'de kamerayı vs vs...
Offffffff bıktım yaa, tırstım şimdi o sinir küpü haliyle mi dönceeek!!! Bir şey denmiyo ki..
gözün aydın moon_610 en çok seni özledi tabiii :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?